Şimdi Ara

Millenicom Fiber Modem İade Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda fiber altyapıdan VDSL altyapıya geçmem gerekti. Nakil işlemlerini zaten mobil uygulama yada mobil tarayıcı üzerinden yapamıyorsunuz surekliyhata veriyor. Gerçi masaüstü sürümünde de yapılmıyor en son şikayet kaydı açarak nakil işlemi başlatabildim. İnternet sayfalarında 3 gün diyor ama bir haftada anca taşıyabildiler. Hayır mevzu bir haftada taşınması değil 1 hafta boyunca nakil başvurunuz alınmıştır aşamasında kaldı yani herhangi bir işlem yapılmadı. Müşteri hizmetlerini arayınca otomatik telesekreter çıkıp aktif bir nakil başvurunuz vardır diyip telefonu kapatıyor. Şikayet kaydı oluşturuyorum anında sistem otomatik nakil başvurunuz devam ediyor diye cevap yazıp kapatıyor. Yine en son şikayet kaydı oluşturdum bu sefer cevaba itiraz ederek ulaşabildim. Durumu anlatınca ne hikmetse birden bağlantım yapıldı. Ama tabii bunu bana haber vermediler ben modemle ilgili bir şikayet kaydı oluşturmuştum onun için aradıklarında söylediler. Bu arada bağlantı yapıldı interneti kullanabilirsiniz dedikleri de sadece TT ekibi hangi kablonun bana geldiğine bakmış gitmiş daha DSL ışığı falan hiçbir şey yok. Bağlantı iki gün sonra geldi. Hiçbir şeyden haberleri yok.

Neyse internet bir şekilde halloldu, fiber modemi iade etmem gerekiyor. Normal şartlarda bir hizmet/ürün müşteriye sunulan şekilde geri alınması gerekiyor ama millenicom SMS atarak modemi taraflarına kargo ile göndermemi istedi. Üstelik bunu gönderici ödemeli olarak yapmamı istedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise evet haklısınız ama işleyiş bu şekilde diye cevap aldım. Bu ne saçmalık? Modemi göndermezsem 2000₺ cezası var diye de uyardılar sağ olsunlar. Yani diyor ki boşuna hakkını aramakla uğraşma sen hakkını arayana kadar saplarım 2000 TL görürsün. 2000 TL ödememek için 290₺ kargo parası ödedik sağ olsunlar.

Millenicom kullananlar veya kullanmayı düşünenler ileride sizinde yaşayacağınız sorunlar bunlar haberiniz olsun.

@millenicom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok üçkâğıtçı bir firma, zamanında taahütsüz hattı iptal ettiğimde cayma bedeli almışlardı BTK dan itiraz edince SEHVEN oldu dediler. İtiraz etmeyenden cebe atılan milyonlar...

İnsanların 20₺ kâr yapayım derken başına her şey gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet Modem İade
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.