Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 A1502 MACBOOK PRO RETİNA 13" LATE 2013 İ5 Satın Al 8 Kasım 2022 09:31 1 1 A1502 MACBOOK PRO RETİNA 13" LATE 2013 İ5 Cihazın 2014 yılından beri kullanıcısıyım. Son 1 senedir ekranda görünen lekeler ile kullanmaktaydım. İlk başta azken sonradan yayıldı. Son halini resimlerde görebilirsiniz. Kullanıma engel mi kişiden kişiye göre değişir ama ekran değiştirene kadar idare eder. Ben bu şekilde ilana koyuyorum. Alan arkadaş değiştirebilir ya da bu şekilde kullanmaya devam edebilir.Çalışmasında hızında herhangibir problem yok. Pil ömrü gayet iyi 644 seviyesinde. Kozmetiği orta seviyededir. Şarj aleti orjinaldir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FC 24 satılık hesap 22m oyuncu - 250 k coin webapp açık SATILIK FİFA 23 PS 4 X SEC + 250 k coin FİFA 23 ULTİMATE EDİTİON Psx Satılık hesap ALINIK Fifa 23 Steam Hesabı