Telefonun örneğin tr.lng (tpa/preset/system/language) de lng editör e okutturuyorsun ve istediğin cümleyi yada kelimeyi değiştirip Save As yapıp tekrardan tpa/preset/system/language klasörüne atıyorsun.
@barsel
10 mesaj önce verdim :D "YAZILIM NASIL ATILIR?(a2uploader da)"
se(dd)at çook teşekkür ederim dil dosyasını attım trojan da bayaa güzel yapmış çok işime yarıyacak sağolun...
trojan01
benim k850 servise gitti geldi tuşu kırıktı yapmışlar yazılımı da yenilemişler ama telefon açılmıyor açılırken doğru sim kartı takın diyor yazılımı tekrar güncelledim olmadı.031 li yazılımı yükledim a2 uploaderla belki olur diye yine olmadı bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: eseslisemih26
benim k850 servise gitti geldi tuşu kırıktı yapmışlar yazılımı da yenilemişler ama telefon açılmıyor açılırken doğru sim kartı takın diyor yazılımı tekrar güncelledim olmadı.031 li yazılımı yükledim a2 uploaderla belki olur diye yine olmadı bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi arkadaşlar
*sağ*sol sol * sol* yap bakalım servis menüsüne gir Sevis bilgileri-->SIM kilidi ordaki numaralar nasıl? mesela şebeke:5,şebeke altkümesi :4 mi?
yoksa hepsi 0 mı?
AERIX programıyla SIM kilidini kır
hepsinde 0 yazıyo. şimdi aerix programıyla sim kilidini mi kırmam lazım eğer öyleyse linkini verir misin programın
quote:
hepsinde 0 yazıyo. şimdi aerix programıyla sim kilidini mi kırmam lazım eğer öyleyse linkini verir misin programın
2+5 tuşlarına basılı tutarak bağla login ol başta ücretsiz kayıt olabilirsin
quote:
asya telekomdan mı geldi
teşekkür ederim dostum hallettim telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
2+5 tuşlarına basılı tutarak bağla login ol başta ücretsiz kayıt olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_9292
quote:
asya telekomdan mı geldi
evet asya telekomdan gelmişti
W910num var. Telefonuma flash menülerden attım ve akustik sesini sayende düzelttim :D . Yalnız problemim var yardımcı olursan sewinirim. Cxc programı phone_app.cxc1 na yama yapamıyor. Far Meneger kullanmaya çalıştım ama phone_app.cxc1 dosyasını yükleyemedim Far a. Tüm sistelere baktım ama kapsamlı bişey yok. Bide detaylı w910 yamaları bulamadım. Bazı full patclar var içinde flash menüsü media player görünümüne kadar herşeyini değiştiriyo onuda yapamadım. Makinemin a2 tools ile cam driverını fontunu akustiğini değiştirebiliyor. Cihzazımı brown yaptım ama değişen bişey olmadı. Yardımcı olursan çok sewinirim. İyi akşamlar...
evet bendede aynı sorun cxc hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: ugurgn
W910num var. Telefonuma flash menülerden attım ve akustik sesini sayende düzelttim :D . Yalnız problemim var yardımcı olursan sewinirim. Cxc programı phone_app.cxc1 na yama yapamıyor. Far Meneger kullanmaya çalıştım ama phone_app.cxc1 dosyasını yükleyemedim Far a. Tüm sistelere baktım ama kapsamlı bişey yok. Bide detaylı w910 yamaları bulamadım. Bazı full patclar var içinde flash menüsü media player görünümüne kadar herşeyini değiştiriyo onuda yapamadım. Makinemin a2 tools ile cam driverını fontunu akustiğini değiştirebiliyor. Cihzazımı brown yaptım ama değişen bişey olmadı. Yardımcı olursan çok sewinirim. İyi akşamlar...
Patch yapabilmek için "RED" olan cihazını "BROWN" a çevirmek gerekiyor. A2Uploader'la tüm FS klasörlerin içine girip herşeyi değiştirebilirsin.
şu c510 a patch denemedim baya faydası olur mu cihaza.
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
olur tabiki...
yerinde olsam hemen denerim C510 içingüzel patchlar çıkmış
-örn:parlaklığı %10 a kadar düşürebilirsin- -A2uploadera gerek kalmadan ifs/tpa klasörlerine telefonundan girebilirsin. -Kulaklık tuşu ile radyo/şarkıları değiştirebilirsin
vs...daha bisürü....
Beyler sağolsun. Ama w na ne gibi günceleştirmeler oluyor? youtube bi bakın adamlar neler yapmış :D İsteyerek w almadım k850 alcaktım piyasada yok 2. elinede çok istediler. Yoksa kaykaylı bi telden neftert ederim. Şu tele bi şeyler yapalım yardımcı olun :D Tolyo biraz destek çık
İlk zamanlarda w810 na 790 wermiştim öğrenci halimle ses hastasıyım ama bilgisayarcıyım farklı şeyleri seyiyorum. Mesela w910 numarayı kullan yok çok gıcığıma giden noksanlıklardan biri. Sonyerissson dan başka kulllanmam ama bu aralar kaliteyi bozdu. Web e nokialar daha iyi. Almam abi hayatta nokia yamalrla telefonlara yardımcı olun bi zahmet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
olur tabiki...
yerinde olsam hemen denerim C510 içingüzel patchlar çıkmış
-örn:parlaklığı %10 a kadar düşürebilirsin- -A2uploadera gerek kalmadan ifs/tpa klasörlerine telefonundan girebilirsin. -Kulaklık tuşu ile radyo/şarkıları değiştirebilirsin
vs...daha bisürü....
peki hocam sağol nerden bulacağım bu patchleri.
@sasa_iliç
C510 için R1HA035 ve R1FA035 yazılımları için patchlar var şu an.
istediğin patchı not defteriyle kaydederken .vkp olarak kaydedeceksin.Far managerla phone_app.cxc yi açıp içine vkp leri gömeceksin. A2 Patch > Brown sayfasına bak
quote:
@sasa_iliç
C510 için R1HA035 ve R1FA035 yazılımları için patchlar var şu an.
istediğin patchı not defteriyle kaydederken .vkp olarak kaydedeceksin.Far managerla phone_app.cxc yi açıp içine vkp leri gömeceksin. A2 Patch > Brown sayfasına bak