Ahize sesi kısıklığı dediğin tam olarak ne bilmiyorum ama ben şu an telefonun her türlü sesinden memnunum tolyo_mix_acoustic_K850i yi kullanıyorum.
Ahize sesinden kastım telefonla konuşurken karşı taraftan gelen ses. Bu K850'de çok kısık, ortamda biraz gürültü olduğunda konuştuğum kişinin ne dediğini duymakta güçlük çekiyorum. Diğer seslerden memnunum şu anda. Senin kullandığında bu sorun var mı?
çok çok kısık geliyorsa ahize deliklerini kürdan yardımıyla temizle.temiz görünüyorsa bile yine kürdanla temizle o zaman ahize sesi acayip artacaktır
quote:
NS_85
Ahize sesinden kastım telefonla konuşurken karşı taraftan gelen ses. Bu K850'de çok kısık, ortamda biraz gürültü olduğunda konuştuğum kişinin ne dediğini duymakta güçlük çekiyorum. Diğer seslerden memnunum şu anda. Senin kullandığında bu sorun var mı?
Dostum dediğim gibi ben telefonun bütün seslerinde memnunum görüşme esnasında karşı tarafın seside gayet net ve yeterli hatta sesi biraz arttırınca fazla bile geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tolyo
Dostum dediğim gibi ben telefonun bütün seslerinde memnunum görüşme esnasında karşı tarafın seside gayet net ve yeterli hatta sesi biraz arttırınca fazla bile geliyor.
Kullandığın akustikte sadece ahize sesiyle ilgili olan dosyalar hangileri onları yükleyip deneyeyim? Diğer seslerin yükselmesine gerek yok şimdilik
@trojan01 Dediğini de deneyeceğim
quote:
NS_85
Kullandığın akustikte sadece ahize sesiyle ilgili olan dosyalar hangileri onları yükleyip deneyeyim? Diğer seslerin yükselmesine gerek yok şimdilik
Kardeş galiba o dosyanın ismi farfield_call bi dene.
kesin benim dediğim gibidir
quote:
Orijinalden alıntı: trojan01
kesin benim dediğim gibidir
Evet haklıymışsın hoparlör deliklerini temizleyince ses arttı, akustikte ise pek değişmedi sanki
selam arkadaşlar benim sorum K850i kullanıcılarına bu telefonu yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve dün telefonun şarj'ı komple bitti ve kapandı bende usb kabloyla şarj olsun diye bilgisayar'a taktım ve telefonun üstündeki açma kapama tuşunun altında kırmızı bir ışık yanmaya başladı sonra kendi kendine kapandı bu ışıgı daha önce gören ve neden yandıgını bilen varmı
arkaşlar benim k850 i yi c ye basıp bağladımda telin ışıkları yanıyor tekrar açılmaya çalışıyor ama hiç bi şekilde açılmıyo.daha önce hiç böyle bişey olmamıştı a2 uploaderı hep kullanırdım ama şu an teli bilgisayarda görmüyor kendisi de açılmıyor.yardım edebilecek biri varsa söylesin lütfen
@eseslisemih26
Telefonu bir de 2 ye yada 5 e basarak bağlamayı dene veya 2 ile 5 e aynı anda basarak. A2 uploader yine görmezse telefonu denetim masasından donanım ekleden tekrar tanıtmayı dene. Başka pc varsa ordan da dene.
@iscala
O ışık bende hiç yanmadı önceki modellerde genelde telefonda yazılımsal sorun olduğunda yanardı ama K850i de daha önce yandığını görmedim. Belki jarjı çok azalınca yanmıştır şarjını illa % 0 a kadar harcamanıza gerek yok % 20 nin altına indimi takın jarja.
quote:
Orijinalden alıntı: iscala
selam arkadaşlar benim sorum K850i kullanıcılarına bu telefonu yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve dün telefonun şarj'ı komple bitti ve kapandı bende usb kabloyla şarj olsun diye bilgisayar'a taktım ve telefonun üstündeki açma kapama tuşunun altında kırmızı bir ışık yanmaya başladı sonra kendi kendine kapandı bu ışıgı daha önce gören ve neden yandıgını bilen varmı
genelde batarya 0 a kadar biterse böyle oluyor ben de de oluyor bu...
