Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
198
Favori
326.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kebir Kolot,MuratBey Sürmeli,Bimdeki Güneşoğlu Kaşkaval kullandınız mı? Ben de tuzlu peynir eve sokmuyorum,bunların dışında Tahsildaroğlu dil peyniri Muratbey Topi kullanıyoruz fırsat oldukça.

Bütçe durumu tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarabya 700g kaşar 147.50 lira, 35 lira hadi iadesi var. 112.5 liraya geliyor. Başka peynir iadeleri de var.

• 09/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Çokça Konserve Hindi Tandır/Fileto 120G. Etiket fiyatı 31,90 lira. %20 indirimle 25,52 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 91,50 lira Tandır, 83,90 lira Fileto (Ant Bahar 120*2).
    Migros’ta 68,93 lira Tandır, 62,93 lira Fileto (Ant Bahar 120*2).
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Milkten Rulo Kaymak 150G. Etiket fiyatı 49 lira. %20 indirimle 39,20 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta 47,50 lira(Duranlar).
    Şok’ta 47,50 lira(Duranlar).

Not; aynı ürün yaklaşık 1 ay önce (02/12) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış.

• A101 şu Hadi ile ödemede iade ve indirim kampanyalarını arttırırsa piyasayı ve müşteriyi iyi kendine bağlar. Geçen haftaki kampanya indirimlere baktım,o fiyatın yanında ödemeler de Hadi ile yapılırsa iyi tasarruf sağlanıyor.
    A101 şunu yaparsa Migrosu iyi sallar.

Şuanki klasik A101`leri dışında File Market gibi büyük marketler de açarsa İstanbul Ankara İzmir gibi büyükşehirlerde,böyle bir konsepte girerse Carrefour ve Migros sallanır.
    File marketler BiM`in diye biliyorum ama işbirlikleri yok ilginç şekilde.Bazı semtlerde File`nin yoğun müşterisi olduğunu görüyorum. Biri de yazmıştı forumda,File`nin Manav ve Fırın reyonu oldukça tatmin edici.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bu personel sirkülasyonu ve profili ile ne kadar büyük mağaza açarlarsa açsınlar asla Migros vs. sallayamazlar. İzmir'in göbeğinde hangi A101 şubesine girsem düzensiz raflar, son kullanma tarihi geçmiş ürünler, ilgisiz personel... Liste uzar ama daha da uzatmaya gerek yok. Önce çalışanın kalitesini arttırmalılar. Bu da yüksek maaş ve yan haklar ile olur. Ki Türkiye'de bu tip marketler insanlar için sadece günü kurtarmak için çalışılan yerler. Tüm bu algılar değişmedikçe A101, Bim, Şok yerinde saymaya devam eder. Tabii yöneticilerin muhtemelen keyfi yerindedir burada bizler kafa yoruyoruz sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi uygulaması bekleneni veremedi malesef.

Daha düzgün ve çok tüketilen ürünlerde indirim olmalı.

Abuk sabuk ürünlerde indirim oluyor.

Saçma sapan kampanyalar var.Mesela 1000tl lik kuru gıdaya( fasulye nohut vs) 75 tl puan.Lokanta işletmek lazım.

1250 tl meyve sebzeye 75 tl puan. zaten meyve sebzenin çoğu çürük, o kadar almaya da imkan yok.

Migrosla kıyas bile edilemez.

• Hadi sanal karttaki parayı çekemedim başka bir yere,mh de anlamıyor.. kart yetkileri kısıtlı diyor ancak uygulamada herşey normal görünüyor..bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Birşah Çilek&Orman Meyveli Yoğurt 500G. Etiket fiyatı 28,50 lira. 5 lira Nakit İade ile 23,50 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta 28,50 lira.

• Geçen ay başıma gelmişti, "şuan altyapı çalışması var internet alışverişine kapalı" demişti mh. A101 dışında kullanmanın bir manası yok zaten. Ki A101'de de hadi'nin vereceği %3 yerine Nays'ın %10undan yararlanmak daha mantıklı...

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    a101 kasadan çekilmiyor mu

• 12/01/2024 Bugün Gelirsen’i; 100 Lira ve Üzeri Meyve&Sebze Alışverişine 25 Lira Nakit İade.

• 15/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Gold Polmak Fıstık Ezmesi 340G. Etiket fiyatı 79,50 lira. %20 indirimle 63,60 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 79,50 lira.
    Migros’ta 100 lira.
    Şok’ta 79,50 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 3 hafta önce (28/12) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış.

• arkadaşlar a101'de bazı ürünlerde hadiye özel örnek veriyorum +5 tl iade +7 tl iade gibi kampanyalar var

şimdi ben a101 hadi uygulamasını indirsem ve hadi kart alsam

bu kartı da anneme versem annem bu kartla alışveriş yaparsa bu iadeler gelir mi

yoksa illa hadi uygulamasını kasada okutmak mı gerekiyor karekodla vs

alışverişleri annem yapıyor da akıllı telefon vs uygulama anlamaz gösteremez ama hadi kart yükleyip versem ona bu ürünlerdeki iade kampanyalarından faydalanabilir miyiz?

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haftalık yenilenen ve A101 Plus içeriğinde ki nakit iade ürünlerinde kod ile işlem yapmak gerekir. Diğer ürünlerde ise Hadi kart yeterli olacaktır. Hadi kart ile tüm işlemlerde %3 nakit iade alırsınız, sebze/meyve ürünlerinde %10.

Örnek vermek gerekirse bu haftada ki nakit iade kataloğunda olan Baştacı Dana Kavurma alırsanız Hadi kart ile ödediğinizde %3, A101 Plus kod okutarak/söyleyerek ve Hadi kart ile yaparsanız 10 lira nakit iade ve %3 nakit iade alırsınız.

Hadi kart kullanmıyorum ama işleyiş böyle olması lazım. Yanlışım var ise bilen arkadaşın düzeltmesi rica olunur.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Telefonsuz iade yatmaz, Qr kod okutmak yada açılan kodu kasiyere söylemek gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Nescafe Gold Filtre Kahve 250G. Etiket fiyatı 129,90 lira. %30 indirimle 91,20 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 108,90 lira.
    Migros’ta 98,95 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

• 17/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100G. Etiket fiyatı 39,50 lira. %20 indirimle 31,60 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 39,50 lira.
    Migros’ta 39,50 lira.
    Şok’ta 39,50 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 ay önce (21/09) 29,50 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış.

• Eskiden %30 40 indirim yapıyordu.Şimdi %20 ye sabitlenmiş nerdeyse,yüzüne bakan yok hadi ye artık.Puan konusunda en iyi şok var.

• hadi kart aldım hesaba ekledim

bu kartı yakınıma versem ben yokken hesabımla kampanyalardan yararlanabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.