Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
200
Favori
325.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu hediye katlarını ciddi anlamda sevmiyorum, alışveriş yapıyorsunuz ne kadar para kaldığını bir tek kasada sorarsanız öğrenebiliyorsunuz, hadi online sorgulama yok onu anladıkta bari alışveriş sonrası fişte felan yazsa, az mı çekti çokmu çekti kontrol yapılamıyor.

• 03/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Browni Gold Çikolatalı Kek 9*20G. Etiket fiyatı 17 lira. %30 indirimle 11,90 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 14,95 lira.
    Migros’ta 17 lira.
    Şok’ta 17 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (07/10) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. Carrefour(12,75 lira) ve Migros(12,75 lira) fiyatları o zaman indirimliymiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar deneyen oldu mu 400 tl cek alırsak bakiye olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrdvrc M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bim kart artık dilediğiniz kadar yükleme yapılmakta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer aylık 1200/50 proflimden gitmiş diğer paracarda a özel bonus kampanyası ile güzel kombo yapardik

• 400 TL cek almaya 40 bakiye yükleme olmuyor. Bakiye yükleme işlemi sırasında a101 plus kodu girecek menü çıkmıyor. Kasiyer çok denedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Ben iki a101 e sordum. Kart yoktu, dijital yükleme yapıypruz dedi(((

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Dijital yükleme derken? Mevcut kartı olanlara yükleme mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yanlış ifade ettim. Özürdilerim. Hediye kartı yüklemesini telefona dijital kod olarak yolluyorlarmış. Ne anladım o işten.

Ama parasını karttan çekmeyecek mi? Market kampanyası olan kart ile ödersek, o kampanyaya işlemesi gerekir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    İşlemesinden değil de, dijital kodu parçalı harcatıypr mu?

Dijital kod nasıl bir şey acaba? Fiziksel hediye kartının sanal kart hali gibi bir şey mi? Hem niye fiziksel kart yokmuş ki? Benim gittiğim yerde vardı. Başka A101’e de sorun bence.

• 04/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Balık Dünyası Ürünleri. -Midye Eti 500G; Etiket fiyatı 34,95 lira. %20 indirimle 27,96 liraya sahip olabilirsiniz.
    -Uskumru Fileto 500G; Etiket fiyatı 39,50 lira. %20 indirimle 31,60 liraya sahip olabilirsiniz.
    -Halka Kalamar 500G; Etiket fiyatı 52,95 lira. %20 indirimle 42,36 liraya sahip olabilirsiniz.
    -Somon Dilim 440G; Etiket fiyatı 32,45 lira. %20
    İndirimle 25,96 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da Midye Eti 36,99 lira, Uskumru fiyat bilgisi bulamadım, Halka Kalamar 55,99 lira, Somon Dilim fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta Midye Eti 37,50 lira, Uskumru 39,50 lira, Halka Kalamar 114,20 lira(3 katı fiyatı neredeyse, kâr gibi kâr) Somon Dilim fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta Somon Dilim 38,90 lira, diğer ürünlerin fiyat bilgisi bulamadım.

Not; Somon Dilim yaklaşık 2 ay önce (01/10) ve yaklaşık 1 ay önce (04/11) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş, indirim oranı 2 ay önce %35’miş, 1 ay önce %30’muş. Şok’ta fiyat değişimi olmamış.

Not2; Uskumru Fileto yaklaşık 1 ay önce (04/11) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %30’muş. Migros’ta fiyat değişimi olmamış.

Not3; Karides fiyat bilgisi bulamadım. Yaklaşık 1 ay önce (04/11) 41,90 liradan satışı söz konusu olmuş. İndirim oranı %30’muş ve 29,33 liraya sahip olunmuş. 41,90 lira fiyatı baz alarak %20 indirimle 33,52 liraya sahip olabilirsiniz. Carrefour’da 42,99 lira, Migros’ta 49,95 lira.

Umarım karışık olmamış ve anlaşılabilir olmuştur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bugün 600 lira harcama yaparken kasiyer önceki müşteriye "abi akşama yüklenir puan" dedi. Kampanya mı var dedim anlattı. Yükledim kullandım 50 lira verdi birkaç saat sonra. 40+10 da ilk kullanımdan sanırım.

• Somon daha önce deneyen var mı?

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Somon güzel.

• Midye alan var mı? Her A101’de var mı?

• mrdvrc M kullanıcısına yanıt

Bimpara internetten yükleniyor ve maalesef Garanti POS'undan geçmediği için Bonus market kampanyalarına dahil olmuyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.