şarja takıyosun kırmızı ışık 30 sn yandıktan sonra telefon otomatik açılıp şarj olmaya başlıyor
teşekkür ederim tolyo 2 ve 5 e basınca tanımadı ama başka bilgisayarda c ye basarak denedim oldu
quote:
eseslisemih26
teşekkür ederim tolyo 2 ve 5 e basınca tanımadı ama başka bilgisayarda c ye basarak denedim oldu
Rica ederim kardeş hallettiysen sevindim.
selam tolyo sana bir sorum geçenlerde 4gb memory stick micro aldım ve artık buda yetmiyor ben şimdi 8gb veye 16gb micro sd almak istiyorum acaba k850i bunları kaldırabilirmi&desteklermi ve bir marka önerirmisin
Merhaba arkadaşlar, walkman özlemimden dolayı eski k850i satıp forumumuzdan w760 aldım. Çok da memnunum fakat uyumlu akustik ne önerirsiniz. Malum 34 sayfa var biraz göz attım ama çok da inceleyemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ya bu T700'ün internet ayarları nasıl yapılır bilen birisi varmı? O kadar baktım tek bir konu bulamadım. Turkcell'den ayarları aldım ama internet ayarlarından seçip kaydet'e tıklayınca ayarları kaydetmiyor.
@iscala
Kardeş 4 gb yetmeyecek kadar ne var telefonunda :)) K850i normalde 8 gb yi sorunsuz kaldırıyor ama 16 gb yi deneyen varmı bilmiyorum. Bence 16 gb yide kaldırır ama tabi kesin bilgim yok. Marka olarakta benim 4 gb kartım var Toshiba çok memnunum çok hızlı ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.
@redbloodedman
Kardeş bence K850i yi satmakla pek iyi yapmamışsın çünkü acousticle walkmanlardan bi farkı yok zaten. W760i içinde net bişey söyleyemeyiz çünkü acousticler her telefonda aynı sonucu vermiyor. Senin deneyerek en iyisini bulman gerekiyor malesef.
@Pentacle*
Normalde şebekeden aldığın ayarları otomatik olarak kaydetmesi lazım üstelik kendin seçip kaydet demene rağmen kaydetmiyorsa bence telefona bir yazılım yüklesen iyi olur. Telefonun güncel değilse SEUS tan yani Sony Ericsson Update Servis le güncelle sonyericsson.com.tr den yada imzamdaki depodan update servis programını indirebilirsin. Ya da gerekli yazılımları netten bulup A2 uploader la yükleyebilirsin.
Arkadaslar ßenim c902 allah rahmet eylesin gitti.. main ve fs attım custom yükledim acılmadı.. eski sürüm y ükleyim seustan update etmeye calıstım yeni yazılım yok dedi.. ne yapmam lazımm :S
quote:
Orijinalden alıntı: Woody61
Arkadaslar ßenim c902 allah rahmet eylesin gitti.. main ve fs attım custom yükledim acılmadı.. eski sürüm y ükleyim seustan update etmeye calıstım yeni yazılım yok dedi.. ne yapmam lazımm :S
ne yaptın ki bu hale geldi?
A2Uploaderda MAIN-FS-CUSTOM yükleyip açılmadıysa yapacak birşey yok
Servise ver garantisi varsa sıfır model ile değişim yaparlar
Cam driver attık kamera açılmadı deiştirtik açılmadı orjinal attık açılmadı.. Arkadaşın tel ertesi gün yazılım atmaya çalışmışlar teli getirdiler tel açılmıyor hiç.. ekran ışığı yanıp kalıyor.. kendi kendine titreyip reset atıyor.. Sonra bana getirdiler c902 main fs ve custom yükledim yine açılmadı.. eski sürüm yükleyip seustan güncelleme yapiim dedim yeni yazılım yok dedi seus deli etti ßenii Böle işte (: ha ßu arada telefon yurttışından geldi tr de garantisi yok