< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A101 muhtelif indirimler (9. sayfa)
-
-
Bildirm de geldi TV ve airfrey kampanyasi için kişiye özel değil de diyemem tabii
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
teşekkürler, mağazaya da bakayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çiçek balı seçen bi insan değilim ama bu balın tadını hiç beğenmedim.
-
Balla ilgisi yok acayip birşey almıştım aldığıma pişman oldum üreticinin hiçbir ürününü almıyorum artık hepsi aynı Altınbal da aynı şirketten sanırım ne çok bal üretiyorlar bal çesmesi var sanki :)
-
Hakiki sahte bal üretiyorlar hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Keşke benim bölgemdeki mağazalarda da bulabilsem.
Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim değerli üstadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam, bugünde bakıcam bir kaç mağazaya iş çıkışı, uzın zamandır alamıyorum bu ürünü. Diğerleri tatsız geliyor bunu yedikten sonra.
Mahallemde ki 2 mağazadan sadece bitince ve sonuncu olarak vardı. Havada aldım hemen. Skt 02/24 hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun hocam şimdiden, bol şanslar ayrıca.
-
Afiyet olsun hocam.
Bu mayonezin diğer hainz mayonezlerden bir farki varmi acaba
https://www.a101.com.tr/market/heinz-mayonez-215-g/
Şuradan yakındaki mağazalar diyince görünüyor zaten.
Eyvallah sylas üstad üşenmezsem 1-2 mağazaya daha giderim bu yöntemle belki uzun skt'li denk gelir.
Diğer heinz mayonezler Türkiye üretim, bu Polonya menşeli, ve sadece a101 getirtiyor, lezzet konusunda çok ciddi fark var diğerleriyle arada. Alışınca damak bunu arıyor.
Rica ederim bende bakacağım yarın birkaç yakın yer var hocam. Dediğiniz bu farklı guzel oluyor bazen hadi de düşünce alıyordum bende. Bimde hollanda üretim heinz ketçap da 2li bazı mağazalarda kalmış 800gr 34tl 44den düşmüş kalan urun haberiniz olsun. Bende dün ondan aldim ama bimde böyle yakın görme yok a101de var bu şekilde.
Hocam bu mayonez şubat tarihli galiba son partiler, stok eritiyorlar.Bende 2 adet aldım ama sonra migrosta ketçap ile ikili satılan yeni ürün gelmişti,aynı a101'deki gibi Polonya menşeili, bunun tarihi 07.2024.Sanalmarkete eklememişler ama mağazalarda bulabilirsiniz.Fiyatı 60'lardan heinz indirimi ile 40'lara düşmüştü diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikazim -- 26 Eylül 2023; 21:36:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X