< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (92. sayfa)
-
-
Bu kampanyaya bendede yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajı sildim,2 hesapta da olunca genel kampanya sandım.kusura bakmayın o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 22 Ocak 2024; 20:53:37 > -
Estağfurullah, paylaşımınız için ben teşekkür ederim.
-
23/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Frema Kakaolu Fındık Kreması 400G. Etiket fiyatı 49,90 lira. %20 indirimle 39,92 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şu şampuandan gören/bulan varsa lütfen bana mesaj atabilir mi? her yeri gezdim hiç bir yerde bulamadım, saç derime sadece bu şampuan iyi geliyor. Ürünün üretimi bitmiş, sadece küçük market ve bakkalarda olabiliyor. Bakkalınızda marketinizde görüp bana haber verirseniz minnettar olurum.
Clear Güçlü Uzayan Saçlar Kadın Şampuan Bambu özü 600 ML
-
-
ben de 18 ocakta tavuk bonfile ve piliç but ızgara aldım,
gold 14.58 TL haricinde 37.66 lira iade geldi nerden gelmiş diyordum,
haberim yoktu kampanyadan demek buymuş,
iade sadece bonfileye gelmiş, but ızgaraya yok.
üst kanat, kök kanat diye 2 çeşidi oluyor bu kanadın belki sadece birini dahil etmişlerdir,
a101 kampanya kurgusunu yazan arkadaşlar biraz düşük profilli,
iletişime geçip whatsapptan fiş fotosu atınca hata varsa düzeltiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
24/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Keskinoğlu/Banvit/Lezita Piliç Uzun Sosis 340G. Etiket fiyatı 47,50 lira. %20 indirimle 38 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
25/01/2024 Bugün Gelirsen’i; Mistral Peçete 100’lü 30*30cm. Etiket fiyatı 20 lira. %20 indirimle 16 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 20 lira.
a101.com.tr websitesinden 10200tl lik bir alışverişim olacak en uygun nasıl alabilirim güncel banka kampanyası vs var mıdır?
-
dün gece sponsorlu reklam cıkarttı gittim kapattım pcden bakim dedim bulamadım ürünü dyson v15 10bin liraya veriyorlardı 25 bin normali
-
26/01/2024 Bugün Gelirsen’i; 100 Lira ve Üzeri Meyve&Sebze Alışverişine 25 Lira Nakit İade.
Patates ve Portakal değerlendirilebilir.
Geçen hafta olduğu gibi starking elma da iyi fiyat.
-
hocam merhaba,sebze meyve de paylaşmışsınız da uygulamadan mı almamız lazım yoksa mağazadan alıp uygulamayla mı ödüyoruz?yani sebze meyve başkası seçerse pek hoş olmayabilir.diğer şeyler alınabilir de.Ben bu uygulamayı hiç kullanmadım ücretsiz teslimat için limit var mı mesela nelere dikkat etmemiz lazım?
-
Mağazadan uygulama içinden plus kodu okuttuktan sonra almanız gerekiyor.
-
27.01.2024 > Piliç Schnitzel 700gr > %20 > 80 lira > 64 lira
-
10200 tl a101.com.tr den alışverişim olacak avantajlı bir banka kampanyası mevcut mudur acaba?
-
Axess kart ile ödemeyi 1 ay erteleme ve 2 taksit yapabilirsin işine yarar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X