< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
4 TB'lik HDD alıp bütün yedeklemelerimi kaydediyorum sonra HDD'yi Microsoft Frankfurt'a postalıyorum.Üzerine "Lütfen HDD'deki verileri benim servera kopyalar mısınız" diye not yazıyorum.Sağolsunlar Microsoft çalışanları ilk başta bir garipsedi durumu ama son 2 yıldır onlar da alıştılar duruma hatta eski HDD'leri kargo bedelsiz geri gönderiyorlar artık her ay yeni HDD alma olayı da bitti.Önceden bana aylık 900 TL'yi buluyordu 4 TB yedekleme ama artık sadece 120 TL kargo bedeliyle kurtuluyorum.
Komedi gibi internetimiz var, yıl olacak 2020...En azından 20/20 verseler şu bulununmaz hint kumaşı uploadı. |
4 tb ye ne atıyorsunuz söylemesi ayıp
|
TL fiyatından ziyade, kullandığınız paketin fiyatını oradaki asgari ücrete oranladığınızda hangi değer çıkıyor?
Türk Telekom 100Mbps sınırsız 160₺. 2000₺ asgari ücrete oranla %7,5-%8 arası oluyor. Ki bu 100/5'lik tarife. Superonline tarafında da aynısı 200₺. %10'a tekabül ediyor. Tayland'da durum nasıl? |
Allah şahidim 500/500 internet verecekler. Şu öğrenci halimle değil 243, 300 TL para verip alabilirin muhtemelen o İnterneti. Hadi o olmasın. 50/50 internete hatta 30/10 İnternete 130 tlye razıyım.
10/5 superbox aldm. Günün %95inde tam performans alamıyorum. Kemiksiz stabil bir internet yok. Izdırabımı size anlatamam. Öğrenci halimle 130 TL veriyorum. Allahın belası rezilliğe. Bu ülkede internet zulüm. Bu zulüme ortak olanlar kan kusa kusa göçsünler bu hayattan. |
kısıtlanılmasa idare edebilecek internetimiz var ama kısıtlanıyoruz kısıt kalksa sorun kalmayacak ortada
|
4TB'lık aylık nasıl bir veri gönderiyorsunuz acaba yurtdışına?
Tuhaf geldi bu durum. |
Arkadas su sacma hesap yerine maasa endeksini soyleseydin direk
|
bu durum tamamen akparti kaynaklı türktelekom satılmadan önce gayet iyiydi avrupaya yakın hızlarla gidiyordu çalışmalar 2004'de vdsl gelmeye başladı
hariri denen zata satılınca kayda değer bir ilerleme hızı olmadı düzgün altyapı çalışması yapılmadı sonuçta ortada ülkesini batıran adama türk telekomu emanet edersen olacağı bu . türk telekom 2027'e kadar kiralanmıştı şimdi haririden alındı alınmasıda onun taktığı borçlar karşılığı bankalar şirketin hisselerini 2027'e kadar aldı . bu borçlar sittin sene 2027'e kadar çıkmaz . türk telekom içinde her türlü kanunsuzluk var turknet ve diğer isp abonelerine yapmadıkları işgüzarlık kalmadı port yok yalanı mevcut portu söküp kendi abonelerine vermeleri . ben turknet abonesiydim kasti olarak direkten benim kablomu çıkardılar aradım ertesi gün direğe hiç bakmadan eve gelip iç hattınızda sorun var dediler ücretli yaparız dediler gelde delirme sövme böyle duruma adamla doğal olarak tartıştım . türk telekom turkneti 1 hafta boyunca aradım arandım iç hattınızda problem var dediler iç hattımda problem yok tamir ettirdim dedim halbuki bi bok yapmadım . 1 hafta sonunda direğe çıkıp kabloyu takınca internet geldi . direkteyken hani iç hatta problem vardı bi bok yapmadım dedim gene çamura yatıp tartışıyorlar . aynı benzer olaylar 2 ayda bir yaşanıyor 3-5 gün internetsiz kalıyordum . etrafımdan her yerde fiber altyapıda var bizim bölgede yok 300-400 mt ilerde fiber saha dolapları var bizim bölgede eski tip üflesen yıkılacak saha dolabından var 4-5 yıldır BTK türk telekom akp mhp chp belediye vali kaymakamlık bimer cimer heryere şikayet etsemde boş ben milliyetçi muhafazakar biriyim sırf bu yüzden hiç bir partiye oy vermedim boş oy attım beni görmezden geleni bende görmem . akpartide bizi görmezden gelmeye devam ettikçe 2023'de ne durumda olur tahmin etmek kolay biz gençlerin iki olayı var bir internet iki otomobil ikiside ulaşılamaz veya kullanılamaz durumda olduktan sonra gençlerden oy beklemek mantıksız . 3-4 mbit sürekli kopan adsl vardı 80 lira ödüyordum 20-30 lira verip superboxa geçtim oda çok iyi değil ama sürekli kopan adsl'den iyidir |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|