Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH üye olalı heralde bi 3 5 sene olmuştur genelde aradıgımı buluyodum ama bu A2 olayı baya bi işime yaradı izorda olsa kullanıcı adı ve şifresini hatırladım ve bi teşekkür edeyim dedim

SE_Guru ve Tolyo arkadaşıma sonsuz teşekkürler...
  • quote:

oblood_bjk

DH üye olalı heralde bi 3 5 sene olmuştur genelde aradıgımı buluyodum ama bu A2 olayı baya bi işime yaradı izorda olsa kullanıcı adı ve şifresini hatırladım ve bi teşekkür edeyim dedim

SE_Guru ve Tolyo arkadaşıma sonsuz teşekkürler...

Eyvallah kardeşim paylaşıma devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş bence K850i yi satmakla pek iyi yapmamışsın çünkü acousticle walkmanlardan bi farkı yok zaten.
    W760i içinde net bişey söyleyemeyiz çünkü acousticler her telefonda aynı sonucu vermiyor. Senin deneyerek en iyisini bulman gerekiyor malesef.

Benimki biraz da logo aşkı diyim. Bir de 2 sene aynı telefon sıkılmıştım değişikliğe ihtiyacım vardı. Kameradan falan hevesimi aldığımdan kullanmıyodum bile pek :) Tabiki ses kalitesi olarak walkmandan hiçbir farkı yoktu hatta w880 den falan çok daha iyi sonuç alıyorum ses temizliği ve netlik açısından. Ayrıca akustik olarakta senin tolyo mix akustiğini kullanıyodum süperdi:) Şimdi tolyo mix akustiğini w760 uyarlama imkanı yok mu? Şimdi direk atsam konuşma esnasında kapak açılınca yada kayar kapakla ilgili olarak sorunlar veriyor. w760 orjinal akustiği konuda mevcut sadece önemli ses dosyalarını değiştirerek bana ve tüm w760 kullanıcılarına özel bir akustik hazırlama imkanın varsa çok mutlu olurum. Senin mix süperdi ;)

• quote:

redbloodedman

Benimki biraz da logo aşkı diyim. Bir de 2 sene aynı telefon sıkılmıştım değişikliğe ihtiyacım vardı. Kameradan falan hevesimi aldığımdan kullanmıyodum bile pek :) Tabiki ses kalitesi olarak walkmandan hiçbir farkı yoktu hatta w880 den falan çok daha iyi sonuç alıyorum ses temizliği ve netlik açısından. Ayrıca akustik olarakta senin tolyo mix akustiğini kullanıyodum süperdi:) Şimdi tolyo mix akustiğini w760 uyarlama imkanı yok mu? Şimdi direk atsam konuşma esnasında kapak açılınca yada kayar kapakla ilgili olarak sorunlar veriyor. w760 orjinal akustiği konuda mevcut sadece önemli ses dosyalarını değiştirerek bana ve tüm w760 kullanıcılarına özel bir akustik hazırlama imkanın varsa çok mutlu olurum. Senin mix süperdi ;)

Kardeş tolyo mix i W760i ye uyarlama olayı olmaz çünkü elimde W760i yok! Sadece tolyo mix teki kulaklık seslerini veren dosyaları atıp deneyebilirsin belki işe yarar. Şu dosyaları bir dene.

PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play

• K850i FA035 için güzel bir paket. Ben şu an bunu kullanıyorum.

