< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101'DE Onvo OV65500 65'' Ultra HD Webos 2.0 LED TV 12599 TL (2. sayfa)
-
-
A101 den hilevel 43inch weboslu tv almistim birkac ay once,webos kesinlikle cok iyi,android tv falan hikaye yani,android tvde youtube bile duzgun calismiyor.webos kesin tavsiyemdir,
Ayrica kutudan akilli kumanda cikmadi ama servis kuruluma karsilik ucretsiz tedarik etti,akilli kumanda ozellikle mouse olarak cok iyi ve rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inat apk vs yükleniyor mu bu webos cihazlara? sırf bu yüzden android bakıyor herkes.
-
Cok onemli degil.. ekran yansitma var..ve bu tip yayinlar kalitesi dusuk buyuk ekranda eziyet olur..
Biz eve 2-3 ay önce Onvo’nın 43” modelini aldık. Akıllı tv kısmını pek kullanan yok, görüntü, kanal değişimi vb anlamda (7.000 TL’lik ürüne göre) memnunuz.
Bende ONVO OV65500 65inc modeline bakıyorum. Fiyat diğerlerine göre iyi. Benim oğlan LG tv'yi bir şey vurup kırdı. O yüzden biraz büyüyene kadar fiyat performans ürünü bakıyorum.
-
Bari sen yapmayaydın. 1 seneyi geçmiş. -
Geçsin hocam, belki birileri alma vs der diye. Hakikaten de iyi değilmiş ama almadım.
-
Çok birşey beklememek lazım. Bende 65351 android olanı var. Çok tv izlemeyiz genelde youtube veya laptop bağlayıp dizi film ve yine youtube izlenir. O da akşamdan akşama yemek saatlerinde. Her türlü iş görür. Daha üst birşey bakıyorsan bilemiyorum. Ben 9000 tl ye almıştım sanırım a101den.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman konuyu biten sıcak fırsatlara taşıyın. boşuna insanlar sıcak fırsat var diye konuya geliyorlar. insanlar yanıltmaktan başka birşeye yaramıyor bu şekilde.
-
Güzel fiyat alınır
Bu ne ya zamanımızı çalışıyorsunuz.
-
bu adamı bi de yönetici yapmışlar :D
-
Başlığı görünce a101 e koştum. A101 de bulamayınca konuya bir bakayım dedim. Meğerse hortmuş, kim verecek a101 e koşmamın hesabını
Elimde, Ankara’dan, Almanya’ya 2 saatte gidilecek köprü var hocam. 🙂
Mobilden konuyu taşıyamıyorum, biten fırsatlara almam lazımdı o konuda haklı serzeniş kusura bakmayın. Bir anda almam gerekince karıştı biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X