Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
198
Favori
325.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ceviz veya kestane meyve sebze karegorisine girer mi?

Broşürde aynı sayfadalar. 1’er kg alayım diyorum. 125₺ yaparsak ordan da 25₺ geri bakiye alırız bari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kestane giriyor, ceviz girmiyor bim de a101de sormak gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denediniz mi oluyor mu?

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Ceviz olan mağazada kestane yok, kestane olanda ceviz yok. İkisini bir arada bulsam alacaktım birer kg. Bir çeşitten 2 kg da fazla gelir

• Son durum nedir ceviz ve kestane migrosda sebze geçiyor a 101 yamuk yaparmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Ürünlerin barkodu 200 ile başladığı için geçer diye düşünüyorum. Çünkü baktım bütün meyve Sebzeler bu kodla başlıyor. Daha önce gittiğim mağazalarda ikisini bir arada bulamadığım için almamıştım ama şimdi bir mağazadan ürünleri aldım ama bu sefer de bakiye bir gün sonraya falan yansıdığı için şu anda bir şey söylemem mümkün değil.

• Merak ettiğim şu, karekod okuyan zımbırtı yoktu mağazada. Söyledim yazdı. Ancak ürünleri geçene kadar 1 dakikalık süre doldu ve yeni bir kod oluştu uygulamada. Diğer kod kullanımı gerçekleşmiş midir acaba? Personel sıkıntı olmaz dedi ama güvenemiyorum.

• Fişe bakın orda adınız soyadınız yazıyor.

• Hocam uygulama 1 dakikalık kod oluşturuyor, süre dolunca yeniden oluşturuyor. Kasiyer kodu girdiyse sorun yok. Zaten fişinizi de incelerseniz adınız soyadınız görünüyorsa kod uygulanmış demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah. Adım yıldızlı yazdığı için dikkat etmemişim.

Bu arada halen yok yüklenen bir şey. İlla bir gün geçmesi gerekiyor olabilir. Gece kasadan müşteri bilgileri merkezle senkronize oluyorsa ondan ötürü muhtemelen. Keşke anlık gitse.

• Bazen anlık yüklüyor. Bazen de 2-3 saat sürdüğü oluyor. Zannedersem yoğunlukla alakalı.

• 12/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Yumoş Sıvı Deterjan Renkliler ve Siyahlar 2520ML. Etiket fiyatı 97,90 lira. %30 indirimle 68,53 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 97,90 lira.
    Migros’ta 79,90 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; aynı ürün yaklaşık 1 ay önce (29/10) 79,90 lira fiyattan aynı indirim oranıyla satışa söz konusu olmuş, indirimli haliyle 55,93 liraya alınabilinirmiş. Migros (56,90 lira) ile kafa kafaya fiyatı varmış. Zam yemiş olması üzücü.

• Bana bi karta ünal 600 gr peynire % 20,diğer karta da tukaş domates-biber 1650 gr salçasına % 40 bakiye vermiş.

• 13/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Dr. Oetker Dondurulmuş Giuseppe Karışık Pizza 405G. Etiket fiyatı 58,75 lira. %40 indirimle 35,25 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 47,90 lira.
    Migros’ta 47,90 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Giuseppe karışık, en sevdiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 13 Aralık 2022; 0:14:23 >
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    Hazır pizzalar (zincir markalar dahil) hiçbir zaman o standart pizza tadını vermiyor. Önerir misiniz? Şans vermeye değer mi?

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Damak zevki meselesi onun için birşey demeyeyim ama çoğu hazır pizzayı denedim bana göre en iyisi.
    Dışı çıtır içi havalı gibi yumuşak bir hamuru var

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir şans vereceğim 😋

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Ona en yakın tadı Migros Mi-go pizzasında alabilirsiniz hocam. Pizza hamuru normalde 3-5 dkda pişiyor. Bu dondurulmuş ürünlerin hepsinde minimum 10 dk istiyor. Ama migros pizzasını 3 dakikada pişirebiliyorum. Ve içinddekiler de dana jambon, cheddar, mozeralla gibi şeyler mevcut

• fiyatlar süper...

ama yıl 2017 :(

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.