|
Bildirim
Çöp müüüüü? 20kaaaaa mı?
Aynen knk |
Düz 15 alınmaz bence resmen ölü doğdu . iOS 18 ile de sakat kaldı.
|
S24 36k edecek bir telefon değil bence kamera çöp işlemci çöp. 20k olsa düşünülürdü
|
Şunu yazan adama sorsan 60hz ekranlı alt nesil işlemcili iphone 15 54k eder ama :D
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 21 Haziran 2024; 9:41:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben ip15 kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A16 performans ve verimlilik olarak kendini kanıtlamış çok üst düzey bir işlemci kullanırken de o kaliteyi hissettiriyor. Kamerası zaten mükemmel ben memnunum ki günün sonunda her zaman iPhone iPhone’dur diğerleri de diğerleridir ama sen beğenmeyebilirsin parasını haketmediğini düşünebilirsin para verdim diye babamın malı gibi avukatlığını yapacak halim yok. Ben s24’ün kesinlikle 36k edecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum. O kamerayla o işlemciyle oluru yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Intelligence gelmiyor sizin telefona. Samsung neredeyse tüm modellere Galaxy AI sundu. |
Malesef bu apple’ın üçkağıtçılığı. Onu da eleştiriyor yerden yere vuruyoruz zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen en yakın bir göz doktoruna git hocam o iki cihazın kameralarını bilmesek canlı canlı görmesek inanıcam zira s23 kendi segmentindeki açık ara en kötü kamera. 14’e yakın bile değil 12’den bile kötü öyle diyeyim. Sen yağlı boya pastel boya tarzı sisli doğallıktan uzak seviyorum diyorsan o senin zevkin. S23 konu başlığında bile sürekli kamerasının berbatlığı konuşuluyor iPhone’dan geçip memnun olan çok az kişi gördüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 22 Haziran 2024; 9:15:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14 ile kıyaslarsak total kamera skorları aynı. S23’ün zoom puanı yüksek iPhone 14’ün de fotoğraf ve video puanları yüksek. Kamerada net üzülürsün bu kadarını söyleyeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |