Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En başta tolyo olmak üzere Cyber_44, se(dd)at (k660i si ile konuya renk ve müthiş katkı sağlamış) ve diğer tüm katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. db 3150 telefonlarda A2 ile devrim yapmışsınız arkadaşlar. Ben de önce w200, sonra k800i ve şimdi k850i ile aranıza katıldım. Kapıldık bir kere SE' ye kurtulamıyoruz. Bu arada tolyo n82 ye geçmişsin bi ara, inanamadım. Hocam SE' den başka telefona nasıl geçilir? Hele ki senin gibi SE üstadı. Neyse her insan hata yapar diyorum
    Ben de iki gündür 33 sayfayı okumakla ve depolama işlemleriyle uğraşıyorum. Dün deneme amaçlı bir kaç acoustic (tolyo_mix_acoustic_K850i), cam driver(Brazuka_v2.7_BestPicColorT_for_k850) ve flash tema attım telefona. Bugünde biraz ileri gideyim diyorum. Bu kadar deneyimli arkadaşları bulmuşken bir kaç soru sorup biraz da fikir alıp gideyim
    1-tolyo acoustic te bazı şarkılarda yankı sorunu oluyor. Sadece bende mi böyle bilemiyorum. Alternatif kaliteli acoustic tavsiyenizi bekliyorum.
    2- Cam driver ı gelince tolyo önerilerini okudum. ancak gözüme ismi çok iddialı bir driver çarptı ; "7-5-52Jupita_X2(7.1_MegaPixels)_Rev.3_K850i" bunun hakkında fikirleriniz nedir? (bir de bu konuyla ilgili anket mi yapılsa ne dersiniz? Driverlarla ilgili pek karşılaştırma göremedim.)
    3- Patch olayını bazı üstadlar yapamamış. Bu durumda bana da fazla kurcalama bozarsın sesleri geliyo gaipten Aman diyorum ve şimdilik uzak duruyorum.
    4- Son olarak bir arkadaşım var n82 aldı. Yapma etme dedim dineletemedim. Bir kaç haftadır kullanıyor. Senin n82 den vazgeçip k850 ye geçtiğini söyleyince sor bakalım neymiş buna sebep dedi? Benim sakalım yok belki senin vardır
    Katkı sağlayan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyim; Sömürüyoruz en azından teşekkür edelimSömürmek fazla kaçtı heralde faydalanıyoruz diyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_DeaL -- 29 Aralık 2009; 19:05:00 >

• şimdi garantiden geldi(ASYA TELEKOM) telefon dış kap değiştirttim açtım teli dogru sim kart takın hatası veriyor

nasıl oluyor bu iş foto ekliyorum yardım

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

• @kaan_9292 Yanlış yazılım yüklenmiş olabilir. Elimde bir pro var ama deneme fırsatım olmadı istersen bir dene. Olmazsa belki setool box la oluyordur elinde setool box u olan bir telefoncuya git istersen. Yine de olmazsa zaten tekrar servise yollaman gerekir. Buyur şunu bir dene bakalım.

http://www.4shared.com/file/184070436/935309cf/aerix_A2_Unlock_.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

@kaan_9292 Yanlış yazılım yüklenmiş olabilir. Elimde bir pro var ama deneme fırsatım olmadı istersen bir dene. Olmazsa belki setool box la oluyordur elinde setool box u olan bir telefoncuya git istersen. Yine de olmazsa zaten tekrar servise yollaman gerekir. Buyur şunu bir dene bakalım.

http://www.4shared.com/file/184070436/935309cf/aerix_A2_Unlock_.html

hata bu

• quote:

No_DeaL

En başta tolyo olmak üzere Cyber_44, se(dd)at (k660i si ile konuya renk ve müthiş katkı sağlamış) ve diğer tüm katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. db 3150 telefonlarda A2 ile devrim yapmışsınız arkadaşlar. Ben de önce w200, sonra k800i ve şimdi k850i ile aranıza katıldım. Kapıldık bir kere SE' ye kurtulamıyoruz. Bu arada tolyo n82 ye geçmişsin bi ara, inanamadım. Hocam SE' den başka telefona nasıl geçilir? Hele ki senin gibi SE üstadı. Neyse her insan hata yapar diyorum
    Ben de iki gündür 33 sayfayı okumakla ve depolama işlemleriyle uğraşıyorum. Dün deneme amaçlı bir kaç acoustic (tolyo_mix_acoustic_K850i), cam driver(Brazuka_v2.7_BestPicColorT_for_k850) ve flash tema attım telefona. Bugünde biraz ileri gideyim diyorum. Bu kadar deneyimli arkadaşları bulmuşken bir kaç soru sorup biraz da fikir alıp gideyim
    1-tolyo acoustic te bazı şarkılarda yankı sorunu oluyor. Sadece bende mi böyle bilemiyorum. Alternatif kaliteli acoustic tavsiyenizi bekliyorum.
    2- Cam driver ı gelince tolyo önerilerini okudum. ancak gözüme ismi çok iddialı bir driver çarptı ; "7-5-52Jupita_X2(7.1_MegaPixels)_Rev.3_K850i" bunun hakkında fikirleriniz nedir? (bir de bu konuyla ilgili anket mi yapılsa ne dersiniz? Driverlarla ilgili pek karşılaştırma göremedim.)
    3- Patch olayını bazı üstadlar yapamamış. Bu durumda bana da fazla kurcalama bozarsın sesleri geliyo gaipten Aman diyorum ve şimdilik uzak duruyorum.
    4- Son olarak bir arkadaşım var n82 aldı. Yapma etme dedim dineletemedim. Bir kaç haftadır kullanıyor. Senin n82 den vazgeçip k850 ye geçtiğini söyleyince sor bakalım neymiş buna sebep dedi? Benim sakalım yok belki senin vardır
    Katkı sağlayan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyim; Sömürüyoruz en azından teşekkür edelimSömürmek fazla kaçtı heralde faydalanıyoruz diyim bari

Eyvallah kardeşim hoş geldin aramıza. N82 ye biraz unutkanlıktan dolayı geçtim diyeyim SE nin kalitesine alışınca diğer markaların dandikliğini unutmuşum bir ara Nokia danda o kaliteyi alırım sandım ama alamadım tabi. Neyse o konu kapandı artık kurcalama. N82 alan arkadaşın eğer daha önce SE kullanmadıysa anlatamazsın boşuna uğraşma. Zaten N82 genel anlamda iyi bir telefon o kadarda kötülemeyelim ama dediğim gibi SE den aldığım kaliteyi vermedi N82 de bir kaç eksik taraf var (batarya ömrü,ses kalitesi,ekran kalitesi gibi) bu eksikleri olmasa zaten dört dörtlük telefon olurdu ama bu haliyle istediğimi vermiyor malesef.

Sorularına elimden geldiğince cevap vereyim.

1- