Hadi Hattını Ara 0850 399 36 36 |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (95. sayfa)
-
-
Merhaba şu an en güncel a 101 puan uygulaması hangisi appstore da a101le ilgili 4 tane uygulama var.
Hadi, A101 plus, a101 yeni ve a101.
harcamaya puan ya da nakit iadesi için hangi uygulamayı indirmem lazım??
-
-
-
a101 plus artık hadi bankacılığın içinde beraber çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi ile ödemelerde A101de toplam bir ayda en fazla 250 TL mi nakit iade oluyor?
Yoksa hadi gold ile %3 iadeler için en fazla 250, bunun dışında "a101 hadi" de günlük/haftalık çıkan ürünler için nakit iadeler sınırsız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sebze-meyve 100/25 bayağı işe yarıyordu,onu da 250/25 yapmışlar.
-
Sanki geçen hafta 250/50 idi bu.
250’ye 50 yine kabul edilebilirdi de 25 anlamsız olmuş cidden.
250’ye 15₺den indirimde patates yakalasak 17kg falan patates alırdık. 50₺ indirim üzerine 25₺’de %10 meyve sebze indiriminden gelse yaklaşık 10₺/kg dan almış olurduk patatesi. Ben genelde patatese yükleniyordum bu indirim anlarında.
Hadi'yi kullanabilmek için Tc no filan istiyor ? Eskiden öyle birşey yoktu sanki...
-
Çıktığı günden beri istiyor bu arada 1 yıl oldu açılalıquote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARHadi'yi kullanabilmek için Tc no filan istiyor ? Eskiden öyle birşey yoktu sanki...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıktığı zamanda yoktu,kullanıyordum.Birkaç aydır kullanmıyordum.şimdi eksik bilgi diye tc no istiyor...
-
A101 Hadi dışında pek kullanılabilirlik bir yanı kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARÇıktığı zamanda yoktu,kullanıyordum.Birkaç aydır kullanmıyordum.şimdi eksik bilgi diye tc no istiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün gelirsen;
Makarnalar 10,90 TL yerine 6 TL !
2 ayrı fişte bir tane alıp toplamda 2 defa yararlanabiliyorsunuz.
-
2-3 lira indirim alacağız diye bunlara neden kimlik numaramızı, mesleğimizi ve aylık gelir bilgimizi veriyoruz yahu. Adamlar bankacılığa soyunmuş.
On ödemeli kart sistemi var ondan dolayı.
Ben o sistemi, karti falan kullanmiyorumki. Bilgileri girmeden A101 hadiye geçmene izin vermiyor.
Evet herkesi üye yaptılar uygulamayai birleştirerek
meslek- gelir o tür bilgileri sallıyoruz ama kimlik verilerini inş düzgün korurlar ben şahsen güvenemiyorum.
Yıl bitimince bunlara kimlik verdiğim icin kimliğimi yenileyeceğim.
Birde şirketin ismini "TOM PAY" koymak nedir ya.
- Arkadaşlar yeni bir ödeme sistemi şirketi açıyoruz ismi ne olsun?
- Geçen çocuklar Tom ve Jerry izlerken Tom'un tarafını tutuyorlardı o yüzden TOM koyalım müdürüm.
- Güzel fikir. Yaz kızım şirketin ismi TOM PAY olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X