Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
196
Favori
326.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A101 Kapıda uygulamasının "Yardım ve Destek" kısmında yazıyor hocam. 0850 808 2 101.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet benim bakiyeyi yeni yükledi. 1 kg şartı kalkmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sade100 kullanıcısına yanıt

İtiraz ile mi, yoksa kendiliğinden mi yüklendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Kendiliğinden yüklendi. A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Ne uyanıklığı? 2,5 kg baldo princi 75 TL'nin altında bul da göreyim seni. Hepsine nasıl indirim yapsın adamlar? Biraz insaflı yazın lütfen.

• sade100 kullanıcısına yanıt

Zaten kampanya da hatalıydı. Çünkü 1 kg üzerinde neredeyse hiç tabaklı tavuk yoktu.

• SezZzaR S kullanıcısına yanıt

Gözünü aç,sen de migros başlığına bak,daha ucuza bile alırsın..Daha 5 gün önce kg'ı 240-250 lira olan hasmandıra kaşarı kg 100 liradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 27 Ocak 2023; 6:33:27 >
  • 27/01/2023 Bugün Gelirsen’i; Coca Cola Gazlı İçecek Cam Şişe 4*200ML. Etiket fiyatı 38 lira. %25 indirimle 28,50 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta 38 lira.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirimli, ürün ofçay 30*15 gr demlik poşet. % 30 indirimli fiyatı 38,46 lira.

Ürün migrosta yok.

Carrefour indirimli fiyatı 66,68 lira. Beğenenleri varsa fiyatı oldukça iyi.

Eskiden tek fişte 3 ürüne izin veriyordu,şimdi 2e düşürmüşler.Günlük limit de 4 ürün olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 28 Ocak 2023; 8:0:41 >
  • 10 TL almak için başvuru yaptım A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Ben düzenli indirimli fiyat diyorum sen bana ''süreli indirimden'' bahsediyorsun. Elma ile armutu kıyaslamak denir buna. Neyse ek yorum yapmıycam sen devam et ;)

• 29/01/2023 Bugün Gelirsen’i; Heinz Mayonez 215G/Heinz Ketçap 342G. Etiket fiyatı Mayonez 24 lira, Ketçap 22,75 lira. %30 indirimle Mayonez 16,80 liraya, Ketçap 15,92 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta ketçap 18,32 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 ay önce (23/09) Mayonez 20,75 lira, Ketçap 17,95 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %35’miş. Zam yemesi ve indirim oranı düşmesi üzücü.

Not2; aynı ürün yaklaşık 3 ay önce (03/11) Mayonez 24 lira, Ketçap 22,75 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. Etiket fiyatı aynıymış, indirim oranı %40’mış. Zam yememiş, indirim oranı %5 düşmüş.

Kişisel yorumum; Mayonez tüketmeyen biri olarak geçmiş bugün gelirsenlerinde @Düşünenadam07 üstadın önerisi ile müthiş tat aldığım bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim. Alırken SKT bakınız lütfen.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Sonunda be.
    Hocam çok teşekkürler, sayenizde haberim oldu. Hemen gidip 3 tane alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 29 Ocak 2023; 11:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    215gram da çok küçükmüş ama yav, hemen biter, içeriği nasıl bunun koruyucu, renklendirici vs var mı..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten mayonezin resmini kaydırıp bakarsanız içeriğine ulaşabilirsiniz. Diğer marketlerdeki Heinz mayonez ile tat olarak dağlar kadar fark var ve şahsen A101'dekini öneririm.

https://www.a101.com.tr/market/heinz-mayonez-215-g/

Edit: Bu arada 215gr küçük ama şuanda Migros'daki fiyatı aynı geliyor ve daha da lezzetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 29 Ocak 2023; 10:52:28 >
  • Hocam bence tavsiye etmeyin. İçinde ciddi zararları olabilen kanola yağı var.

İçeriğinde ayçicek veya zeytinyağ olan markalardan tercih edin ve yapabiliyorsanız evde kendiniz zeytinyağı ile yapın. Ayrıca aşırı tüketimden kaçının.A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

• press-tij kullanıcısına yanıt
    Evet, bu mayonezin tek averajı o diyebilirim ama neticede mayonez gibi bir üründe bu kadar dikkat etmeye gerek var mı bilemiyorum. Neticede tüm mayonezler zararlı. Tabii ev yapımı mayonezi ayrı tutuyorum.

• press-tij kullanıcısına yanıt
    Tüketenler için tavsiyedir diye parantez içi belirteyim hocam o zaman, dediğiniz gibi zararlı mı zararlı. Ki ben Mayonez tüketmeyen biriyim bu ürünü tadana kadar ve öyle aşırı tüketim yapmıyorum. Karşıyaka’dan selamlar.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Keyifle tüketin hocam.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Tekrardan teşekkür ederim üstad, size de afiyet olsun.
    Bu arada SKT'ler Mayonez 27/09/2023, Ketçap 01/11/2023 şeklinde.
    Emin değilim ama günlük indirimlerde artık kasada tek seferde 2 adet, toplamda 4 ürünü indirimli alabiliyoruz sanırım.

Alacak arkadaşlar şuna dikkat etsin:
    Ketçap ve mayonezden toplamda 8 adeti indirimli olarak alamazsınız. Ketçap ve mayonezi indirimli toplam 4 adet alabilirsiniz. 3 mayonez 1 ketçap, 2 ketçap 2 mayonez vs. bu şekilde totalde 4 tane olacak şekilde indirimli alabilirsiniz ama kasada tek seferde 4 adet olarak geçmeyin. Tek seferde en fazla 2 adet ürüne indirim uygular.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.