Şimdi Ara

A101 marketlerde iPhone 15, Samsung Galaxy S24 ve Dyson Gen5 var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlamsız fanboyluk yapma, esas iphone alırsan net üzülürsün kamera ayarı bile yok. S23 te bile pro ayarları var en temel ISO ve Shutter ayarlayabiliyorsun. iphone da bırak temel kamera ayarlarını çözünürlük seçme şansın bile yok. Yapılan testler 'varsayılan ayarlarda' gerçekleşiyor. Detaycı olan adam zaten konuya hakim olup ince ayar çekmek ister. Girersin pro moduna shutter speed düşürür WB ayarlarsın geceleri ay ışığında gün gibi gökyüzü fotosu bile çekersin. Çektim. Ayı da çekersin zoom var iphone da olmayan. Çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 22 Haziran 2024; 15:47:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    Pek depolama kullanmıyorum 512 lik mini var bende 100 gb bile dolmamış daha 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam ileriye dönük uzun ömürlü olsun diye 4k/60fps altında vidyo çekmiyorum inanılmaz disk yiyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 22 Haziran 2024; 15:49:27 >
    Ben de çocukların anıları için kullanırım diye 512 aldım ama fırsat olmuyor 🙈

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu aktüel muhabbetlerinde hiç güzel görsel hazırlamıyorsunuz laf olsun torba dolsun..

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş her ağızdan bi laf çıkıyor İphone 13 alacaktım 14e bak diyorlar 14 e bakıyorum çentik berbat 15e bakıyorum bı seferde bunı kötülüyorlar. Niye biz insanları memnun etmek zor cidden bu cihaz o kadar mı kötü?

Android olması yazılım desteği sınırlı olması belli bir sğre sonrası değer kaybetmesi nedeniyle Androide soğuğum sürekli cihaz çıkarıyorlar

• Bu a101 extra cihaz sorunlu veya gelmeme durumumu olduğunu belirtiyorlar bunun önüne nasıl geçebiliriz?

Bende Android kullanıcısıyım elimdeki cihazdan sonra nefret ettim

• ismailciloglu kullanıcısına yanıt

Sen kötüleyenlere ne bakıyon çoğu hazımsızlığından kötülüyor bir de ekranı 60 hz olduğu için. Bütçe durumuna göre 13,14,15 üçü de alınır ama 14'ten aşağısını almazdım ileride 4 GB RAM iOS için yeterli olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı kararsızım şu aralar paraya kıyıp iyi bişey almayı düşünüyorum ancak cihaz özellikleri yeter mi bilmiyorum şu Android cihazlarda 200mp kameraları Lecia lensleri görünce

• ismailciloglu kullanıcısına yanıt

200 mp sadece göz boyamadır kaliteyle ilgisi yoktur. Apple yıllarca 12 mp ile işi götürdü. Samsungda iphone 15'ten daha iyi fotoğraf & video kalitesi sunan bir telefon zaten yok. Android telefon istiyorsanız Honor Magic 6 Pro, Mi 14 Ultra modellerine bakmanızı öneririm bunlar gerçekten şahane cihazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi almam elindeki de mi note 10

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.