Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
201
Favori
325.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir fiste hem kaymak hemde bal alırsan 15 verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Egeli hocam belirtmiş hocam bende ilave edeyim, tek fişte hem bal hem kaymak alışverişi olmalı. Milkten kaymak 25 lira civarıydı yanılmıyorsam, Balye Çam Balı 460G ise 47,50 lira. Bu iki ürün için toplam 75 liraya yakın oluyor alışverişiniz, alışveriş sonrası 15 lira bakiye kazanım sağlamış olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Ayrıca bu kampanya ile kombolanır. Teşekkürler hocam.

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Ooo görmemiştim bunu. Mesajımı güncelleyeyim :)) afiyet olsun hocam.

Kombo fırsatı mevcut. Mesaj güncellendi.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

ah be evet şimdi ben de emin oldum. güzeldi içeriği. şimdi nerdeyse aynı fiyata daha az grama daha yavanını almış olduk A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

Diyelim tek seferde 5 adet herhangi bir marka bisküvi aldık bu 5 ürünün toplamı kadar %20 bakiye verir değil mi? Bisküvi ve Kek alışverişine %20 bakiye için en fazla 1 kez kampanyadan faydalanılır yazıyor, 5 ayrı bisküviyi tek seferde geçince %20 bakiye yüklenir diye anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 21 Ekim 2022; 12:12:54 >

%20 bakiye kampanyasında fişteki en ucuz ürüne tutarınca bakiye verilir yazıyor. 3 oreo alır isek sadece birinden %20 bakiye gelir diye düşünüyorum.

burada kritik soru şu? %20 bakiye 18,5 üzerinden mi gelir 9,25 üzerinden mi?

• zekkayseri kullanıcısına yanıt
    9,25 hocam.

• satem S kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi anladım ama şartlarda fişte ki en ucuz ürün diyor. En ucuz ürünün %20 bakiyesi verir sanırım. Deneyen yazarsa daha hakim olmuş oluruz.

• şunu günlük yerine haftalık veya 3-4 günlük falan yapsalar keşke, akşam görüyorum hep A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

• Takip.

• Bisküvi-kek %20 bakiyede sadece tek bir ürün için veriyor,muhtemelen.

daha önce denedim bunun gibi bir kampanyada. evet fişteki en ucuz 1 adet ürün için tek seferde +bakiye veriyor. bir kere yararlanabiliyorsunuz zaten

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. 1 saate bende deneyimleyeceğim, her beraber net sonucu görürüz. 3 adet alımda 27,75 üzerinden mi verecek %20 bakiye yoksa 1 adet alımda 9,25 üzerinde mi. Tabi ürün kaldıysa :))

• Bu kara kuru oreo da ne abarti bişey arkadaş. Arkasinda yahudi lobisi mi var, nedir, bizim eti neromuz daha güzel.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Nero yarın indirimde hocam 4*110G olarak, 19,95₺.

• Merak edilen soru sonuçlandı. Alınan kek bisküvi kategorisinden fişte ki en düşük ürün tutarının %20 bakiyesi yüklendi. 3 adet Oreo aldım 9,25 liranın %20 bakiyesi olan 1,85 lira yattı. İlgili ve merak eden arkadaşlara ilanen duyurulur.

• Hocam ikiside değerlendirilir.Bu çeşit karışık kuruyemişler 150 lira civarı.Yer fıstığı orani azaldıkça fiyat 200 e çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.