Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum konusu değil ama SE konularında en aktifi bu gözüküyor, diğerlerinden ses seda yok... w200 ümü satıp 200tl civari walkman serisi bir se almak istiyorum, büyük olasılık 2.el olacak, sensme özelliği, video performansı ve tasarım benim için önemli. w890 arıyordum ama bulamıyorum bir türlü. Tavsiyelerini dört gözle bekliyorum arkadaşlar fikirlerinizi esirgemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar biliyorum konusu değil ama SE konularında en aktifi bu gözüküyor, diğerlerinden ses seda yok... w200 ümü satıp 200tl civari walkman serisi bir se almak istiyorum, büyük olasılık 2.el olacak, sensme özelliği, video performansı ve tasarım benim için önemli. w890 arıyordum ama bulamıyorum bir türlü. Tavsiyelerini dört gözle bekliyorum arkadaşlar fikirlerinizi esirgemeyin

2. el w910 al
  • w910 a sorunlu diyorlar, sorunu nedir bu aletin? özellik olarak aynılar heralde w890 ile yanılıyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

w910 a sorunlu diyorlar, sorunu nedir bu aletin? özellik olarak aynılar heralde w890 ile yanılıyor muyum

W910 nun tek sorunu resetlenme.Ama sık sık olmaz,kullanıma bağlı .Reset olsa bile 30 sn içinde kendine geliyor

hayır değil. W910 2 mp ,W890 3.2 mp ama emin ol onunda W910 dan bi farklı yok kamerada.
    W910 nun ekranı 2.4 inc,W890 nın 2 inc.
    W910 da shake control,harekete duyarlı ekran var
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: buloub

Arkadaşlar herkeze merhaba ben bu siteye yeni kayıt olmuş bir T 700 Kullanıcısıyım ve telefonumun sesini yükseltmek için gereken yüklemelere baktım ama T 700 için uyumlu olan yükleme yada yüklemeler hangisi bazı temalarda sadece T 700 uyumlu diye okudum 'acoistic yüklemelerinde T 700 uyumlu diye göremedim açıkcası çekiniyorum doğrudan bana şunu indirip yüklersen ses seviyesinde bir artış olur diyebilirseniz benim için çokdaha iyi olacak. (A2 uplauder'i yükledim)
    kısaca bir iki sorum var?
    T 700 için
    ses yükseltmesi gerçekten verimli oluyormu
    kamera çekimi 3.2 mp. daha iyi bir görüntü için driver varmı

Beni bu konuyla ilgili olarak bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Acoutic olarak hoparlör ve kulaklık sesinde bir artış olur .Tabi bu acusticten acustiğe değişir çıkan tüm acusticleri dene En uygununu bu şekilde bulursun
    Ses yükseltme tabikide verimli oluyor özellikle kulaklık birçok mp3 playerdan kat kat iyi çıkıyor

Camdriver olarak daha iyi çekmesi sağlanabilir ama araştırman lazım.

Flash temalarda Tüm Flash Lite 2.1 menüler T700 ile uyumludur.

Bulduğum T700 ile uyumlu camdriverler:

v70_StandardT_for_t700

v70_SimplyShinesT_for_t700.html

T700 ile uyumlu acousticler

Sanırım en ideali bu;
    acoustic_best_of_t700-runo15

T700_Lite_Moded_Acoustic

Hoparlör(çağrılarda) T700 Made in 4ydastik.zip

T700 ve diğer FL2.1 destekleyenler ile uyumlu Flash Menü & Temalar

http://www.se4ever.ru/flash/flash_lite_2_1_a200/

Arkadaşım ilgin için teşekkürler önerdiklerini deneyeceğim sonucunu tekrar yazarım .

• arkadaşlar ben telefonuma sony skeck yazı tipini yükledim fakat yükledikten sonra saat ikonları birbirine girdi.Sonra sony skechi sildim bu seferde hiç yazı yok yazrdım edermisiniz ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Arkadaşlar herkeze merhaba ben bu siteye yeni kayıt olmuş bir T 700 Kullanıcısıyım ve telefonumun sesini yükseltmek için gereken yüklemelere baktım ama T 700 için uyumlu olan yükleme yada yüklemeler hangisi bazı temalarda sadece T 700 uyumlu diye okudum 'acoistic yüklemelerinde T 700 uyumlu diye göremedim açıkcası çekiniyorum doğrudan bana şunu indirip yüklersen ses seviyesinde bir artış olur diyebilirseniz benim için çokdaha iyi olacak. (A2 uplauder'i yükledim)
    kısaca bir iki sorum var?
    T 700 için
    ses yükseltmesi gerçekten verimli oluyormu
    kamera çekimi 3.2 mp. daha iyi bir görüntü için driver varmı

Beni bu konuyla ilgili olarak bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Acoutic olarak hoparlör ve kulaklık sesinde bir artış olur .Tabi bu acusticten acustiğe değişir çıkan tüm acusticleri dene En uygununu bu şekilde bulursun
    Ses yükseltme tabikide verimli oluyor özellikle kulaklık birçok mp3 playerdan kat kat iyi çıkıyor

Camdriver olarak daha iyi çekmesi sağlanabilir ama araştırman lazım.

