< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (38. sayfa)
-
-
Kampanya yazan yere bakın bazen ana sayfa da olmayanlar orda oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de dün kaybolmuştu,gerçi yapmayacaktım ama dün benden de sildiler.
-
Kampanya yazan yerede baktım yok orda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cafex 3/1 arada alımında 6 TL bakiye ve çay kahve toz içecek,% 20 kampanyası birleşiyor.6+8= 14 TL bakiye oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünkü ürün oetket 405 gr pizza.%30 indirimle 41,12 lira...Migrosta da % 20 indirimli fiyatı 47,92.
-
Üstadım müsaadenizle ilave bilgi olarak; aynı ürün yaklaşık 1 ay önce (13/12) 58,75 lira ile aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %10 düşmüş, önceki oran %40 imiş. İndirim oranı düşmüş olması üzücü.
Edit; Cengiz hocam siz seviyorsunuz bu pizzayı. Hatırlatmak istedim 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerakinnn -- 7 Ocak 2023; 10:26:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam 😊 indirim oranı üzdü bu sefer dediğiniz gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normaldir,migros konusunda da yazdım.Zincir marketler ÇAKMA fiyat sabitleme öncesi herşey geçirdiler.
-
08/01/2023 Bugün Gelirsen’i; Lay’s Yoğurt Mevsim Yeşillikli Cips 107G. Etiket fiyatı 13,50 lira. %20 indirimle 10,80 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 14,25 lira.
Migros’ta 13,50 lira.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Not; aynı ürün yaklaşık 1 ay önce (27/11) aynı fiyattan ve aynı indirim oranından satışa söz konusu olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirimli ürün 700 gr haşlanmış nohut ve fasulye.% 30 indirimli fiyatı 16,62 lira.
Migros fiyatı 23,75.
-
Bölgesel mi bilmiyorum ama 5 adet 5 lt su alımında biri bedava oluyor.
-
Nasıl yani? Uygulamada gözüküyor mu? Bende su sayacı yok.
Sayaçlı ürünlerden değil,sabah su almıştım,biri ücretsiz oldu da.Bu ayrı kampanya.
-
5 adet tek seferde mi aldınız?
Belki bölgesel kampanyadır,bilmiyorum.5 adet su almıştım,biri 8 lira düştü....Ben de paraf üstü için 109 liralık sepet yapmıştım.Suyun biri düşünce bir tane daha alıp 109 lira ödedim.
-
Uygulamada kampanya gözüküyor mu peki?
Uygulamada görmedim,zaten 101 plus'ta bu ayki sayaçlı ürünlerde 5 lt su yok.
-
A101 Kapıda’dan baktım. Çok al, az öde kampanyasına dahilmiş. 3 adet alımda 5,25 TL, 4 adet alımda ise 8 TL indirim oluyor.
çay kahve toz içecekler için %20 bakiye veriyormuş.
sepetteki en ucuz ürün için diyor.
2 liralık üründen 5 tane alsam, 2 liralık ürünün %20si 40 kuruş mu veriyor sadece.
(geçen a101 plus kullanmadan alışverişim olmuştu 5 tane sıcak çikolata, merak ettim uygulamayı kullansam sadece en ucuzun (2-2,5 liralık) %20sini mi verecekti, o da 40-50 kuruş yapardı. Sepetteki ürünlerse 15 lira falandı.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X