Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
198
Favori
325.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı ürün Şok'ta doğrudan 69.90'a satılıyorken A101'in bunu önce 89'a sonra +%30 bakiye diyerek 62'ye satması hoş olmamış bu sefer. Üzücü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: englishmannn

Aynı ürün Şok'ta doğrudan 69.90'a satılıyorken A101'in bunu önce 89'a sonra +%30 bakiye diyerek 62'ye satması hoş olmamış bu sefer. Üzücü.
    Yalnız bakiye değil direkt indirim oluyor yani A101 plus kodu ile alırsanız direkt cebinizden 62 TL çıkıyor bakiyeli bir ürün değil yani onun dışında önce yüksekten satıp sonradan indirmesi tabii o ayrı A101 e giden herkes A101 plus kullanmıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Aralık 2022; 19:8:0 >
  • Once bindir, sonra indir. Fursatci çakallar iyice biktirdi.A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat etmedim o noktaya ama her iki türlüsünde de manasız bir işlem oluyor. 7 TL fark için böyle ufak oyunlar hoş değil. Piyasanın cidden altına verdikleri indirimleri biliyoruz, bu tarz şeylere ihtiyaçları yok bence, değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: englishmannn

Dikkat etmedim o noktaya ama her iki türlüsünde de manasız bir işlem oluyor. 7 TL fark için böyle ufak oyunlar hoş değil. Piyasanın cidden altına verdikleri indirimleri biliyoruz, bu tarz şeylere ihtiyaçları yok bence, değmez.

Mesela bakiyeli ürünlerde de dediğiniz gibi örnek deterjan 249 TL idi ve 75 TL bakiye hediyeydi A101 de ama aynı ürün Şok ta 169 TL idi

• plus eski avantajını yitirdi.

İlk başta herkese yükletmek için gerçekten muthiş indirim ve kampanyalar yaptılar.

Şimdi ise geçekte 150 lira olan deterjanı 250 liraya kitleyip 75 lira puan veriyoruz diyorlar.

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Hem plus hemde kapıda uygulaması dediginiz gibi kendi ayaklarına sıktılar , özellikle kapıda uygulamasinda her cumartesi yenilenen indirimli Spot aktüel ürünler güzel fiyatları oluyordu

• 25/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Nimet Dondurulmuş Su Böreği 800G. Etiket fiyatı 41 lira. %25 indirimle 30,75 liraya sahip olabilirsiniz. Kilosu 38,43’e geliyor.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da kilosu 59 lira.
    Migros’ta 74,90 lira. (Embi 800G)
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (08/11) 37,95 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %5 düşmüş, önceki oran %30’muş. Zam yemesi ve indirim oranı düşmesi üzücü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Losyon 750ML. Etiket fiyatı 24,90 lira. %20 indirimle 19,92 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 23,90 lira.
    Migros’ta 24,75 lira.
    Şok’ta 24,90 lira.

• bazı ürünlerde %50 25 indirimler var

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)
  • Teşekkürler, Haribo'lardan aldım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

rica ederim sanırım her ründen birer taneye indirim yapıyor. acaba bir alımdan sonra ikinci kez denesek düşer mi yine

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

rica ederim sanırım her ründen birer taneye indirim yapıyor. acaba bir alımdan sonra ikinci kez denesek düşer mi yine

O indirimlerden 1 kez yararlanabiliyorsunuz

• Sensodyne diş macunu çok uyguna geliyor stok yapmalık.

• Uygulamayı yeni indirdim, ilk alışverişe indirim, kod vs. var mı??

• piyalida P kullanıcısına yanıt
    Program da bilgiler var.

• piyalida P kullanıcısına yanıt
    indirip bıraktın mı öyle? bi kurcalayaydın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28/12/2022 Bugün Gelirsen’i; Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı 16’lı / Fırın Torbası 8’li. Kağıt etiket fiyatı 27,95 Torba etiket fiyatı 19,95 lira. %40 indirimle Kağıt 16,77 liraya, Torba 11,97 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da Kağıt 33,95 lira, Torba 26,90 lira.
    Migros’ta Kağıt 34,95 lira(20’li), Torba 26,95 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; Pişirme Kağıdı A101 uygulamasında %51 indirimli olarak 13,75 liraya satışta gözüküyor. Şayet mağazada bu fiyat geçerli ise 8,25 lira gelir Kağıt. Mağazada bulup deneyen olur ve paylaşırsa seviniriz.

• A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) A101 kapıda uygulamasında bakiye kullanımına başlamış.

• sade100 kullanıcısına yanıt

Bende bu entegrasyonu bekliyordum teşekkürler bilgi için

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.