< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (34. sayfa)
-
-
Satın almak için iyi bir sebep
En son migrostan ikisi 77 tl. falandı aldım. Bu daha uygun tabii
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vermedi bakiye falan. Ya ikisi de geçmiyor ya da içlerinden biri. Mağaza personeli de barkoddan ötürü olacağını düşünmüştü ama ikimiz de yanıldık.
Neyse cevizlerle kek yaptım bari 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende şansımı denedim ama olmadı hocam. A101 kapıdaya baktım şimdi kestane meyve kategorisinde ama ceviz kuruyemiş kategorisinde görünüyor, itiraz etsek de buna göre bişey çıkmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Nescafe Xpress Soğuk Kahve 250ML. Etiket fiyatı 18 lira. %30 indirimle 12,60 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 18 lira.
Migros’ta 15,90 lira.
Şok’ta 18 lira.
Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (19/10) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %5 düşmüş, önceki oran %35’miş. Migros bugünkü fiyatı ile indirimli, 2 ay önceye (18 lira) göre.
Hocam bu konudaki emeğiniz için kendi adıma gerçekten çok teşekkür ederim.
Diğer marketlerle fiyat karşılaştırması yapmayı bırakın, fiyat geçmişini dahi belirtiyorsunuz. Ekstradan daha ne yapılabilir bilmiyorum. İyi ki bu konuda sizin gibi paylaşım yapan birisi var, iyi ki varsınız.
-
Sayın üstadım eşsiz yorumunuz onore etti, inanın zevk alarak bakındığım ve burada paylaştığım küçük bir bilgisel bunlar. Fayda sağlayıp, forumdaşların bir nebze olsa cebinden üç beş lira daha az çıkartabiliyorsam isem ne âlâ. Hepimizin en önemli kaynaklarından bir tanesi para, para yönetimimizi doğru yapmayı bir şekilde öğrenip hayatımızın her alanında uygulamalıyız. Karşıyaka’dan selamlar.
Ticaret Bakanlığı bul beni diye kendimi şımartayım 🤣
Kesinlikle size katılıyorum. Aynı sebeplerden dolayı ben de elimden geldiğince forumda paylaşımcı biri olmaya çalışıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam,
bugün benim hesaba 25 TL yatmış, henüz detayı sisteme işlenmemiş ne için yatırdıkları ama sanırım ceviz ve kestane alımını sayıp 25 TL bakiye yüklenmiş.
-
Aaa bana da yatmış. Sen söylemesen farketmeyecektim. Allah razı olsun.
Tam da Pınar ayran almaya girmiştim kampanyalı
Çay çok ucuz kalmıştı zammı geçirdiler yine ucuz kalmış çay 4-5 kg alayım bari dursun :)
-
101 kapıda uygulaması yenilenmiş.Kupon filan kısmı gelmiş.Bakalım bakiyeye ek kuponlar da olacak mı?
-
a101'den sms geldi, "ceviz de bir meyvedir" deyip yüklemişler bakiyeyi sağolsunlar.
Aslında bugün tam da diyecektim bunlara çok sayıda şikayet gidince mi yüklediler acaba diye. Çünkü ürünler o reyonda durduğu için kuruyemiş olarak algılanmamış olabilir bir çok kişi tarafından.
-
Bakiyeler geldi hocam. Ceviz'i de meyveden saymışlar sağolsunlar :)
-
eti nero 4x110 gram 22.9 dı kasada ödeme yaparken 10 TL üzerine oreo 400 gram gördüm 28.9 dı,
fakat ben hakkım olmasına rağmen oreo alma fırsatını elimin tersiyle itip,
ilk verdiğim karardan vazgeçmedim, her iki ürünü de tatmış biri olarak,
nero'nun oreo'yu her türlü cebinden çıkaracağını düşünüyorum,
sırf ithal diye sırf dünya markası diye yerli ve milli nero dururken,
oreo almam. kaldı ki bizim memleket bisküvi konusunda dünyanın dört bir yanına ihracat yapmaktadır.
bizim yerlimiz de başkasının ithali sonuçta, hem daha ucuza hem de daha kaliteli ve daha lezzetli eti nero.
15/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Colgate Ağız Bakım Suyu Üçlü Etki 500ML. Etiket fiyatı 37,95 lira. %30 indirimle 26,56 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 50,97 lira. (Plax Complete Care)
Migros’ta 84,90 lira. (Plax Complete Care)
Şok’ta 37,95 lira.
Heinz mayonezin veya Öncü salçanın tekrar günlük fırsatlarda çıkmasını bekliyorum ama bir türlü olmadı. Hoş Heinz mayonezlerin mağazalarda SKT'leri hep yakındı...
Katılıyorum, bence de Nero’nun tadı çok çok daha iyi. Oreo’nun ise tadı yok. Oreo, Ülker’in uyduruk kaymaklı bisküvisine benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X