Şimdi Ara

A101'DE Onvo OV65500 65'' Ultra HD Webos 2.0 LED TV 12599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
5.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende geçen sene a101 den avox marka android tv almıştım, görüntü açısından sorun yaşamadım fakat smart özelliğini kullanırken kumandayi hızlı kullanınca televizyon kilitleniyor. Sanırım ya işlemci yavaş, ya da ram az.10 yıllık LG televizyonun bile daha hızlı. Panelin vestel olması bir şey ifade etmiyor, işlemci ve ram da önemli. Tahminimce a101 de satılan hi-Level,onvo,avox türü tv lerin hepsi aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den hilevel 43inch weboslu tv almistim birkac ay once,webos kesinlikle cok iyi,android tv falan hikaye yani,android tvde youtube bile duzgun calismiyor.webos kesin tavsiyemdir,

Ayrica kutudan akilli kumanda cikmadi ama servis kuruluma karsilik ucretsiz tedarik etti,akilli kumanda ozellikle mouse olarak cok iyi ve rahat.

• M. B. M kullanıcısına yanıt

inat apk vs yükleniyor mu bu webos cihazlara? sırf bu yüzden android bakıyor herkes.

• akikara kullanıcısına yanıt

Cok onemli degil.. ekran yansitma var..ve bu tip yayinlar kalitesi dusuk buyuk ekranda eziyet olur..

• Biz eve 2-3 ay önce Onvo’nın 43” modelini aldık. Akıllı tv kısmını pek kullanan yok, görüntü, kanal değişimi vb anlamda (7.000 TL’lik ürüne göre) memnunuz.

• Bende ONVO OV65500 65inc modeline bakıyorum. Fiyat diğerlerine göre iyi. Benim oğlan LG tv'yi bir şey vurup kırdı. O yüzden biraz büyüyene kadar fiyat performans ürünü bakıyorum.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Bari sen yapmayaydın. 1 seneyi geçmiş.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Geçsin hocam, belki birileri alma vs der diye. Hakikaten de iyi değilmiş ama almadım.

Çok birşey beklememek lazım. Bende 65351 android olanı var. Çok tv izlemeyiz genelde youtube veya laptop bağlayıp dizi film ve yine youtube izlenir. O da akşamdan akşama yemek saatlerinde. Her türlü iş görür. Daha üst birşey bakıyorsan bilemiyorum. Ben 9000 tl ye almıştım sanırım a101den.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

o zaman konuyu biten sıcak fırsatlara taşıyın. boşuna insanlar sıcak fırsat var diye konuya geliyorlar. insanlar yanıltmaktan başka birşeye yaramıyor bu şekilde.

• Güzel fiyat alınır

• Bu ne ya zamanımızı çalışıyorsunuz.

• bu adamı bi de yönetici yapmışlar :D

• Başlığı görünce a101 e koştum. A101 de bulamayınca konuya bir bakayım dedim. Meğerse hortmuş, kim verecek a101 e koşmamın hesabını

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Elimde, Ankara’dan, Almanya’ya 2 saatte gidilecek köprü var hocam. 🙂

Mobilden konuyu taşıyamıyorum, biten fırsatlara almam lazımdı o konuda haklı serzeniş kusura bakmayın. Bir anda almam gerekince karıştı biraz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.