Flash temalarda Tüm Flash Lite 2.1 menüler T700 ile uyumludur.

Bulduğum T700 ile uyumlu camdriverler:

v70_StandardT_for_t700

v70_SimplyShinesT_for_t700.html

T700 ile uyumlu acousticler

Sanırım en ideali bu;
    acoustic_best_of_t700-runo15

T700_Lite_Moded_Acoustic

Hoparlör(çağrılarda) T700 Made in 4ydastik.zip

T700 ve diğer FL2.1 destekleyenler ile uyumlu Flash Menü & Temalar

http://www.se4ever.ru/flash/flash_lite_2_1_a200/

Arkadaşım ilgin için teşekkürler önerdiklerini deneyeceğim sonucunu tekrar yazarım .

'''Arkadaşım ses yükselmesinde gerçekden bir artış oldu! yanlız hopörlör çağrı sesini yükseltmek için yükleme yaptım ve hopörlerden ses çıktı ama busefer normal telefonun kulaklık sesi tamamen gitti ne yapabilirim bu arada bütün ses açmalarını acustic içerisine attım ama hopörlör ses artırma yüklemesini geri sildim genede ses yok sadece telefonla hopörlörden konuşabiliyorum ve yardımınıza muhtaç kaldım şimdiden teşekkürler.

• quote:

buloub

'''Arkadaşım ses yükselmesinde gerçekden bir artış oldu! yanlız hopörlör çağrı sesini yükseltmek için yükleme yaptım ve hopörlerden ses çıktı ama busefer normal telefonun kulaklık sesi tamamen gitti ne yapabilirim bu arada bütün ses açmalarını acustic içerisine attım ama hopörlör ses artırma yüklemesini geri sildim genede ses yok sadece telefonla hopörlörden konuşabiliyorum ve yardımınıza muhtaç kaldım şimdiden teşekkürler.

Kardeş acoustic atmadan önce yedeğini alsaydın şimdi aramak zorunda kalmazdın. Başka acousticlerden de deneyebilirsin. T700 orjinal acoustic ini bulabilirsen onun içindeki kulak hopalör sesinin dosyasınıda(farfield_call olması lazım) atabilirsin link vereyim araştır.

http://www.topse.ru/files/cat47.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 3 Ocak 2010; 20:10:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

buloub

Kardeş acoustic atmadan önce yedeğini alsaydın şimdi aramak zorunda kalmazdın. Başka acousticlerden de deneyebilirsin. T700 orjinal acoustic ini bulabilirsen onun içindeki kulak hopalör sesinin dosyasınıda(farfield_call olması lazım) atabilirsin link vereyim araştır.

http://www.topse.ru/files/cat47.html

Tolyo yardımın için saol T 700 orjinal acustica dosyasını buldum ve tekrar yükledim kulaklık sesi geldi ama bir görüşü mü paylaşmak isterim sadece benim telefonumdamı oldu bilmiyorum ama ses yükseltme dosyasını yükledim ses gerçekten arttı ama müzik dinlemeye başlarken ses ilk yüksek geliyor hemen devamında ses alçalıp yükseliyor kısılmaya başlıyor bende farklı bir acustika yükledim ki oda bana önerilen bir dosya idi şimdi kulaklık sesim ve dinleye bileceğim bir ses ölçüm var :) yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

• @buloub

o zaman acustic dosyası deneyeceksen sadece bunları at;
    Diğerlerine atmana gerek yok

farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü
    farfield_ring -Çağrılardaki hoparlör sürücüsü
    farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü

PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri
    Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği
  • Arkadaşlar, K850'nin ahize sesinin kısıklığı sorunu çözülemedi mi hala? Aylardır güncelleme de çıkmıyor sorunlu sorunlu kullanıyoruz telefonu. W350'de sorula karşılaşmayınca K850'dekiler gözüme batmaya başladı artık
  • Arkadaşlar bende bir K850 sahibiyim bundan böyle... Konuyu baştan sona okuyacak vaktim yok. En iyi camdriver hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • ben 1 hafta kadar önce bu konuda bulduğum bi kaç tane flash tema atmıştım telefona, attıktan bi kaç gün sonra telefonun yazılımı çöktü. tekrar yazılım attım. aynı temaları yine attım. şuan yine çöktü.
    acaba temadan filan kaynaklanan bi sorun yüzünden olabilir mi? yoksa başka bi nedeni mi vardır?
  • arkadaslar ben telefona acustic attım az önce ama dorumu yaptım bilmiyorum ... elimdeki atmak istediim acoustii klasöre çıkardım telefonu a2 uploader a tanıttıktan sonra klasörü ifs/system/acoustic in içine sürükledim ...ama önceden orda bulunan dosyaları hiç silmedim direk o dosyalarının üzerine klasörü sürükledim dosya olarak yaptım dosyanın içindekileri tek tek deil ...önceki dosyaları silmem gerekiyormuydu ? bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar ben telefona acustic attım az önce ama dorumu yaptım bilmiyorum ... elimdeki atmak istediim acoustii klasöre çıkardım telefonu a2 uploader a tanıttıktan sonra klasörü ifs/system/acoustic in içine sürükledim ...ama önceden orda bulunan dosyaları hiç silmedim direk o dosyalarının üzerine klasörü sürükledim dosya olarak yaptım dosyanın içindekileri tek tek deil ...önceki dosyaları silmem gerekiyormuydu ? bi yardımcı olurmusunuz

