Şimdi Ara

A101 marketler Radeon RX 560 ekran kartlı bilgisayar satacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 750tl aldiğim kartti bi zamanlar 850 tl 1 yil sonra satmiştim vay be:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatı cidden buna verecek insan var mıdır?

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    tüm curve ekranlar va

• makine26 M kullanıcısına yanıt

Tek atışlık barutu olanlar, ve dayanıklılık isteyenler IPS’e. Kısa ömürlü ama olsun ben renklerle ilgili çalışacağım diyene VA.

Nerdeyse tüm tv ler va panel.ips tv bulamadım hiç. Curve olmayan 21:9 34 inç gibi ekranda ips yok.Alırsak ömrü ne olacak

film ve grafik için ips yetersiz mi olur

• Bu ürünleri bu fiyatlara alacak enayi çok ülkede. Bu utanmaz arlanmazlar da bunu çok iyi biliyor. Rx 560 nedir ya...

• IPS’in mucidi LG’dir. Yerli markaların QLed dedikleri de ips olarak söylenir fakat değildir. Yapı olarak ADS teknolojisini kullanır çinli üreticiden alıp montajladıkları panel, bu da IPS’ten ömür olarak daha kısadır. IPS alınacaksa LG’den alınmalı. Tabi bu ads’li panelde günlük 6 saat kullanımla 10 seneden fazla gider, fakat ads’li panelde hayalet ekran sorunu yaşanabilir. Ekranda kanal logosu kalması gibi. VA ise hepsinden kötü ömür açısından, fakat renk doğruluğu daha iyidir. Dci-p3’lü ips ekranlar var onlar hem dayanıklı hemde renk doğrulukları iyidir.

• Milattan önceki kartlar ile mükemmel oyun deneyimi sunmaya hazır sistemler. Telefonlarda bile 1 TB hafıza var artık. İnsan 512 GB SSD koymaya utanır. Şu iki sistemin toplam ederi 20.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingfox93 -- 17 Aralık 2024; 03:15:06 >

Oled ile IPS'yi karıştırıyor olabilir misin? bana Oledden bahsediyorsun gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.