Şimdi Ara

A101 marketlerde iPhone 15, Samsung Galaxy S24 ve Dyson Gen5 var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 marketlerde iPhone 15, Samsung Galaxy S24 ve Dyson Gen5 var
    A101 ekstra ürünler kampanyasında bu hafta akıllı telefonlardan akıllı televizyonlara, kablosuz süpürgelerden akıllı projeksiyon cihazlarına ve akıllı saatlere kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak.

A101 Ekstra kataloğu

A101 Ekstra kataloğu ürünleri arasında iPhone 15 modeli yer alıyor. 6.1 inçlik ekran, Apple A16 Bionic yonga seti, 256GB depolama, 48MP ana kamera, 3349mAh batarya gibi özellikleri olan telefon modeli 53899TL olarak satılacak.

Ayrıca Bkz.A101 marketler Samsung Galaxy Fit 3 ve Galaxy Watch 4 satacak

Diğer taraftan 6.2 inçlik ekran, Exynos 2400 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 50MP arka kamera, 4000mAh batarya, 25W hızı şarj gibi özellikleri olan Samsung Galaxy S24 modeli 36499TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Son olarak 0.77L hazne kapasitesi, 280AW emiş gücü, HEPA filtrasyonu gibi özellikleri olan Dyson Gen5 Detect kablosuz dikey süpürge modeli de 32599TL fiyat etiketine sahip.

• Düz 15 alınmaz bence resmen ölü doğdu . iOS 18 ile de sakat kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 21 Haziran 2024; 9:41:11 >
  • S24 36k edecek bir telefon değil bence kamera çöp işlemci çöp. 20k olsa düşünülürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp müüüüü? 20kaaaaa mı?

Aynen knk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon marka modeliniz nedir?

• Şakamısın S24 çöp mü diyorsun 20k mı? Allah affetsin, s24 çöp ise sizin çöp olmayan mükemmel telefonunuz nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • western-digital kullanıcısına yanıt

Ben ip15 kullanıyorum

• Şunu yazan adama sorsan 60hz ekranlı alt nesil işlemcili iphone 15 54k eder ama :D

• Sirchade kullanıcısına yanıt

A16 performans ve verimlilik olarak kendini kanıtlamış çok üst düzey bir işlemci kullanırken de o kaliteyi hissettiriyor. Kamerası zaten mükemmel ben memnunum ki günün sonunda her zaman iPhone iPhone’dur diğerleri de diğerleridir ama sen beğenmeyebilirsin parasını haketmediğini düşünebilirsin para verdim diye babamın malı gibi avukatlığını yapacak halim yok. Ben s24’ün kesinlikle 36k edecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum. O kamerayla o işlemciyle oluru yok.

• Apple Intelligence gelmiyor sizin telefona. Samsung neredeyse tüm modellere Galaxy AI sundu.

• scientia kullanıcısına yanıt

Malesef bu apple’ın üçkağıtçılığı. Onu da eleştiriyor yerden yere vuruyoruz zaten

• Ben S23 Eşim IPhone 14 kullanıyor. selfie / yakın çekim hariç samsung net daha üstün ve detaylı çekiyor. Kamera 24te ne oldu bilmiyorum fakat işlemci bence de çöp. Samsung bu ülkeye snapdragon getirmeyip (maliyetinid düşürdü) kendi ayağına sıktı. 36k da yüksek ama 30k eder. Ben 22den almıştım x kur farkı - düşük maliyeti o da.

• SailorTurkey kullanıcısına yanıt

Sen en yakın bir göz doktoruna git hocam o iki cihazın kameralarını bilmesek canlı canlı görmesek inanıcam zira s23 kendi segmentindeki açık ara en kötü kamera. 14’e yakın bile değil 12’den bile kötü öyle diyeyim. Sen yağlı boya pastel boya tarzı sisli doğallıktan uzak seviyorum diyorsan o senin zevkin. S23 konu başlığında bile sürekli kamerasının berbatlığı konuşuluyor iPhone’dan geçip memnun olan çok az kişi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 22 Haziran 2024; 9:15:56 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahaha adamlar kamera kıyaslıyor şaka gibi, ios bir cihaz kamerasiz olsa yine copdroide bakılmaz

• Dxomark öyle demiyor ama emin misiniz ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

14 ile kıyaslarsak total kamera skorları aynı. S23’ün zoom puanı yüksek iPhone 14’ün de fotoğraf ve video puanları yüksek. Kamerada net üzülürsün bu kadarını söyleyeyim.

• S23 S24 bunların hepsi mükemmel telefonlar. gerçek 120 Hz yani kağıt üzerinde 120 yazıp 90 verenlerden değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    S23 batarya ömrü nasıl hocam , gördüğünüz bir dezavantajı var mı telefonun ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı ben 2.5 günde bir şarj ediyorum. Normalde herhalde 1.5 gün falan gider alalı 2 yıl olacak pil ömründe çok bir kısalma yok, donma kasma vs zaten yok. Maksimum Güç tasarrufu modunda tek şarjda 8 gün kullandım. 256GB olan modelde UFS 4.0 var, 128 olanda UFS 3.1 o yüzden 256GB modeli tavsiye ederim. Telefonu 8 kere falan tam doldurup yedekleyip boşalttım. (2TB Foto&Vidyo çekimi)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.