Bildirim
A101 Seçili Ürünlerde 50/500 İndirim (BİTTİ)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kendi kafasına ürünleri iptal ediyorlar. Maximun kampanyasını hiç ettiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adınıza üzüldüm. Tam 250 TL sınırında 2 farklı karttan alışveriş yaptım. Çok amaçlı dolap aldım, ikisi de sorunsuz geldi.
-
Hocam daha önce de benim başıma gelmişti. Aradım ürünü iptal ettiniz bonusum gitti dedim. Kampanyadaki bonus kadar indirim kuponu yüklemişlerdi, bi nebze işime yaramıştı. -
ben yılbaşından önce ürün aldım, hala göndermediler, sorun bildir kısmından yazdım tenezzül edip dönmediler.
-
Depoda düzenleme var diye uyarı koymuşlardı sitenin tepesine. Ondan olabilir. -
en son yaptığımız kombo alışverişlerimi a101 çok iyi kargolamış, hatta deterjanla gıdayı farklı kutulara koymuş. a101 için büyük gelişme :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadirciftci42
Hocam daha önce de benim başıma gelmişti. Aradım ürünü iptal ettiniz bonusum gitti dedim. Kampanyadaki bonus kadar indirim kuponu yüklemişlerdi, bi nebze işime yaramıştı.Nereyi aradınız hocam ben telefon numarası bulamadım?
Beni tam 2 hafta beklettiler. Hazırlanıyor yazıyor ürün. Hem Bonusum gitti hem indirim kuponlarım.
Telefon numarası bulamadığım için mail attım, madem stok yok 2 hafta neden param bekliyor? Bonus hakkım gidiyor?
Mail dönüş "ürün stoklarımızda tükenmiştir."
NE SANALINA NEDE MAĞAZASINA uğramam artık !
-
100 lira üzerine indirim varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X