Şimdi Ara

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
15
Favori
127.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERHAT BJK

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Ben aldim hosuma gitmedi sinyal yok hatasi verdi

Ben de zor bela getirttim diğer şubelerden ama sinyal yok yazıyordu ne denediysem olmadı bu gün başka şubeye iade ettim. Napacaz yukarıdaki Hiremco iyi mi ondan alsak. Onu kullanan bilen yada önerisi olan var mı arkadaşlar?

Sinyal yok yazıyorsa yazılım güncelliyorsun usb den haziran 2015 yazılımı en güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Vatan kampanya yapmış bugün webe özel 69 TL
    Acele edin 12 adet kalmış
    NEXT MINIX PUNTO + PLUS , TKGS (Turksat Kanal Güncelleme Sistemi), HDMI, USB

Sağolasın 1 adet aldım 69 tl den inşallah iyi çıkar

Hometech 1010 tavsiye etmiyorum ben aldım ve aynen iade ettim tuneri çok zayıf geldi ,bunun yerine hiremco zapper hd alın kullanan tanıyorum bir sorunu yok .

Kardeş yetişip alamadım. keşke bir daha olsa. Sen şanslısın :) . 70tl veriyim seninkine talibim

:) Vallahi iyi mi bilmiyorum, bu mini makinelere nedense güvenemiyorum ,ama illa mini istiyor bizimkiler.. neyse gelsin bir bakalım hometech gibi olmasın da

• Büyük demezsen zapper hd alsana bizimkiler kullanıyor fena değil hepsiburada 80 küsürdü en son.
  • Yazılım güncelleyince olur muydu acaba? bir de iade ettik :)

Şu vatan daki iyiymiş aslında.69 a denk gelse de alsak.

Mini olması şart değil olmasa daha iyi olur. Birini alacaz burada yazanların artık biraz bekleyim de Vatan daki iyiye benziyor bi güzellik yapar belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Ben de cihazı bugün aldım 42" tv de görüntü gayet iyi ya da bana mı öyle geldi anlamadım. TV nin kendi usb özelliği var ben tek tv izlemek için aldım. Memnundum ama burada yorumları okuyunca geri mi versem diyorum

bende aldım 3 aya yakın oldu 42 de sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Yazılım güncelleyince olur muydu acaba? bir de iade ettik :)

Mini olması şart değil olmasa daha iyi olur. Birini alacaz burada yazanların artık biraz bekleyim de Vatan daki iyiye benziyor bi güzellik yapar belki :)

Ürün 3. ay yazılımından sonra kanal güncelleme sebebi ile yeni yazılım çıkardı blogda bunu yazanlar var yeni yazılımı yükleyince sorun çözülmüş :) Ben çok memnun kaldım 150 liralık ürün performansı alıyorum. 42" de kalitede iyi bence. Sadece cihazın kasa kalitesi kötü heralde plastik kasasından kısmışlar içindeki devre kartı aynı :D

Kumanda çekiminden memnun kalmadım ben sadece.

Bir de bu uydunun eşdeğer markası vardı s ile başlıyordu bilen var mı ? onun yazılımını falan atayım deneyim rahat durmam ben şimdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Yazılım güncelleyince olur muydu acaba? bir de iade ettik :)

Ürün 3. ay yazılımından sonra kanal güncelleme sebebi ile yeni yazılım çıkardı blogda bunu yazanlar var yeni yazılımı yükleyince sorun çözülmüş :) Ben çok memnun kaldım 150 liralık ürün performansı alıyorum. 42" de kalitede iyi bence. Sadece cihazın kasa kalitesi kötü heralde plastik kasasından kısmışlar içindeki devre kartı aynı :D

Kumanda çekiminden memnun kalmadım ben sadece.

Bir de bu uydunun eşdeğer markası vardı s ile başlıyordu bilen var mı ? onun yazılımını falan atayım deneyim rahat durmam ben şimdi :D

Yazılım güncelleyince uydu çalışır diyenler oldu.Bunun üzerine gittim iade ettiğim HT1010 u bir daha satın aldım. Haziran yazılımını güncelledim yine olmadı :) Gittim 2.sefer iade ettim.
    Şimdi karar verdim Next Minix HD Black II yada Minix HD Punto Plus alacağım.Fiyat olarak çok fark yok.Vatan daki kampayayı çok kötü kaçırdım. Keşke yine olsa.

Next Minix HD Black II yada Minix HD Punto Plus bunlar hakkında bilgisi olan var mı. Düşüncelerini aktarırsa sevinirim. Sitesinde BİSS desteğini göremedim ben.İlk şart BİSS benim için onun için alıyorum zaten var mı bunlarda??

• Hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHAT BJK -- 13 Eylül 2015; 12:06:02 >
  • ben aldım bir ay önce bir anda sinyal de gitti kumandadaki ışık da söndü. sorun kabloda mı acaba yoksa cihazda mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edis10

ben aldım bir ay önce bir anda sinyal de gitti kumandadaki ışık da söndü. sorun kabloda mı acaba yoksa cihazda mı...

adaptörü sorunlu gozukuyor servise basvurun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın muadili var mi? Bugün a101den 45 tlye aldım. İyi gibi duruyor. Mart yazılımı üstündeki

• Bende almayı dusunuyorum 42'' için sadece tv izlemek icin iş gorurmu beyler? a101 de var bugun...

• İşlemci nedir arkadaşlar?
  • babam da sabah almış gelmiş hiç bakmadan.. burda beğenen de çok beğenmeyende.. yukarda bir arkadaş hiremco zapper alın demiş onu da beğenen çok..iade edip onu mu alalım napalım bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

babam da sabah almış gelmiş hiç bakmadan.. burda beğenen de çok beğenmeyende.. yukarda bir arkadaş hiremco zapper alın demiş onu da beğenen çok..iade edip onu mu alalım napalım bilemedim

Hocam nasıl ürün, memnun kaldınız mı. Hd kalitesi falan iyi mi veya kanal geçişleri hızlı mı. Çok ısınıyor mu. Bugün almayı planlıyordum o yüzden sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

babam da sabah almış gelmiş hiç bakmadan.. burda beğenen de çok beğenmeyende.. yukarda bir arkadaş hiremco zapper alın demiş onu da beğenen çok..iade edip onu mu alalım napalım bilemedim

Hocam nasıl ürün, memnun kaldınız mı. Hd kalitesi falan iyi mi veya kanal geçişleri hızlı mı. Çok ısınıyor mu. Bugün almayı planlıyordum o yüzden sordum.

Hocam ürünü takıp bağladım, bizim tv büyük ve kaliteli bir tv değil.Doğu ve balkanların zamanında satılan en ucuz tv si 32" seg

Taktım tv ye direkt kanallar açıldı.Klasik HD kanallar mevcuttu Show ve bir kanalın HD sini bulamadım diye listeyi güncelledim,sıralanmış liste bozuldu eski haline getiremedim. sonra fabrika ayarlarına geri döndüm düzelsin diye yine olmadı.

Görüntü kalitesi bizim tv için fena değildi, daha önceden bu tv de digitürk hd paketimiz vardı,digitürkün hd görüntüsü daha iyiydi sanki..Belgesel vardı hareketli bir sahnede ufak bir takılma farkettim.

Kanal geçişleri ne çok yavaş ne de çok hızlı. Üst model tv lerde bulunan dahili uydu alıcılarından daha hızlı değiştiriyor kanalı. Abimde ki lg42 620 den daha hızlı yani.

Uydu alıcısı ufacık ,kaplaması plastik aliminyum tarzı bir şeydi çok da kaliteli gözükmüyor zaten. Isınmasına pek bakamadım.yarım saat falan çalıştırdım sonrasında çıkarttım.

Bizde şu an normal bir uydu alıcısı var,hd olmayan dandik bir şey. Ben açıkcası çok da beğenmedim. Fiyat performans açısından tabi ki alınır. Ben daha öncesinde digitürk hd ve Atlanta hd box kullandığım için onlara göre biraz düşük geldi gözüme. bu sizi yanıltmasın ama benim şahsi görüşüm bu.

Çok yüksek performans beklemiyorsanız alabilirsiniz.

• :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45tl ye hd uydu iyi valla

• arkadaşlar hometech pişmanlıktır . o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam . değil 35 lira 3.5 liraya verseler gene almam. gidin next in en dandik cihazını alın en azından yazılım desteği falan alırsınız . müşteri hizmetlerini aradım bi anama sövmedikleri kaldı . zaten cihaz cihaz olsa a101de satılmaz . nexten şaşmayın derim . bir önceki cihazı arkadaşın kamyonuyla ezip yolda bıraktık
  • oyunbazz O kullanıcısına yanıt
    merhaba;

verilen linkteki "HT 1010 05.06.2015.bin" dosyasını USB aktarıp, cihaza takıyorsun.
    ardından "yazılım güncelleme" menüsünden yönergeleri izleyip kolayca güncelleniyor yazılım.

faydası:
    1- cihaz güncel yazılımı kullanıyor.
    2- biss key menüsü aktif oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.