Bildirim
Süperonline Rezaleti Türknet Mucizesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Balçova da ikamet etmekteyim evin inenkadar fiber kılı geliyor pingi hiç bir zaman 17 altı görmedim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle bir durum var süperonline modem kullanmak sinirlerinizi ciddi manada yıpratır ben forumda ki yöntemler ile kullanıcı adı ve şifre mi almıştım sonrada 2 adet mesh teknolojili xiomi router aldım rahat ettim.
Mobil hatta vodofone çok kötüydü fiber interneti süperonline altyapısı ile veriyor kuruluma geşen ekip bile süperonline ekibi ama şöyle bir durum var süperonline olası bir arızada o kadar hantal ki bıktırabiliyor vodofone bir arıza olmazsa sıkıntı yaşamazsınız ancak olası bir arızada bilmiyorum ne olur.
Evet, superonline nın wifi5 modemleri kötü.
-
İzmir de o sorun var nedense. Neden bir çare bulmuyorlar bilmiyorum
-
Çünkü işlerine gelmiyor hocam bakın tam 38 gğn oldu bina satışa açılmadı bayi diyorki bizlik birşey yok satış müdürü açmıyor müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok kısaca karşınızda muhatap yok ttnet Türknette falan bir arızada santrele gidiyorduk adama derdimizi anlatıyorduk sağolsun ilgileniyordu birisi ama bu süperonline kadar ilgisiz rezalet bir firma görmedim ömrü hayatımda.
İlk defa fiber gelince süreçler gereksiz uzun oluyor bence de. Yan binalar satışa açıldı mı?
-
İlk defa değil ki burda 3 senedir var etrafımızdaki yüm binalar aktif kullanıyor bende zaten bir iki sokak arladan taşındım bizim apartmana hiç koymamışlar şimdi var ama açmıyorlar satışa
Valla garipmiş o bölge de. Yapacakları da çok zor bir şey değil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X