Şimdi Ara

A101 Her Güne Ayrı İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
10.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    akşam eve dönerken uğradım 6 lı kağıt havlu kalmamıştı 1kg yazandan aldım bende. bir tanede tekli peçete kalmıştı o kadar. yağmalamışlar şubeyi
  • bunlarda bugünün indirimleri. nimet marka pizza vs de var onları şubelerden bakabilirsiniz
    https://www.a101.com.tr/kampanya/nimet-markali-unlu-mamullerde-yuzde25-indirim-17-kasim-pazar/

A101 Her Güne Ayrı İndirim

• Fişleri iyi kontrol edin bazen düşmüyor indirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nimet eskiden soğan halkası yapıyordu şimdi bulamıyorum o olsa güzel fırsat olurdu benim için

edit : gerçi unlu mamuller diyor soğan halkası unlu mamul değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 17 Kasım 2019; 12:43:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Ayni anda 3 den fazla ürün alanlar dikat etsin, ayni fişte 3 den sonrası düşmüyor. Daha önceki kampanyalardada uyarmiştim......
    Aynı üründen 3 adet değil mi?
    Aynı fişte mesela 3 havlu, 3 peçete de sorun olmuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    biz bilmeliydik ama bu durumda kasada kasiyer 3er 3er geçmeliymiş

dünkü 16 peçete alışverişimde 8,11 tl fazla ödemiş olduğumu farkettim

bugün markete gidip duruma itiraz ettim

sağolsunlar ilgilendiler

8,10 tl.m, nakit geri aldım
  • 5 litre lik çiçek yağı 30 kanola 25 lira gayet cazip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vera yağı kim üretiyor tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukrutoktas

vera yağı kim üretiyor tavsiye edermisiniz ?
    Ben de merak ediyorum Vera yağı kim üretiyor üreticisini bilen yazabilir mi?

Bunge, Savola falan üretmiyordur zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 19 Kasım 2019; 13:44:2 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Normalde bunge üretiyordu önceden aldığımda. Fakat bugün aldıklarımın üstünde küçükbay firmasına ait ve biraz kutusuda değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemone_2 -- 19 Kasım 2019; 14:52:45 >
  • Millet sabahtan 5 lt olanları süpürmüş. Antepli Narli lokum vardı. 300 gram. 13.95 tl den 8.75 tl ye düşmüş etiketi vardı. 2 tane aldım. Kasada indirim düşmesi kiz özür diledi. Bende almadan iptal ettim. Bazen a101 harbiden sapitiyor. ....

• günün indirimi çayda. İsmi karadem ama pek demli olmuyor bu çay nedense https://www.a101.com.tr/kampanya/karadem-markali-urunlerde-yuzde25-indirim-20-kasim-carsamba/
  • alexxson kullanıcısına yanıt
    2 kez indirimli tarabya 1 kg kaşar aldım. İkisi de bozuk gibiydi. Tam bozuk denemez de kaşar gibi değildi. Garip bir tat, tost yaparken erimeme. Ama indirimsiz aldıklarımda sorun çıkmadı. Ambalaj şöyle bi bastırın, yumuşakça almayın dediğim gibi çıkabilir.

• bunlarda bugünün indirimi. yumuşatıcı falan lazım varsa bakabilir

https://www.a101.com.tr/kampanya/cicegim-markali-urunlerde-yuzde30-indirim-21-kasim-persembe/
  • içeğim marka ürünlerde indirim var ama 9 kg ve 12 kg çamaşır deterjanında indirim yok. o yüzden pas geçiyorum

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Sabah ben attığımda onlarda da vardı hocam. benli sitede bitmiştir. mağazalarda devam ediyordur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.