Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
201
Favori
325.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dondurma için qr oluşturuyoruz sanırım peki aşağıdaki salça, peynir için de ayrı ayrı qr mı oluşturuyoruz?! Hep 101 den alıyorum faydalanalım bare
    A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Her alışveriş için bir defa QR kod oluşturmanız yeterli. Migros’ta money indirimlerinden faydalanmak için cep telefonu vermek gibi düşünebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Benim borsam her zaman artı hocam.
    9,16 maliyet ile Alarko (%586 kâr)
    3,30 maliyet ile Hektaş (%667 kâr)
    4,67 maliyet ile Tümosan (%1315 kâr) gibi hisselerim var elimde. Benzer kâr kardeşleri var hocam elimde.

Umarım seninde elin artıdadır.

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam çok iyisiniz. Kendime fayda gördüğümü konusu olduğu için mesajlıyorum ve diğer marketlerle eşdeğer karşılaştırma yaparak indirim olup olmadığını hep beraber görüyoruz. İzmir’den selamlar.

• Siz baya şanslıymışsınız, ben 150/10 olarak kullanmıştım ilk alışverişi. Afiyet olsun hocam.

• man utd kullanıcısına yanıt
    Tek kod ile hepsini tek fişte geçebilirsiniz hocam. Dondurma gibi günlük indirimler en fazla 3 kere fayda sağlanıyor. Aile üyelerinin A101+ üyelikleri ile bu sayı katlanır tabi. Salça gibi diğer bakiye ise tek fişte 1 adet olmak üzere en fazla 2 kere kullandırıyor. Yani özetlemek gerekirse siz 3 dondurma ve 1 salça ile tek fiş yapıp, diğer salça hakkınız için yeniden fiş oluşturmalısınız. Afiyet olsun hocam.

• Çok teşekkür ediyorum..
    @magicmouse
    @tanerakinnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Bereketli olsun hocam. Güzel portföy olusturmussunuz. Bende ufak çaplı kârlar mevcut, yeni sayılırım, yıllar geçtikçe gelistiririz insallah.

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimim olarak size vereceğim Borsa yatırımı gözlemim şu olurdu; yatırım yapacağınız paranız sizin hiç paranız olsun, ivedi durumlarda ihtiyacınızı olmayacağı ve kaybedince üzülmeyeceğiniz para olsun. Miktarı tamamen siz belirleyebilirsiniz. İkincisi ise sabrınız eşsiz olsun. Sabrınız yoksa hiç bulaşmayın derim. Bir de kendinize amaç belirleyin vade olarak, orada kullanacağınız rakamı ne kadar süre unutabilirsiniz gibi. Konuda konu dışı konuşmamak için soracağınız soru olursa özelden cevap verebilirim hocam. Selamlar.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme icin teşekkürler hocam, selamlar.

• 17/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Cif Banyo/Mutfak Sprey Temizleyici 1L. Etiket fiyatı 36,00 lira. %35 indirimle 23,40 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta 35,90 lira.
    Şok’ta 36,00 lira.

• Kişiye öze olablir l A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu uygulama hiç güzel değil ya

ne zaman alışveriş yapıp a101 plus girermisin dediğimde kasiyerler surat asıyor başkasını çağırıyor

• Mariano3 kullanıcısına yanıt
    2 tuşa basmak zor değil hocam. Siz talebinizden vazgeçmeyin. İlla QR kod okutmanıza gerek yok 6 haneli rakamsal kod söyleyebilirsiniz.

• 19/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Nescafe Xpress Soğuk Kahve 250ML. Etiket fiyatı 18,00 lira. %35 indirimle 11,70 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 18,00 lira.
    Migros’ta 18,00 lira.
    Şok’ta 18,00 lira.

• 150 Gr 15.9 TL
    Kg/106 TL ye gelir

3 ayrı fişte,her fişte 3 kere olmak üzere toplam 9 tane alınabilir.Eskiden sadece 3 tane alınabiliyordu.

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

İstediği kadar surat assınlar. Yapmak zorundalar. Hiçbir zaman taviz vermeyin. Onlara kalsa sanki biz suç işliyoruz gibi yansıtırlar. Hiçbir şey diyemezler. Gerekirse müdürü bile çağırabilirsiniz. Paşa paşa alışacaklar. Görevleri bu. Beğenmiyorlarsa işi bırakabilirler. Benden tavsiye, hiçbir zaman hakkınızı yedirmeyin, yoksa yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ekim 2022; 4:58:49 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

teşekkürler uzun süredir avantajlı şeyler gelmiyordu bu iyi gibi

• Kuruyemisi alan yada onceden alan varmi nasil acaba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.