http://www.4shared.com/file/196822994/5ae5c71b/yeni_sysgfx-K850i.html

• @tolyo
    Patch kurulumunu tam yapamadım
    ''jab3b4ded00cb34b3cc77a6699f87ac10753fa701.b'' dosyasını yedek alın. noktasında bu dosyayı A2 ile ...system/ams bölümünden masaüstüne mi taşımam gerekiyor. Mouse ile tutup masaüstüne sürüklemek istedim ama olmadı.
    Yardımcı olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 14 Ocak 2010; 19:49:52 >
  • Arkadaşlar aldığım tefonun normal hafızası 58 mb civarı olmasına rağmen boş bellek olarak 8 mb görünüyor. Telefon hafızasında bi kaç polifonik zil sesi hariç dosya yok. Sanırım benden önce kullanan arkadaş içine a2 uploader ile baya bişey atmış ama yeni yazılım yüklememe rağmen hafıza hala dolu görünüyor nasıl silinebilir yardım...
  • Sony Sketch fontunu biraz büyüttüm isteyenler için çorbaya tuz olsun =)

http://www.4shared.com/file/197364852/2aa457e/Sony_Sketch_Byk_Karekter_obloo.html
  • @DİRENOM

O yöntem eski yöntem ve K850i de işe yaramıyor zaten. Eğer telefona patch yapacaksan @kaaan_9292 nin açtığı konu var A2 Brown patch gibi bişeydi galiba ismi oraya bak gerekenleri yap.

@redbloodedman

Telefona yazılımı nasıl yükledin? SEUS lamı yoksa A2 uploader lamı? SEUS la yüklediysen birde A2 uploader la yükle. Eğer A2 Uploader la yüklediğin halde 8 mb görünüyorsa bir sorun olabilir telefonda. Çünkü telefona Main Fs ve Custom yükleyince telefondaki herşey sıfırlanıyor yani daha önce arkadaşının yükledikleride silinmiş oluyor normalde.

@obood_bjk

Teşekkürler kardeş bir deneyelim bakalım hoş geldin bu arada.
  • selam tolyo sana bir sorum var ben k850i kullanıyorum ve nokia n82 ile değiştirmek istiyorum sen bu telefonların ikisinide kullandın galiba ne dersin hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscala

selam tolyo sana bir sorum var ben k850i kullanıyorum ve nokia n82 ile değiştirmek istiyorum sen bu telefonların ikisinide kullandın galiba ne dersin hangisi?

Kesinlikle k850i yi değiştirme derim sonra pişman olursun. Hem ses hemde görüntü kalitesi hemde tasarım açısından k850i bariz üstün. Ayrıca k850i nin modlanabilir olması ayrı bi eğlence katıyor. (flash temalar, fontlar, akustikler, patchler, ikonlar vs)

@tolyo

yazılımı seus ile attım. A2 uploader ile atacaktım ama main , fs ve custom dosyalarını bulamadım. Orochinin başka bi forumda önerdiği rus sitesi vardı orada main ve fs vardı ama custom yok ayrıca dosyada indiremedim sürekli indirme hakkınız yok diyip durdu üyede oldum ama giriş yapamadım dün birsürü onla uğraştım. Eğer bana w760 r3ek002 c-asia yazılımının main fs ve custom dosyalarını bulabilirsen çok makbule geçer

• @iscala

@redboodedman ın dediklerine aynen katılıyorum. N82 baktığın zaman özellik olarak çok şey barındırıyor bünyesinde ama ben K850i den aldığım kaliteyi alamadım N82 den. Sadece foto yönünden biraz yeterli sayılabilir diğer yönler açısından vasat bence. Foto yönünden yeterli sayılabilir dedim ama kamera kullanımı ve menüsü açısından K850i den sonra baya kısır kalıyor oda!
    Sonra telefonda karizma yok kendini hiç göstermiyor K850i ye bakarak çok basit bir görüntüsü var. Sonra hoparlör sesi K850i ye nazaran oldukça tiz kalıyor ve buda karizmayı sıfırlıyor. Ayrıca kulaklıta da vasat seviyede K850i den sonra. Batarya ömrü en kıl olduğum yönüydü mesela pek oynamazsam 2 gün gidiyordu biraz kurcalayınca 2 günü göremiyorsun. Bunların yanında tabi çok hoşuma giden özellikleride yok değildi mesela VGA 30 FPS video kaydı çok iyiydi, GPS özelliği güzeldi, Wİ-Fİ vardı ve TV out özelliği baya işe yarıyordu. Aslında N82 fena telefon değil ama eksiklikleri yüzünden K850i ye geri döndüm yani.
    Bataryası daha iyi olsa, ses kalitesi biraz daha iyi olsa, birazda kendini gösteren bi tipi olsa aslında rakipsiz olabilecek bir model ama eksiklikleri beni K850i ye itti resmen karar senin alınca pişman olmazsın belki kullanılmayacak bir tel. değil N82 ama K850i deki kaliteyi bekleme. Bu arada almayı ciddi ciddi düşünüyorsan da benimki hala satılmadı telefoncuda bekliyor istersen sana veririm. :)

