Cat 6 Prizi ve Karşısındaki renk sıralaması
Arkadaşlar merhaba şimdi evde bazı data kabloları mevcut ben rj 45 jack sıralamasını aşağıda ki gib yaptım ancak prizde nasıl bir sıralama yapmam gerekli yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
RJ45 jack : turuncu - turuncubeyaz - yeşil - yeşilbeyaz - kahve - kahvebeyaz - mavi -mavibeyaz
Sigorta Şirketleri Sigorta Yapmıyor
Bu firmaların hepsinin allah cezasını versin abi hiç bir şirket sigorta yapmıyor sigortam, hepiyi, sigortalandım, aksigorta vs hiç biri yapmıyor en son sbm üzerinden teklif aldım acenteleri aradım ama söyledikleri teklif veriliyor ama sigorta yapmıyor abi nassı lbir iş bu aracımın sigortası bitti bitecek ben ne yapayım trafiğe çıkmayayım mı aldıkları yapabildiğim tek şey cimer üzerinde ulaştırma bakanlığına şikayet etmek umarım hepsi batar yok olur kan emici rezil firmalar.
Mesh Teknolojisi olmadan Wifi Tek Ağ Olurmu?
Arkadaşalar merhaba yeni taşındığım evim metrekare olarak büyük olduğu için wifi problemi yaşamaktayım şimdi benim merak ettiği bir durum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Evde normal vdsl modem var türk telekomun eksta olarak elimde xiomi router 4A gigabit versiyon router var. Bu routeri kablolu yada kablosuz olarak yönledirici olarak ayarlıyorum örnek gerekirse
vdsl modemin wifi ismi : umut
router wifi ismi: umut plus oluyor
şimdi sorum şu 4A router mesh desteklemiyor yani mesh teknlojisi olmadan tek ağ olarak nasıl kullanırım yani;
- vdsl modem + 4A router wifi ismi: umut
4A router + Yeni alınan 4A router wifi ismi: umut
-
olacak şeklinde ayarlamam mümkünmü? birden fazla ağ ismi değilde tek ağ ismi olsun istiyorum.
Dsmart Mağduriyeti
Merhaba arkadaşlar. Bugün hayatımda hiç olmadığı kadar ilginç ve rezil bir durumla karşılaştım. Dsmart isimli rezil firma tüketiciyi mağdur etmeye yemin etmiş gibi duruyor. Biliyorsunuz bu ssport kanalları gittikten sonra bende taahüt sürem bittiği için 14.09.2022 tarihinde iptal talebi verdim ve yayınlarım kesildi 21.09.2022 tarihinde ise iptal işlemim tamamlandı. 22.09.2022 tarihinde ise modül cihazımı evrak karşılığı D-Smart'a teslim ettim ve hiçbir ilgim kalmadı DSmart firması ile ancak bugün tarafıma iletilen faturada 14.09-30.09 ve 01.10-31.10 yani 14 Eylül sonrası ve ekim ayı faturaları yer almakta müşteri hizmetlerini aradığım da Kader ismindeki hanımefendi hiçbir açıklama yapmadığı gibi dalga geçer gibi sesini yükselterek ödeme yapmam gerektiğini anlatıp eylülde iptal de etsem ekimin faturasının kesildiğini anlattı bende tekrar arayarak ses kaydı yapacağımı söyledim ama ilgili birime ilettiklerini benim faturayı ödeyeceğimi söyleyip durdular. Hakem heyetine gitsem evet ücreti alırım ancak bunlar deli dumrul gibi olmuş ne kanıun ne yasa tanımıyorlar bu firmadan uzak kalmakta fayda var.
Gurbetçi terörü
|
Süperonline Rezaleti Türknet Mucizesi
|
Windows 10 Kuramıyorum
Arkadaşlar merhaba şirkette bilgisayarım çöktü bende format atayım dedim ve son windows 10 sürümünü media tool ile indirip belleğe attım ancak pc hiç bir şekilde format usb sini görmedi dvd ye yazdırdım yine görmedi siyah ekran da kaldı ancak windows 7 ve windows 10 1709 sürümünü sistem görüyor ve kuruyor ancak daha yeni sürümleri bir türlü kuramıyorum bu sorunu nasıl düzeltirim. Anakart gigabyte ga945gcm s2l
Süperpnline İzmir Balçova intenert kesintisi
Süperpnline İzmir Balçova intenet kesintisi
|
D Smart Finlux Tv modül sorunu
|
Alışveriş yaptıklarım; xtrlovely, ygtksk, hysteria35 |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.410
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 33.203 (Bu ay: 472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 760 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar