Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.999
Cevap
198
Favori
325.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denememiş olanlar varsa; katmerin tadı güzel değil, fakat künefesi çok güzeldir. Tavsiye ederim.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bir kere künefe almıştım ama içinde peynir yok gibi biseydi , ama çıtirligi felan güzeldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

Peynir azlığı-çokluğu açısından değil de, tat olarak çok güzeldi. Tabii şerbetini güzel hazırlayıp, ayarlamanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Aralık 2022; 0:50:59 >
  • 2-3-4 aralık için her güne 400/40 bakiye gelmiş.Dün de 200 lira harcamam olmuştu.Boşa gitti.

• 101'lerde de migros hediyem kart gibi bişey var mı?Varsa bankalarda aynen hediyem karta yüklemede olduğu gibi market harcamasına dahil oluyor mu?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Var üstadım ben güncel olarak kullanıyorum. Yalnız 100 TL ve katları şeklinde yüklenebiliyor karta. Banka kampanyaları için iyi oluyor.

• mrdvrc M kullanıcısına yanıt

O kartı alırken, “şu kadar para yükleyeceğim” şeklinde mi alıyorsunuz? Komisyon kesiyor mu? Şok, Bim ve Migros’ta da aynı şekilde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Migrosta istediğin kadar yükleyebiliyorsun ama 101 de sadece 100-200-300 diye 100 ün katları şeklinde oluyor. 101 deki karta defalarca TL yükleyebilirsin 2 yıl geçerliliği var kartın. BİM de kendi kartları var 100-200 diye hediye kartı olarak. Kartta para bittiği zaman iade oluyor. Yani aynı karta tekrar yükleme yapamıyorsun.

Karttaki para bitmeden üzerine mi yükleme yapabiliyoruz? İçindeki parayı sadece kasada görebiliyoruz değil mi? Son kullanma tarihi kartın üzerinde mi yazıyor?

101 de Bitsin ya da bitmesin yükleme yapabilirsin. İçinde ne kadar kaldığını sadece kasada görebiliyoruz. Son kullanma parayı yükledikten sonra 2 yılda kullanman gerektiği söyleniyor. Kartın üzerinde tarih falan yazmıyor.

Hocam bim de Migros gibi oldu dilediğiniz kadar yükleme yapılmakta , Max barem nedir bilmiyorum 😃 bonus kampanyası alıyorum bende

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz Bimpara sanırım. Ben Hediye karttan bahsettim. Doğrudur bimparaya istediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz.

Diyelim 400 yükledim,aynen hediyem kartta olduğu gibi parçalı harcama yapabilir miyim?

• Hediye karta yapılan 400 lira yükleme A101plus'ta 40 lira bakiye getiriyor mu? Ödemeyi de Teb banka kartla yapıcam onun da markete 300 e 25 indirim kampanyası var. Hediye karta yapılan yükleme market harcaması olarak mı görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 2 Aralık 2022; 17:32:4 >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

TEB’in kampanyasına işler. Fakat A101’in 400 TL harcamasına işleyeceğini sanmıyorum. Galiba şartlarda öyle bir şey vardı. Hariçtir yazıyordu. Emin değilim ama.

Edit: Şartlarda öyle bir şey yazmıyormuş. 400 TL için denemeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Aralık 2022; 17:42:14 >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

A101 Plus'tan 400/40 kampanyasının şartlarına baktım. Hediye karta para yükleme sayılmaz diye bir şart bulunmuyor. Her gün 2-3-4 Aralık tarihlerinde günde bir kez yükleme yapılarak toplamda 3 kez kampanyadan faydalanabiliyormuşuz. Banka kampanyasıyla fena kombo olur.

• 101 plus kodu söylenerek 400 TL hediye kartı yüklenebiliyorsa uygulamada ki hedefler/kotalar kolaylıkla doldurulabilir. Ek olarak banka kampanyalarıyla oldukça combolu bir hale gelir. Deneyen var mı?  

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum.tetikteyim,bugün bitti ama sayılırsa parafla birlikte 400/70 olur.

Forumdaşlar 101'in kartına 400 yükleme yapıp 40 bakiye alan olursa lütfen paylaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 2 Aralık 2022; 17:56:1 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Deneyen olursa haberdar etsin Forumu. Büyük bir sevaba girer :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.