< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (16. sayfa)
-
-
24/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Koroplast Orta Boy Yasemin Kokulu Büzgülü Çöp Torbası 55*60cm 15’li. Etiket fiyatı 24,95 lira. %30 indirimle 17,46 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 37,90 lira.
Migros’ta 33,50 lira.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2-3 ay önce bu torbaların fiyatları 15-17 civarıydı diye hatırlıyorum. Ne olmuş bunlara, fiyatlar uçmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur hocam.
25/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Namet Hindi Füme 150G. Etiket fiyatı 21,25 lira. %20 indirimle 17 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
şöyle blilgi vereyim migrosta 80 ve 200 gr lıkları kilosu 144 e geliyor a101 deki 133 e geliyor. füme sevenleriçin iyi fırsat
-
Dün aldım gayet güzeldi irilik olarak da tatmin edici fiyat zaten 29₺ ne olsun daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam kg hesabı yapmadım ama bu 150 gramlık ürün tek A101’de var sanırım.
-
Forumdaşlar,bu bakiye veren ürünleri karekodla işlem yapınca hemen hesaba yansıtıyorlar mı?
Bir de bugün 5.suyu aldım ve 1 su hediye oluyor 4 kasıma kadar.Bir tane 5 litrelik su alınca gelecek sefer fişte direkt düşecek mi?
-
Soru cevap kısmında "Kazandığım bakiyeler ne zaman yüklenir?" sorusuna "A101 Plus bakiyesi, sana bakiye kazandıran alışveriş anından itibaren en geç 24 saat içerisinde hesabına yüklenmiş olur" yanıtı verilmiş.
Deneyimlerime göre bazen hemen yatıyor bazen de yatması birkaç saat sürüyor. Genelde 1-2 saat içerisinde sisteme işlenmiş olarak görünüyor.
Hediye olan su fişte direkt düşüyor. Ayrıca hediyeyi aldıktan sonra su ürünü için sayaç değeri sıfırlanıyor. Böylece 5 litrelik su için kampanyaya tekrar devam edebiliyorsunuz.
-
Teşekkürler,A101 plusı daha yeni kullanmaya başladım.Acemilik.
-
Sadece hediye suyu fişte 1 tane olarak alsak para ödemeden çıkabiliyor muyuz bilginiz var mı bununla alakalı?
-
Evet para ödemeden çıkılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 250ML. Etiket fiyatı 29,90 lira, %40 indirimle 17,94 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 29,95 lira.
Migros’ta 29,90 lira.
27/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Altınbaşak Labneli Kraker Sandviç 3*60G. Etiket fiyatı 18 lira, %35 indirimle 11,70 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta 18 lira.
101'deki ahır beyaz peynirler nasıl?
-
Bakiye kullanımını kasada sorunsuz oluyor mu arkadaşlar? Kasiyerler biliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a101 plustaki bakiyeyi kullanmayı pek beceremiyorlar. kampanyalı, indirimli satmayı, 101 plus kodunu kasaya girmeyi genelde beceriyorlar ama iş a101 plustan ödeme almaya gelince nedense karıştırıyorlar.
-
normal kullanımı bile bilen bir kasiyere denk gelmedim desem yeri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X