Sayın Türknet; tarife fiyatını 400 TL yaptınız. Tamam dedik; şartlar bunu gerektirdi de. Dhyeyolgosterenadam arkadaşımız; modem sorunsalıyla başlayan, düşük hız sorunuyla devam eden, daha sonra komple internetsiz kalmayla devam eden ve ne zaman çözüleceği belli olmayan sorunlu hizmet deneyimi yaşaması oldu mu olmadı. Aynı binada diğer kullanıcılarda sorun olmaması da başka bir çelişki. " Biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz." Pes vallahi.
|
TurkNet rezaleti içerir (2. sayfa)
-
-
üstteki 4 bizimki solda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal gibi duruyor; tekrar çakıp denemek lazım fark oluyor mu diye. Sarıyla işaretlediğim yer değil mi? Başka ek falan var mı?
@XpressMusic34 problem görüyor musun; yeniden çakmak faydası olur mu?
-
Evden çalışan birinin evine alternatifi İnternet sağlayıcıdan İnternet bağlatmasi hiç mantıklı değil.
Alt yapı kiminse parasını verip ondan almanız lazım.
Telekoma geçiş yapın sorununuzu çözerler
doğru orası
Senin fiyatlardan haberin yok,turktelekom 400-450 500 tl kadar cikiyor fiyatlar ,diger firmalar 250 tl veriyor.Evde calişan biri internet baglamasin mi.??Bunadami kisitlama var mecburmuyum diyip tttnet mi kullanayim.??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 24 Ocak 2024; 20:28:49 >
evden çalışacağım valla tam belli değildi hocam
Modem işini bilmiyorum ama kullanmadığınız günlerin ücretini destek kaydı açarsanız faturadan düşüyorlardı. 2 sene önce ben düşürmüştüm faturadan sistemleri değişmediyse.
Şu bakır kablo rezaleti yüzünden insanların çektiğine bakın, yazık günah resmen verilen parayla rezillik çekmekten başka bir şey değil.
-
Gelişmeleri bu konudan paylaşırsanız güzel olur hocam
Fotoğraftan anlayamayız hocam o şekilde. Görüntüde bir sorun yok gibi duruyor, tabi fiziksel olarak görmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Ocak 2024; 23:10:0 > -
Yapacak bir şey yok. İnternet iş için mecburi ve bundan para kazanıyorsunuz.
4 yıldır evden çalışıyorum ve hep ana operatörü kullandım. Şuan en yüksek paketi aldım 1000 megapit Turkcell fiber.
Fiyattan ziyade kalite ve süreklilik önemli.
Ana operatörler hariç hepsinde teknik destek sorunu var.
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Arıza kaydınız için ilgili ekibimize bilgi vereceğim ama binanızda aktif olarak internet kullanabilen varsa onun hizmet numarasını kaydınızın içerisine ekler misiniz? Net uzmanımız yerleşik operatör tarafında ona göre tekrardan sorgulama yapacaktır. -
hala ayni sistem devam ediyor bildirimde bulunursaniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abonelikten çıktım beş kuruş da ödemedim, fixplan mı teknofix midir nedir saha ekibi o. tt telekomun değil sanırım
ekip modemi almaya uğrayacak ama 14 günü geçmiş oluyor
11inde aldık bugün 26sı oldu
pislik yapmazlar umarım
-
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Destek Numarası: 71590754
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Destek kaydınızı kontrol ettiğimde net uzmanımız sizinle yaptığı görüşmede ankastre arızası nedeniyle bağlantı kuramadığınız, uzman bir elektrikçi desteği alarak ankastre kutunuz ve bağlantılarınızı kontrol ettirmeniz gerektiği bilgisini vermiş. -
Yemişim sizin uzman elektrikçi diyen sallamalarınızı!
İki gün önce telekom yetkilisi gelecek diyorsunuz, ofiste tüm gün bekletiyorsunuz, yetkili randevuyu sallamayıp gelmeyince kendiniz elektrikçi buluna getiriyorsunuz. Ankastre kutu arızası beni ilgilendirmiyor, ofisim dışında, telekom sorumluluğunda. Çözdünüz çözdünüz yoksa başka operatöre gidiyorum haberiniz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 71590754 numaralı kaydınız aktif. Talebinizi kayıt üzerinden iletebilirsiniz. Yerinde destek ekibi talep edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X