Şimdi Ara

Süperonline Rezaleti Türknet Mucizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şimdi yaşadığım olayları sıra ile anlatmak istiyorum belki bir arkadaşıma yardımcı olurum. Öncelikle Superonline 35 mb fiber abonesiyim. Bulunduğum ilçenin tamamına yakınında fiber mevcut sorun tam olarak burada başlıyor anlatmaya başlıyorum.

1 Temmuz: İzmir Balçova ilçesinde yaşamaktayım aynı mahalle içinde 3 sokak arkaya taşındım ve hemen bulunduğum apartmana fiber konulması için superonline bayisine başvurdum.

6 Temmuz: İşler beklediğimden hızlı gelişti turkcell fiber ekibi bina içine kutu yerleştirdi.

8 Temmuz: Başka bir turkcell ekibi kutunun fiber kablo bağlantılarını yaptı ve 1-2 gün içinde nakil başvurumu yapabileceğimi söyledi.

13 Temmuz: Sinyal testleri başarı ile bitmesine rağmen binanın satışa açılması gerçekleşmedi malum bayram öncesi internetsiz kalmak istemedim ve turkcell bu konuda çok ama çok ilgisiz kaldı defalarca aramama, bayi ile görüşmeme rağmen hatta btk ya yazmama rağmen hiç bir şekilde ilgilenilmedi.

14 Temmuz: Fiber aboneliğimi dondurdum ve altarnatif aramaya başladım telekom gerek yüksek fiyat düşük hız ve taahüt sebebi ile baştan elendi türknete baktıım 99 tl 75 mb internet taahüt olmadan benim için uygundu saat 14:00 gibi hemen başvurdum.

15 Temmuz. İnanılmaz bir şekilde kullanıcı adım ve şifrem geldi türknetten modemi bağladım hemen bir baktım internet var o kadar mutlu oldum ki bu arada bir türknet temsilcisi aradı internetimin bağlandığını 16 temmuzda kurulum için gelip evrak alacaklarını söyledi. Bu arada süperonline hala satışa kapalı.

16 temmuz: TÜrknet teknik ekibi aradı saat 11 gibi müsatisem kuruluma gelip evrak alacaklarını söylediler ben kurulumu yaptığımı evrak için gelebileceklerini evde babamın olduğunu ondan teslim almalarını söyledim ve teşekkür edip kapattım bu arada turkcell ise bana belediyeden kazı izni bekleniyor diye mesaj atmış herhalde bir şey geçiyorlar benimle bayimle görüştüğümde ise satış müdürüne iletidiğini haber beklediklerini bayramdan sonraya kalacağını söylediler adam heralde tatile çıkmış :D

Dipnot: Türknet gerçekten mucize bir şekilde interneti 1 günde bağladı resmen öğlen 2 de başvurdum ertesi sabah 9 da internetim vardı hatta arayan bayana evrak vermediğimi söyleyince evrakları nasılsa alırız önceliğimiz sizin bayram öncesi internete kavuşmanız dedi gerçekten bu tutumlarından dolayı çok mutlu oldum hatta şimdi babam aradı evrakları gelip almışlar 5 dakika önce.

Dipnot 2: Türkcelli bu tutumundan dolayı kınıyorum resmen şirketin birbirinden haberi yok müşteri hizmetleri belediye kazı izni diyor nereyi kazacaklarsa bakalım duruma göre türkneti daimi olarak kullanacağım gibi süperonline veda zamanı.

İnternet kalitesi: Süperonline fiber olmasına rağmen ping 20 den aşağı hiç görmedim ve dandik modemlerinden illahlah ettim türknet ise ping 9 gördüm dün gece genelde 5-6 arası hızda ethernet ile 72 mb kablosuz 5ghz de mesafe olmasına rağmen 50-55 mb arası gelmekte.

8 Ağustos 2021 arkadaşlar tam 38 gün geçti bulunduğum bina hâlâ satışa açılmadı digisel bayi bilgi veremiyor müşteri hizmetleri hizmetleri zaten rezalet tek bildiğim hâlâ satışa kapalı bayinin dediğine göre herşey hazır internet verilse verilebilir ancak nedense satışa açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 8 Ağustos 2021; 23:26:25 >

• TürkNet kendisi mi evrakları getirip imzalattırdı yoksa siz öncesinden çıktı mı almıştınız? Türk Telekom Fiberde de acaba öyle yapar mı TürkNet, 1haftayı buluyor genelde demişlerdi de TürkNette .

İzmir de Superonline için ping sorunu var, İzmirde çoğu kişi ondan şikayetçi.

