Bugün ben de Hadi kart aldım A101'den. 3 aylık otomatik Hadi Gold üyesi olmuşum. Sonrasına bakacağım zamanla gelen kazanca göre. Bugün 222 liralık bir alışverişim oldu. Hadi QR kodunu söyledim alışverişten önce kasiyere. Fakat sadece 1 Lira kazanım olmuş o da poşet almadım diye. Alışverişimde yumurta, yaklaşık 50 Liralık meyve-sebze falan vardı. Ödemeyi 2 farklı kart ile yaptım. %3 puan falan gelmesi gerekiyor muydu neden bir şey kazanmadım ? Özel bir ürün falan mı almam lazımdı %3 için ? Ben her alışverişte geçerli gibi anladım. Mesela baktım şimdi uygulamaya; Hadi Gold'a özel meyve-sebze alımında %10 puan gelmesi gerekiyor bana ama gelmemiş o da. Ödemeyi başka kredi kartı ile yapmam mı problem başlı başına ? Kafam karıştı yav... |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (94. sayfa)
-
-
Hadi Gold'daki ekstra %3 ve %10 iadeyi kazanabilmen için ödemeyi Hadi kart ile yapman gerekiyordu. Gold hediyesini başka kartla ödersen gelmez.
-
Ben kartı alırken sormuştum aslında para yüklemek istemiyorum, Migros Money Kart gibi indirimden yararlanabilir miyim falan diye. Evet demişlerdi bana.
Yani cashback dediğimiz nakit iadelerin yüklenmesi için QR kod okutmak değil de ödemenin hep Hadi Kart ile mi yapılması gerekiyor ? QR kod okutmak ne işe yarıyor o zaman ?
-
Sadece QR okutmaktan normal iadeler gelir, farklı kartlarla ödesen bile iade kazanırsın.
Gold'un ekstra iadeleri için ise Hadi karttan alışveriş yapman lazım. QR okutup Hadi kartla harcama yaparsan hem normal iadeler gelir, hem de Gold'un iadeleri gelir. Gold'dakiler ekstra fazladan iade.
Edit: QR'ı her türlü okutman lazım. Okutmazsan hiçbir şey vermez. QR okutursan (normal iade). QR okutup Hadi kartla harcarsan (normal iade + Gold iadesi).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Şubat 2024; 2:43:0 > -
Tamam şimdi anladım, teşekkür ederim.
-
bu uygulamadaki birlikte kampanyasından kazanmak için eklemek isteyen birileri varmı
-
Grup kurmak için 1 kişi daha gerekli katılmak isteyen özelden telefonunu yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kişisel veriler bu kadar kolay mı satılıyor iki indirim için.
-
-
Hocam merhaba,kaşar peynirine %20 iade bende gözükmüyor,kişiye yada lokasyona özel mi acaba?
Kişiye özel miymiş bilemedim.
Bir hesapta daha görünce genel sandıydım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Maalesef bende bu kampanya yok.
Başka bir hadi hesabımıza da baktım orada da bu kampanya var.Bana göre nakit iade çok az.Samsun Devgross ta kaşar peynirleri fiyatları çok daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 17 Şubat 2024; 19:27:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
21/02/2024 Bugün Gelirsen’i; Eti Burçak Buğdaylı Bisküvi 3*131G. Etiket fiyatı 37,50 lira. %30 indirimle 26,25 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 28,40 lira.
Migros’ta 28,50 lira.
Şok’ta 37,50 lira.
Not; aynı ürün yaklaşık 5 ay önce (18/09) 32,50 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
a101 hadi uygulaması açılmıyor.
a101 kapıda isim değiştirip a101 yeni oldu fakat bu yeni yaptıkları da uygulamadan atıyor ( uygulama içindeki kapıdaya tıklayınca) güncelleme veri sil kaldır yükle vs... düzelmedi zaten play store yorumlarında da herkes aynı şeyi yazmış genel problem yani.
a101 yazılımcıları ağır s...tı fakat 2 gündür hiçbir gelişme yok amatörlükten başka bir şey değil sizin neyinize uygulama çıkarmak neyinize ödeme aracı icat etmek 🤬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 21 Şubat 2024; 23:42:36 >
Kişiye özel ama belki size de çıkmış olabilir. (Gold olanlara özel sanırım) Uygulama ana sayfasında aşağıya bakın.
Hadi kartla 500 üstü harcamaya 50 iade kampanyası var. A101 kampanyası değil, istediğiniz yerde harcayabilirsiniz. Tabi A101'de harcarsanız %3 iade ve denk getirdiğiniz diğer ürün bazlı kampanyalarla kombolanabilir.
Dikkat: QR ödemeleri hariçtir, fiziksel kartla ya da online harcamanız gerek.
Kartla yüklemeyi kaldırmaları kötü oldu ama yine de 500 nakit harcamaya 50 iade hiç yoktan iyidir. İadeyi masrafsız çekebilirsiniz.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu kampanya bana gelmemiş fakat bana özel olarak başka bir kampanya gelmis. A101'de toplamda 1000₺ harcamaya 120₺ nakit iade. Ben de bu kampanyayi A101 Hadi bölümünde aşağıda gördüm.
Başka kampanya arayanlar o tarafa da bakabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şifreyi bloke ettim. Gizli soruyuda kabul etmiyor. Uygulama ya girebilmek için nasıl bir yol izlemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X