Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Air 2013 Mid Satın Al 9 Şubat 2025 15:33 1 1 Macbook Air 2013 Mid Yurtdışından akrabam getirdiği tarihten itibaren kullanmaya çalışıyorum fakat ios bana göre olmadığı icin alisamadim . ürünün orjinal adaptörü verilecektir. office , photoshop gibi ofis ortami yazilimlar kullanilabilir . küçük islerde performans alabilirsiniz. ben son sürüm ios yükledim biraz takılabiliyorFiyat : 7250 TL. Yer Ankara . Şehirdışı kargo mümkündür.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Air 2013 Mid Spotify (3 aylık)-Storytel-MUBİ-Exxen [SATILDI] Orta halli Amd Ryzen 5 li kasa [SATILDI] Nintendo Wii Mario Kart + 2 Motion Plus