Şimdi Ara

A101 marketler Radeon RX 560 ekran kartlı bilgisayar satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 marketler Radeon RX 560 ekran kartlı bilgisayar satacak
    A101 marketler zincirinde önümüzdeki hafta akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, oyuncu kasalarından oyuncu monitörlerine ve elektrikli ev aletlerine kadar farklı teknoloji ürünleri bulma mümkün olacak. 

19 Aralık A101 aktüel teknoloji ürünleri

19 Aralık A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Thull markasına ait oyuncu kasaları dikkat çekiyor. Thull Vortex V3 oyuncu kasası Intel Core i3-12100F işlemci, Dual Radeon RX 560 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM, 512GB Gen4 SSD, RGB fan gibi özelliklerle 16999TL olarak satılıyor. 

Ayrıca Bkz.A101 marketler iPhone 16 Pro ve Samsung kablosuz şarj aksesuarı satıyor.

Thull Apex V5 oyuncu bilgisayar kasası ise Intel Core i5-12400F işlemci, Dual GeForce RTX 3050 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM, 512GB M.2 Gen4 SSD, RGB fan gibi özelliklerle 26999TL seviyesinde fiyat etiketine sahip. 

Kasalara uygun olarak 23.8 inçlik IPS panele sahip 250nit monitör 2699TL iken 34 inçlik WQHD VA panele sahip 180Hz oyuncu monitörü 9999TL ve 27 inçlik Full HD VA panele sahip 120Hz oyuncu monitörü de 3799TL.

• Donanım bilgisi olmayanlar için tam bir F/P ürünü özellikle RX 560 ekran kartlı olan kasa 30 yıl önce rahmetli dedem de RX 560 ekran kartlı bilgisayar hediye etmişti. Nurlar içinde uyusun.
  • rx 560 denilen fosil ekran kartlı sistemin fiyatına internetten 3050li sistem alabilirsiniz , diğer 3050li sistemin fiyatınada 4060 lı sistem alabilirsiniz bu a101 kafayı yemiş rx560 ı nerden buldunda sistem yaptın bir de o fiyata koydun %100 kar istiyor
  • Bari 1050ti falan koysalardı içine
  • Hiç utanmaları da yok
  • Ağır kazık fiyatlar. Alan teknoloji özürlüsü abilerine şimdiden geçmiş olsun
  • Tarihi eser niyetine satacaklar herhalde
  • GT 730 satsalarmış

• turbox daha iyi

• Yeni sistem kurunca yeğenime eski i7 6700 ve GTX 1070'li sistemi hediye ettim. Sistemi verirken mahcubiyet duyup; dayıcım biraz yaşlı bir sistem, harçlıklarını güncel oyunlara harcama iyi oynatmayabilir demiştim.

rx 560 diyor, vay arkadaş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 14 Aralık 2024; 15:11:58 >
  • Markete çocuğuyla giden babaya kurulan güzel bir tuzak. Bi de kasaya yakın koyun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 14 Aralık 2024; 16:7:44 >
  • VA panelin ömrü kısa olur. IPS panelli alın daima.
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Dondurma mı bu, eriyor mu?

• Kampec kullanıcısına yanıt

Çakmağı tut yak. Bak bakalım hangisi eriyor.

• 7 yıl önce piyasaya çıkan 4 GB grafik kartını kullanan sistemi gaming ayağına millete itelemek bildiğin şark kurnazlığı.
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Bu durum imkansız.

1nci nesil pcı e 16x girişi/kullanımı zaten 20 yıl oldu muhtemelen türkiye' de tahmini ( 2003 2007 2010 2017 diğer versiyonlar ).

Rx 560 da muhtemelen 05/2017 tanıtıldı.

İkinci el tavsiye edilmese de , 2GB olan 900tl/1000 tl ve 4gb olan 1100tl/1300tl civarı maalesef. Bu rakamlara da zaten 4GB 1050ti/Rx570 zaten/halen F/p sayılır.
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam fakat ben ironi yaptım. :) Şimdi baktım dediğiniz tarihte çıkmış arkadaşların da dediği gibi o fiyatlara daha güncel ekran kartlı bir çok seçenek bulunuyor. Görüldüğü üzere nahse konu ekran kartı gerçekten eski belki de güncelleme bile almıyordur bilemiyorum.
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    hem fikiriz ironi konusun da.

Ancak insanlar hala ince kutu apple iphone 11 ' e 22/24 bin tl ödüyor garip bir kafayla.

Alıcıların bilinçlenmesi lazım , yoksa a101 benim yukarıda dediğimi kendine kanıt gösterecek (((

a101 muhtemelen letgo ve sahibinden sitesine bakıp , bunları sıfır topladı ve fiyat biçti ))
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Yani hocam ben şöyle yaklaşıyorum A101 gibi bir kuruluş veya diğer marketlerde buna dahil toptancılarla anlaşıp birtakım ürünleri satıyorlar. Bu da bir pazarlama taktiği nasıl büyük bilgisayar toptancıları ellerinde kalan ürünleri bir şekilde sistem toplayıp satıyorlar buda büyük bir ihtimal bir toptancı ile anlaştı elinde kalan ekran kartını vesaire satıyor.
    Önceden donanıma çok meraklıydım madem konuyu açtınız yaşımda biraz var. 2000 lı yıllarda hiç unutmam core duo E 2200 işlemcili ve rodeon HD 2600 ekran kartı (ekran kartı belleği sanırım 512 mb ) bir masaüstü toplamıştım. Dediğim gibi Uzak kaldım donanım dünyasından fakat o anakartlar 8x Köprüsü kullanıyordu galiba emin değilim.
    Yani dediğiniz gibi 16x veri yolu kaç tarihinde çıktı hangi köprüyü hangi tarihte kullandılar çok hakim değilim fakat eski donanımcılardanım :) Tabii çoluk çocuk iş güç uzak kaldık dediğim gibi.
    Hiç unutmam forumlar çok yaygın değilken derginin adını da unuttum PC magazin miydi chip miydi neydi galiba dergilerden alırdım çalışıp her ay bir donanım alırdım çok güzel günlerdi :) Dediğim gibi 20 yıl olmuş dile kolay ilk önce anakartını almıştım sonra ram'leri işlemci derken.
    Ondan önce internet cafeden bi pc almıştım celeron işlemcili mx440 ekran kartlı fifa bilmem kaç açıyor diye seviniyordum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 15 Aralık 2024; 6:51:8 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.