Selam dh 11.01.2024'te türknet aktivasyonumuz tamamlandı Gelen saha ekibinden ev arkadaşım çok ilgisi olmadığı için 800tlye Zyxel T20B modem almış, 5Ghz desteği bile yok. ne bi fatura bişey. neyse dedik iade ederiz yenisini alırız. 18.01.2024te talep açtım hız düşüklüğü sebebi ile. potansiyel hızım 81Mbps gözüküyordu,oaket 75likti. kabloluda 40-45 alıyordum. tamam dendi bakalım dendi. arıza raporladılar akşam saatlerinde başvurmuştum.. 1 saat bile sürmeden internet tamamen gitti ve santral arızası var dendi. Aktarılan bilgi de şu. 2023 EYLÜL ayında gerçekleşen bu arızanın tahmini tamir tarihi 23 OCAK 2024te olacaktır işte süreyi biz vermiyoruz tahminidir daha erken de daha geç de olabilir dendi. Santral sabotaja uğramış dendi(?) Benim dışımda herkeste şnternet var, binada. Saha dolabında da bi tek beni mi buldu yani bu arıza. Bölgede oturan baya bi tanıdığım ve yakınımda oturan insanlar var. Hepsinde internet de var. Ben hız yavaş dediğim İyi eyvallah dedik yapmayın etmeyin dedik biz de bu ara internet yok modemi değişelim dedik ilgilenicez bilgi bekliyoruz falan dediler 24 Ocakta gelen mesaj: Arızanız 07.02.2024te ıslahı öngörülmektedir. Yani 1 hafta kullandığım internetin düzelmesi için 2 hafta daha beklememi istiyorlar o da kesin değil.(muhtemelen daha uzun) Ben gün gün homeoffice çalışıyorum,sürekli kafelerde gezmekten baristalarla kanka oldum. Şimdi modem için de onu size telekom saha ekibi satmıştır biz bilemeyiz falan diyolar. Ben bu modemi napacağım? İnternet erişimim yok. 30 günü geçerse de ne iade ne de aktivasyon ücreti iadesi alabileceğim. Beklemeye de hiç niyetim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet rezaleti içerir
-
-
eleman gelip şimdi sorar merhaba destek numaranız kaç? diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 24 Ocak 2024; 18:23:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Yaz hocam sen de arıza no yu destek sormadan, böylelikle direkt olarak incelemeye alır konuyu. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Ocak 2024; 18:42:51 > -
71738052
71724358
71645430
hocam ben türkneti anlıyorum ve desteklemek istiyorum,sıkıntım olmasa senelik alacaktım. telekoma karşı ,ama bu tat kaçırıyor gerçekten
Sabotaj mı yoksa kabloları mı çalmışlar yine.
-
Her şeyde bir hayır vardır derler ya hocam, moralini bozmayasın. İnşallah en kısa sürede çözülür arıza hocam. Süreçleri de buradan paylaşırsan okuyuculara faydası dokunacaktır.
-
-
Ben olsam ankastre kutusuna bir göz atardım; birileri işlem yaparken zarar vermiş olabilir.
-
Bu arada modemi satan ekip Telekom ekibi mi yoksa başka bir ekip mi? Ben orayı tam anlamadım.
-
internete gelip bakan saha ekibi. türk telekomun mu türknetin mi anlamadım
valla baktım da kağıt falan da yok hangisi bizim eve gidiyor bilmiyorum. kendim bağlayabileceğim bir şey mi onu da bilmiyorum
O zaman zor biraz.
Kabloyu buldun mu gerisi kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Ocak 2024; 19:32:23 > -
valla tatlar kaçtı hocam telefon faturası uçtu yine de iyi dilekleriniz için teşekkürler
çıktıysa falan benim takabileceğim bir şey mi
Evet.
Binada Telekom altyapıdan kimsede arıza olmayıp sizde olması şüpheli.
Ya Türknet ya da portla ilgi bir sorun olabilir; bina içinde sorun yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Ocak 2024; 19:37:52 > -
port açık,1 hafta kullandık zaten
Arıza kaydı açıp beklemekten başka çare yok gibi; Telekom-Türknet arasında top çevireceğiz galiba.
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- internet ışığı yanıp sönüyor
- snr margin kaç olmalı
- vae fiber modem
- turknet altyapı haritası
- turknete geçiş
- turkcell abone sayısı
- zyxel modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- wifi hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X