nasıl sileceksin içinde 60 tane dosya var tek tek del ile

Merak etme doğru yaptın herşeyi... üzerine sürükle yeter .Zaten var olan dosyaların üzerine yazılıyor

• eyw sedat saol daha deneyemeyedik sorun düzeldimi bilmiyorum yav yokmu su cızırtıyı hısırtıyı önlücek acoustic valla uyuz oldum ne bulduysam indirdim aoustic ama çare yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar ben telefona acustic attım az önce ama dorumu yaptım bilmiyorum ... elimdeki atmak istediim acoustii klasöre çıkardım telefonu a2 uploader a tanıttıktan sonra klasörü ifs/system/acoustic in içine sürükledim ...ama önceden orda bulunan dosyaları hiç silmedim direk o dosyalarının üzerine klasörü sürükledim dosya olarak yaptım dosyanın içindekileri tek tek deil ...önceki dosyaları silmem gerekiyormuydu ? bi yardımcı olurmusunuz

klasör olarak atmışsın yanlış anlamadıysam, klasörün içindeki dosyaları sürüklemeliydin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişican -- 7 Ocak 2010; 19:17:52 >
  • selam arkadaşlar .............

ben yaklaşık 3 ay önce ikinci el bir k850i sahibi oldum ...
    ilk çıktığı günden beri k850i hep hoşuma gitmiştir...

bu forum da siz arkadaşların değerli çalışmaları ile 2 hafta önce tanıştım ...

ve çok hoşuma gitti ... emeği geçen herkese çok teşekkür ederim öncelikle ....

paylaşılan çok ciddi ve çok değerli bilgiler var ........

bende nacizane bu bilgilerden istifade ederek kendi telefonum üzerinde bazı değişiklikler yaptım ...

ama bir türlü şu png uzantılı menu resimlerini halledemedim .....

burada anlatılan herşeyi denedim ....

mesela örnek verecek olursam ...

K850i_Night-Menu temasının içinde bulunan menu iconlarını bir türlü yerleştiremedim ...

a2 uploader ile telefonumu açıp ...

tpa/system/icons

tpa/system adresinde icons diye bi klasör yok normalde icons klasörünü ben açtım burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla

icon ları buraya attım ....

daha sonra menu.ml dosyasını da ...

tpa/preset/system/menu

buraya kadar doğru yaptım herhalde ....

a2 uploader ı kapatıp telefonu açtığımda .........

menuye giriş yapıyorum EROR account.. vs. hata veriyor girmiyor.....

daha sonra menüye giriyor....

fakat iconlar çıkmıyor.....

nerede hata yapıyorum bana yardımcı olusanız sevinirim .........

herkese teşekkürler.....

• @Casper341

Yanlış yapmışsın kardeş. iconlarıda menu.ml dosyasının olduğu yere yani tpa/prset/system/menu adresine atacaksın.

@Gaybo55

Acoustic dosyalarını klasör olarak değil klasörün içindeki dosyaları seçip atacaksın telefonun içindekileri silmene gerek yok.

@mcardle

Flash tema telefonu çökertmez kardeş başka bir sebebi vardır.

@#lionheart#

Camdriver tercihi kişiye göre değişiyor. Mesela ben şu anda manuel ayarı olan Witchking v8.0 ı kullanıyorum ama sen daha yenisin manuel ayarlı kullanma ilk etapta.

Benim tavsiye edebileceğim 2 tane driver var istersen bir dene.

-tolyo v2.4
    -Cyber-Shot BestPic_color v6.1_By_tolyo

Manuel kullanırım dersende dediğim driver ı deneyebilirsin.

@NS_85

Ahize sesi kısıklığı dediğin tam olarak ne bilmiyorum ama ben şu an telefonun her türlü sesinden memnunum tolyo_mix_acoustic_K850i yi kullanıyorum.

• @NS_85

Ahize sesi kısıklığı dediğin tam olarak ne bilmiyorum ama ben şu an telefonun her türlü sesinden memnunum tolyo_mix_acoustic_K850i yi kullanıyorum.

Ahize sesinden kastım telefonla konuşurken karşı taraftan gelen ses. Bu K850'de çok kısık, ortamda biraz gürültü olduğunda konuştuğum kişinin ne dediğini duymakta güçlük çekiyorum. Diğer seslerden memnunum şu anda. Senin kullandığında bu sorun var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.