@redbloodedman

Main ve Fs yi indireceğin siteyi vereyim ordan indir
    Kul. adı: hendee Şifre: hendee yi dene olmazsa bana bildir.

http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=879

Custom uda linkten alabilirsin.

http://www.4shared.com/file/197828008/448ae026/W760i_1215-9577_R3A_Customized.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 15 Ocak 2010; 20:00:53 >

• NAITE (J105i)

orginal JAVA,picture,music,tema,GreenHeart başlangıç-kapanış

http://www.4shared.com/file/197940459/c85b82c3/Naite_J105i_Orginal_Files__jav.html
  • slm arkadaslar yaklasik 3gundur bu siteyi takip ediyorum begendim cok guzel paylasimlariniz var:)yeni uye oldum bi sorum olacak benim sony ericsson w995 im var cok memnunum telefonumdan ama flash tema yukleyemedim bu turlu yapamadim bulamadim yardimci olursaniz sevinirim tskler simdiden saulun.
  • quote:

gurbetci70

slm arkadaslar yaklasik 3gundur bu siteyi takip ediyorum begendim cok guzel paylasimlariniz var:)yeni uye oldum bi sorum olacak benim sony ericsson w995 im var cok memnunum telefonumdan ama flash tema yukleyemedim bu turlu yapamadim bulamadim yardimci olursaniz sevinirim tskler simdiden saulun.

Kardeş flash tema yükleme şekli ilk sayfada anlatılıyor ordan bakarsın. Sana link vereyim ordan da W995 için çıkan şeyleri takip edersin.

www.topse.ru/files
  • tskler bilgilerin kardesim saul ama ilk sayfadakini yaptim uygulayamadim neden bilmiyom:(
  • Arkadaşlar K850'nin kulaklık sesi çok düşük. Konuşurken karşımdakinin sesini az duyuyorum. Bunu yükselten bir Acoustic yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Main ve Fs yi indireceğin siteyi vereyim ordan indir
    Kul. adı: hendee Şifre: hendee yi dene olmazsa bana bildir.

http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=879

Custom uda linkten alabilirsin.

http://www.4shared.com/file/197828008/448ae026/W760i_1215-9577_R3A_Customized.html

Teşekkürler tolyo, sağolsun orochi ile başka bi forumdan temasa geçip olayı hallettim o da aynı linkleri vermişti Flashlamama rağmen hafıza 11 mb görünüyor. Sorunu çözemedim ama sorun değil kullancaz artık böyle satana kadar. Turkcell-im den kurtulduğum için mutluyum:) Akustik olayını da hallettim. Baya bi denemeden sonra w760 a tam uygun ve yüksek ses akustiği buldum.

W760 acoustic

İndirmek için Tıkla - [W760] - Stucker Power Sound - V2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 17 Ocak 2010; 12:40:19 >

• quote:

gurbetci70

tskler bilgilerin kardesim saul ama ilk sayfadakini yaptim uygulayamadim neden bilmiyom:(

Kardeş attığın temalar W995 e uyumlu değildir. Dediğim gibi W995 için çıkan flash temaları bulup atman lazım.
  • K850i için yeni manuel ayarlı camdriver. Ayarları Witchking le aynıymış.

http://www.4shared.com/file/200415344/a7bac46/NAVAR_k850_v46_2010.html
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.