< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 8 Ağustos 2021; 23:26:25 > |
Süperonline Rezaleti Türknet Mucizesi
-
-
TürkNet kendisi mi evrakları getirip imzalattırdı yoksa siz öncesinden çıktı mı almıştınız? Türk Telekom Fiberde de acaba öyle yapar mı TürkNet, 1haftayı buluyor genelde demişlerdi de TürkNette .
İzmir de Superonline için ping sorunu var, İzmirde çoğu kişi ondan şikayetçi.
-
hocam ben hiç birşey yapmadım internet üzerinden başvurdum online işlemler kullancı adı ve şifrem geldi hemen oraya kimlilk resmini yükledim ve evrakları çıktı aldım imzaladım yarım saat önce gelip almışlar. Fiber internet olmasına rağmen turkcell nasıl çözemiyor bu ping olayını gerçi 6 sında bina içine kutu yerleştirip bugün belediyeden kazı için izin bekliyoruz diye sms atan firmadan ne beklenir gerçekten bir sorun olması durumunda karşınızda muhatap yok türk telekom falan öyle değil bir arıza oldumu gidip santrale hallediyordum türknette tt alyapısı olduğu için aynı durum olacak bakalım göreceğiz.
-
Superonline ın sanırım bazı bölge çalışanları iyi heralde. Türknet Gigafiber bir yayılsın sonra kendileri düşünür
-
aslında izmir konak bayisi digisele teşekkür ederim gerçekten ilgilendiler özellikle aysun hanım ve ilker bey vardı kendilerine teşekkür ederim onlarlık hiç bir şey yok sanırsam çünkü o kadar hızlı bir şekilde bağlandı ki şarşırdım iş genel merkezin binayı satışa açmasına kaldı ama açmıyor işte bayi ise satış müdürüne söylediğini bilgi beklediğini söylüyor firma gerçekten kendi ayağına sıkıyor. Eğer bu gigafiber olayı bizim oraya gelirse sırf vefadan dolayı ölene kadar türknet kullanırım :D
-
Doğrudur hocam.
Hem de çok uygun TürkNet Gigafiber:)
-
superonline'la benimde başım belada az önce konuda açtım.
şuan fiber kullanıyorum aynı sokakta karşı apartmana taşıncam arada 10 15 metre anca var. internette fiber altyapı var gözükmekte.
nakil için arıyorum fiber yok adsl verelim diye çözüm sunuyolar
10 metre ile fiber yok ilginç gerçekten.
-
fiber yoksa cezasız tahahhütü bozabilirsiniz. Fiber altyapısı o binaya gelirse duruma göre tekrar abone olursunuz.
-
Hocam gerçekten çok ama çok ilginç bir şirket benim binada her şey aktif bayi bile aradı söyledi onlar bile sinirlenmiş ama ayın 8 inden beri satışa açılmadı -
Hocam fiyatlar çok ama çok uçmuş ben 35 mb 74 tl den kullanıyorum şimdi iptal edip açtırsam 125 tl aynı paket -
Evet yüksek fiyatlar :(
-
tam da superonline internet alma tarifesinde okudum hocam bu yazınızı:) üçyol inönü cadesinde dükkanım var, superonline bakayım diyordum ama cidden yüksek ping mi var
-
Evet, SoL izmir'de en az 15ms ping farkı atıyor diğer rakiplerine :)))). Yani özellikle yurtdışı yönünde sürekli +15ms ekleniyor. Turknet Fiberin gelmesini bekliyoruz biz de. O gelene kadar çekecez artık.
-
Forum da yazanlardan gördüğüm kadarıyla İzmir de Superonline Fiber pingi yüksek diyorlar ama kaç ms ping bilmiyorum
-
insanların kafasında hep Turkcell kalitesi algısı vardır ya o yüzden direk superonline'a yanaşıyor insan. türknet e geçmek basit fakat bu sefer de 400 liraya modem almak gerekiyor, bilemedim bir türlü...
-
SUPERONLİNE önceden iyiydi. Şimdi ise fasa fiso 50/20 abonesiyim. Bağlantı yerlerde 50 ve üstü çıkacağına 30-35 lerde Up Load 20 ve üstü çıkacağına 15 ve altı sakın kardeşim gelmeyin yer istanbul / beylikdüzü. Başka op. geçecem ama cayma bedeli biraz fazla o biraz düşsün diğer şirketler ödüyor zaten hemen kaçacam..
-
vodafone nasıl acaba? insanlar hep olumsuz durumları dillendirdikleri, herşey sorunsuzken pek söylemedikleri için her firmanın olumsuzluğunu görüyoruz. ekşiye giriyorum ne superonline ne vodafone ne de turknet hakkında iyi bir şey yok.
-
bende turknet kullaniyorum memnunum -
Sorunsuz iss yok ne yazık ki .
Bir önemli konu, sorun olunca hangisiyle iletişim daha hızlı ve sorunu hızlıca çözüyorlar, o önemli.
-
Hocam eminolun süoeronlibe bu konuda en kötüsü daha kötüsünü görmedim
Benzer içerikler
- geniş banda erişemezsiniz
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- onnet nedir
- superonline modem iade nasıl yapılır
- 1 aylık taşınabilir internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X