Arkadaşlar bende d smart mega paket modül üyeliği ile aranıza katıldım ama çok önemli bir sorunum var şimdi d smart servisi modülü taktı ama tv her kapanıp açıldığında sinyal yok, video yok yada siyah ekranda kalma gibi sorunlar yaşıyorum modül değişti durum aynen devam ediyor servis ise vestel - seg ve finlux tv lerde bu sorun var diye söylüyor televizyonum finlux 34FX420 MODEL bu durumu nasıl çözeceğiz bilgisi olan varmı bu arada kurulumu d smart kolay kurulum ile yapıyorum bilginiz olsun
Tv nin dahili uydu alıcısı ile normal kanalları seyretmek yavaşlığından dolayı işkence iken modül hiç çekilmez. Belliki bir uyumusuzluk var.
Modüllü bir uydu alıcısı alın sorun kalmaz.
ulusalonur
kullanıcısına yanıt
evet sanırım tek çözüm bu ancak tv yi güncelledim yazılımı ile şu an bir sıkıntı yok sadece şifreli kanalda kapatıp açtığımda ortak arabirim cihazı takıldı deyip 5-6 saniye siyah ekranda kalıyor ve normal açılıyor ulusal kanalarda ise öyle bir sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme