Bence bunda da olur. Sayı belirtilmemiş. Tabii denemek lazım. |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (42. sayfa)
-
-
101 bu tip uyanıklığı hep yapıyor.Sadece 1 adet üründe % 20 verir.
-
Tqvukta fiyati geri vereceği miktar kadar arttirmis birde zorluk cikariyor odemede.Deymez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26/01/2023 Bugün Gelirsen’i; Şahin Dana Kangal Sucuk 220G. Etiket fiyatı 69,75 lira. %20 indirimle 55,80 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (26/11) 50,75 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış. Zam yemesi üzücü.
Not2; aynı ürün yaklaşık 4 hafta önce (01/01) 52,95 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış. Zam yemesi üzücü.
Özetle; 2 ay önce 50,75 lira, 4 hafta önce 52,95 lira, bugün 69,75 lira ile epey bir zam yemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün 1 kg altında piliç bonfile aldık bakiye yüklendi.
Kampanya şartları bi değişik...
Zaten tabak ürünlerin hepsi 1kg altı neredeyse. Ben de garanti olsun diye bütün tavuk aldim. Onu da sıkıntı yaptılar. Aslında a101 böyle yapmazdı. Ama bence sistemde bir hata oldu.fuzeltmesi de zor olmasa gerek. Yükle geç. 15 TL için milleti ugrastirmaya değmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonla arayıp kayıt açtırın. O zaman parayı yatırıyorlar.
Arkadaşlar, bakiyeden kullanınca, hediye bakiye veriyor mı? Yoksa kendi paramızla mı almamız lazım?
Bazen bakiye kampanyalarıyla harcama hedefi kampanyalarını birleştirmediklerini fark ettim. Hatta kasiyerin kendisi de şikayetçiydi bu durumdan. Henüz sağlıklı bir sistemleri olmadığından bahsediyordu.
-
Tutarın bir kısmını ödeyince bakiye geliyor. Tamamını ödeyecek bakiyem olmadı eğer böyle bir ayrım varsa bilemiyorum.
Açıklamalarda bakiye kullanarak yapılan harcamaya bakiye gelmediği yazıyor.
-
Nerede yazıyor hocam? Göremedim.
101 plus uygulama-profil-ayarlar-yardım ve destek
-
1 kg şartı varmı ki?
1 kg ve üstü alışverişlerde geçerlidir. Yazıyor 3.maddede
-
Bu görseli ne zaman aldınız hocam? Bende 1 kg üstü yazmıyor artık. Güncellemişler. Telefon iOS.
-
Hangi numarayı arayacağız?
-
Bir kaç gün öncesinin. Güncellemişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X