Şimdi Ara

A101 de puzzle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün tesadüfen A101 de iken gördüm ve hemen 2 paket kaptım. Bir kutudan iki tane 1000'lik puzzle çıkıyor. Fiyatı 12.95TL. Daha öncede almıştım kalitesi iyi. Puzzle' ın kendi sitesinde tanesi 30 lira.

Bu da linki

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=5

• İyi gibi görünüyor, yolumuz düşünce alalım. Bilgilendirme için teşekkürler
  • gerçekten iyi fiyat. bakmakta fayda var.
  • Ben 2 sene önce aynı fiyata 1000+1000 almıştım A101'den, hala kurulacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozdil

Ben 2 sene önce aynı fiyata 1000+1000 almıştım A101'den, hala kurulacak:)

cüzi bi rakama gelip kurarım size sadece çerçeveletmek kalır
  • Sıcak
  • Daha önce Educa marka puzzle yaptıysanız bunlar size çok kalitesiz gelecektir.

Ambalajını bile incecik yapmışlar.
  • iyi fiyat teşekkürler!
  • Çok bomba da resimler bişeye benzemiyo
  • Ucuz görünce ben de aldım ama henüz yapamadık :)
  • yalnızca ben miyim sizde de aynı psikoloji oldu mu, herhangi bir yerde a101 yazısı gördüm mü ''alışverişte a101, kalitede a101'' diye başlıyorum şarkı söylemeye
  • fiyatına göre güzel puzzlelar. Özellikle puzzle'a başlamayı düşünenler için uygun. Tabiki educa veya art puzzle gibi puzzlelar ile kıyaslanamaz. Şahsen 1000 parça educa'da almam. büyük puzzlelarda kalitelileri öneririm.
  • Ürünü, indirimin ilk günü aldım. 1/6'sı bitti. İzlenimlerim:
    Aman aman bir kalitesi yok, resim ve kartonu birbirinden ayrılmış 12-13 parça vardı. Bir de onları birleştirmeye uğraştık. 15-20 parça da yapışmıştı, onları ayırdık. 5-6 parçası hiç kesilmemişti, onlara dokunmadık haliyle.. Eksik parça da çıkacağını tahmin ediyorum, kutuda eksik parçaların ücretsiz gönderileceği yazıyor. Ama bunlara rağmen bu fiyata 1000+1000 YAPBOZ (puzzle değil, kelimenin Türkçede karşılığı var) sıcak fırsattır ve alınır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapboz nerede ya ? linke tıklayınca bisküviler çıkıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ürünü, indirimin ilk günü aldım. 1/6'sı bitti. İzlenimlerim:
    Aman aman bir kalitesi yok, resim ve kartonu birbirinden ayrılmış 12-13 parça vardı. Bir de onları birleştirmeye uğraştık. 15-20 parça da yapışmıştı, onları ayırdık. 5-6 parçası hiç kesilmemişti, onlara dokunmadık haliyle.. Eksik parça da çıkacağını tahmin ediyorum, kutuda eksik parçaların ücretsiz gönderileceği yazıyor. Ama bunlara rağmen bu fiyata 1000+1000 YAPBOZ (puzzle değil, kelimenin Türkçede karşılığı var) sıcak fırsattır ve alınır..

Yapboz kelimesinin kullanımı için tebrikler, iyi günler dilerim.
  • 10 ocakta 2000 lik yapboz var 12.95 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.