Eyvallah, bilgilendirme için teşekkürler. 30/5 bakiye hediyesi var bir de. Kişiye özel değilse aynı alışverişte iyi iş yapar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 4 Ekim 2022; 11:34:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (10. sayfa)
-
-
05/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Zeo Kırma Yeşil Zeytin 4*400G. Etiket fiyatı 23,50 lira. %25 indirimle 17,62 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta 19,50 lira (Lio).
Önemli not; 4*400G demesi toplam 1600G olarak değil ürünün 4XL büyüklükte zeytin tanesi olduğunu anladım ben. Farklı bir bilgi olduğu düşünülüyorsa tartışalım bunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zeo Yeşil Zeytin Kırma 4xl 400 G. Buradaki 4XL boyut olarak söylenmiş. Adet olarak değil.
Doğru söylüyorsunuz.
Ayrıca mesajlarınızı beğeniyle takip ediyoruz.
https://www.a101.com.tr/market/zeo-yesil-zeytin-kirma-4xl-400-g-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okistan -- 5 Ekim 2022; 12:1:39 > -
Yanlış yönlendirme olmaması adına şüpheli olduğum noktada bilen arkadaşlardan istişare etmek daha doğru olur her zaman.
İlginiz için minnettarım hocam, bende nihai tüketici olarak şu zor ekonomik koşulda uygun fiyatlı almak adına kendimce keyif alarak bir şeyler mesajlıyorum belki ihtiyacı olan ya da almak isteyen olur diye, fayda sağlıyorsa ne âlâ.
06/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Activex 56’lı Islak Havlu Antibakteriyel. Etiket fiyatı 22,95 lira. %50 indirimle 11,47 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
07/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Eti Browni Gold Kek Çikolata Soslu 9*20G. Etiket fiyatı 17,00 lira. %30 indirimle 11,90 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 17,00 lira. ( CarrefourSA Kart’a Özel %25 Tasarruf ile 12,75 lira. )
Migros’ta 12,75 lira.
Şok’ta 17,00 lira.
Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun.
Dün burada yazılan ürünlerden almak için mağazaya gittim. Aldın aldın bölümünde Eti kremalı bisküvi 4x77=308 gr paketi 8.45 TL idi. 3-4 paket aldım. Millete ayıp olmasın diye fazla almadım. Kremalı bisküvi sevenler değerlendirebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
08/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Kosla Vanish Leke Çıkarıcı 1000ML. Etiket fiyatı 54,90 lira. %25 indirimle 41,17 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün;
Migros’ta 44,90 lira.
09/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Doğuş Limonata Şekersiz 1L veya Doğanay Limonata Şekersiz 1L. Etiket fiyatı 12,95 lira. %30 indirimle 9,06 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
-
Doğrudur hocam ama bu tarz bakiyeler kişiye özel oluyor. Mesela bende Sirke alışverişine %20 bakiye ile 25 lira Çorap alışverişine 5 lira bakiye kampanyası var.
10/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Yayla Haşlanmış Nohut 700G. Etiket fiyatı 23,75 lira. %35 indirimle 15,43 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
11/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Eti Tartini Kek Frambuazlı 171G. Etiket fiyatı 18,50 lira. %30 indirimle 12,95 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 18,50 lira.
Migros’ta 13,88 lira.
Şok’ta 18,50 lira.
12/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1,5KG. Etiket fiyatı 33,90 lira. %40 indirimle 20,34 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 35,45 lira.
Migros’ta 33,90 lira.
Şok’ta 33,90 lira.
Migros'ta 19,9 lira.
-
-
Olabilir hocam.
Migros Hemen’de aynı ürün görsele göre 19,90 lira.
Üzerinden 7 ay geçmiş mesajınızın ama görünce yazmak istedim. Önce ki gün kapıdan çıkmam ile girmem bir oldu yanlış ürün almışım değişim yapayım dedim çalışan ürünü aldığım kartı istedi verdim papara kart kullanmıştım kart bulunmadı emin misiniz bununla yaptığınıza dedi ekranı açıp gösterdim yine yapamadı olmuyor dedi ee dedim olmayacak mı değişim? Artik yeni sistem geldi kart ile alınan kart ile nakit alınan nakit iade dedi,daha dün kart ile alınan ürünü nakit iade aldılar kart isteyende olmadı dedim bilemem dedi ablam arayın o zaman o şubeyi sorun dedi kadının cevabı onlara da biz öğretiyoruz!! Bende onlara öğretmissiniz ama kendiniz öğrenememişsiniz dedim çıktım çıkarken de ablama müşteri hizmetlerini arayıp sorayım değişim nasıl olacak diye dedim arkamdan seslendi kimi ararsan ara diye. Yukarıda ki a101 kolayca yaptı değişimi. Yani böyle eğitimde uyuklayan personel yüzünden bizler mağdur oluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X