Şimdi Ara

Türkiye ve Fiber internet kepazeliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
11.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç oynamadım gerçekten bilmiyorum, ama online play station üzerinden oynadığım hiç bir oyunda takılma vs yaşamadım.
    oynadığım online oyunlar ; fifa serisi, gta
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Ping değeri downloadla alakalı değil malesef. Saha dolabına olan uzaklık daha etkili. Yani 75 mbps hız alan biri 30 ping alırken 25 mbps hız alan biridi 20 ping alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızı benim SSD'den hızlı :)
  • 2014 yılında Turk telekoma oturdugum yere fiber gelsin diye basvurmusum üzerinden 6 sene geçecek 10 mbps aldıgım hızım şuan 45 mbps kadar anca çıktı.

Böyle giderse bir 5 sene sonra anca 100 mbps değerlerine kavuşurum.

500 mbps yi torunlarım belki görür.

Upload konusuna hiç girmiyorum bile kullanmaya kullanmaya unuttum bunu bir şey yüklediğimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 4 Kasım 2019; 19:3:59 >
  • 8 megabite kadar veriyorlar bana. Ama 5 i geçmiyor hamdolsun. Filmleri 720 de izlersem şükrediyorum hamdolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seamewe5

1 dolar 3 tl iken fiyatlar Türkiyeye göre rekabetçiydi. Ancak 1 dolar 6 tl ye dayandığı şu günlerde biraz pahalı kalıyor. Taylandda enflasyon 0, fiyatlar artmıyor. zam yok.
    100/100 Mbit fiber 120 TL
    Benim kullandığım 500/500 ise 243 TL ye denk geliyor. Daha geçen sene başında bu rakamlar nerdeyse yarı yarıyaydı (1 dolar 3.5 tl civarıyken)

Alıntıları Göster
    Arkadas su sacma hesap yerine maasa endeksini soyleseydin direk

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hızlar. Kaç tl ödüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Daha dur ya altyapı olmadığı için 8 down 0.6 up alan adsl kullanıcıları var. Aman Türkiyeye dönme kafayı yersin bu konuda.
    Selam.

Türkiye ve Fiber internet kepazeliği
  • Antwerp belcika da gecen ay 200mbit olan netim ucretsiz 300mbite yukseltildi.soylentilere gore 2020 ortalarinda standart olarak 1gigabite yukseltilecek.su anda 1gbit hizi ise ek 15euroya alabiliyorum.ipv6 kullanimi en yuksek ulke dunya da.
    Burada upload isletmeler icin daha yuksek veriliyor. 54 euro aylik oduyorum.1gbit 70 euro ya geliyor yani.
    İstanbulda ise turknet ile 50/4 aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maksim1 -- 4 Kasım 2019; 19:47:12 >

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Bursa'ya ben hiç gitmesem inanacağım.

3 operatör de çekmiyorsa siz herhalde Bursa'da yaşamıyorsunuz.

• Elon Musk'ın starlink projesi yayılsa da firmalar tekellerinin kırıldığına şahir olup azıcık gelişme,altyapı uğruna çalışma yapsalar... halk tepkisine dair zaten ümidim yok, kimsenin yok. Şu birkaç senedirli halka yapılanlar başka ülkede olsa neler neler olurdu. Biz de izleyip halimize gülüyoruz işte tatlı tatkı

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Selam.

Alıntıları Göster

• Türkiye'de doğru bir şey olmaz yama üstüne yama atarlar parayı da halktan alırlar ama halka hiç bir şey vermezler
  • Oturduğumuz yerde ki sokağa türksat altyapı çalışması yaptı binanın bahçesine kadar getirdiler.Bina içi kurulum içinde dilekçe verdim 100mbit kadar internet kablotv,kabloses hizmeti alabilecekmişiz,bir an önce gelsede kurtulsak bu ttnetin yerlerde sürünen hızından yıllardır max aldığım hız 10mbit,kablonetin ping değeri yüksek oluyor ama olsun fiber internet olmadığı için bakır kablodan her türlü iyidir en azından taahhüt ettikleri hızı %99 verilebiliyorlar.

• Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı bulamadım rica etsem buraya linki kopyalar mısınız?

• Upload mı odane :D çamur giibi skayp görüntüsü izliyoruz 5mbps bulursak haber deriz
  • Superonline fiber 25/5 kullanıyorum. İdare etmeye çalışıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emyn1907

bu ülkenin %95'i 1 mbit upload yapabiliyor.. 5 ile çok çok iyimser bir tablo çiziyorsun..
    Ben Türk Telekom 16Mbps ADSL kullanıyorum. Upload hızım ortalama 100KB ... İndirme hızım 1.4Mb

"Almanya'da, İngiltere'de yaşanmaz, hayat pahalı" diyenlere de buradan sövüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 4 Kasım 2019; 22:16:21 >
  • Şu TürkTelekom batıp, kepenk indirse herkes kurtulacak. Ülkenin altyapı katili bu firma. Diğer isslerin giremediği her yerde TT var. Her mahalleye giren kablo kanalları var, bir tek kendisi xDSL altyapı yapabiliyor. Bakır altyapı bunların tekelinde. (Fiber döşemiyorsunuz, bari kablo kanallarını paylaşıma açın allahsızlar )
    Şirketin her yeri de badem bıyık dolmuş, dolayısıyla şikayet edebileceğiniz bir kurum/bakanlık yok. Şikayet etmeyi deneseniz bile olmuyor, aslında oluyor da görmezden geliyorlar
    Turkcell 5G altyapısını güçlü kurarsa, uygun paket yayınlamaya başladığında yer TT yi. O zaman arşa ereriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 4 Kasım 2019; 20:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.