• thelordof kullanıcısına yanıt

hocam ben hiç birşey yapmadım internet üzerinden başvurdum online işlemler kullancı adı ve şifrem geldi hemen oraya kimlilk resmini yükledim ve evrakları çıktı aldım imzaladım yarım saat önce gelip almışlar. Fiber internet olmasına rağmen turkcell nasıl çözemiyor bu ping olayını gerçi 6 sında bina içine kutu yerleştirip bugün belediyeden kazı için izin bekliyoruz diye sms atan firmadan ne beklenir gerçekten bir sorun olması durumunda karşınızda muhatap yok türk telekom falan öyle değil bir arıza oldumu gidip santrale hallediyordum türknette tt alyapısı olduğu için aynı durum olacak bakalım göreceğiz.

• umut3513 kullanıcısına yanıt

Superonline ın sanırım bazı bölge çalışanları iyi heralde. Türknet Gigafiber bir yayılsın sonra kendileri düşünür  

aslında izmir konak bayisi digisele teşekkür ederim gerçekten ilgilendiler özellikle aysun hanım ve ilker bey vardı kendilerine teşekkür ederim onlarlık hiç bir şey yok sanırsam çünkü o kadar hızlı bir şekilde bağlandı ki şarşırdım iş genel merkezin binayı satışa açmasına kaldı ama açmıyor işte bayi ise satış müdürüne söylediğini bilgi beklediğini söylüyor firma gerçekten kendi ayağına sıkıyor. Eğer bu gigafiber olayı bizim oraya gelirse sırf vefadan dolayı ölene kadar türknet kullanırım :D

Doğrudur hocam.

Hem de çok uygun TürkNet Gigafiber:)

• superonline'la benimde başım belada az önce konuda açtım.

şuan fiber kullanıyorum aynı sokakta karşı apartmana taşıncam arada 10 15 metre anca var. internette fiber altyapı var gözükmekte.

nakil için arıyorum fiber yok adsl verelim diye çözüm sunuyolar  

10 metre ile fiber yok ilginç gerçekten.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt

fiber yoksa cezasız tahahhütü bozabilirsiniz. Fiber altyapısı o binaya gelirse duruma göre tekrar abone olursunuz.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok ama çok ilginç bir şirket benim binada her şey aktif bayi bile aradı söyledi onlar bile sinirlenmiş ama ayın 8 inden beri satışa açılmadı
    Hocam fiyatlar çok ama çok uçmuş ben 35 mb 74 tl den kullanıyorum şimdi iptal edip açtırsam 125 tl aynı paket

Evet yüksek fiyatlar :(

tam da superonline internet alma tarifesinde okudum hocam bu yazınızı:) üçyol inönü cadesinde dükkanım var, superonline bakayım diyordum ama cidden yüksek ping mi var

• Evet, SoL izmir'de en az 15ms ping farkı atıyor diğer rakiplerine :)))). Yani özellikle yurtdışı yönünde sürekli +15ms ekleniyor. Turknet Fiberin gelmesini bekliyoruz biz de. O gelene kadar çekecez artık.

• A_AYDIN kullanıcısına yanıt

Forum da yazanlardan gördüğüm kadarıyla İzmir de Superonline Fiber pingi yüksek diyorlar ama kaç ms ping bilmiyorum

• insanların kafasında hep Turkcell kalitesi algısı vardır ya o yüzden direk superonline'a yanaşıyor insan. türknet e geçmek basit fakat bu sefer de 400 liraya modem almak gerekiyor, bilemedim bir türlü...

• SUPERONLİNE önceden iyiydi. Şimdi ise fasa fiso 50/20 abonesiyim. Bağlantı yerlerde 50 ve üstü çıkacağına 30-35 lerde Up Load 20 ve üstü çıkacağına 15 ve altı sakın kardeşim gelmeyin yer istanbul / beylikdüzü. Başka op. geçecem ama cayma bedeli biraz fazla o biraz düşsün diğer şirketler ödüyor zaten hemen kaçacam..

• vodafone nasıl acaba? insanlar hep olumsuz durumları dillendirdikleri, herşey sorunsuzken pek söylemedikleri için her firmanın olumsuzluğunu görüyoruz. ekşiye giriyorum ne superonline ne vodafone ne de turknet hakkında iyi bir şey yok.

• bende turknet kullaniyorum memnunum
  • A_AYDIN kullanıcısına yanıt

Sorunsuz iss yok ne yazık ki .

Bir önemli konu, sorun olunca hangisiyle iletişim daha hızlı ve sorunu hızlıca çözüyorlar, o önemli.

Hocam eminolun süoeronlibe bu konuda en kötüsü daha kötüsünü görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.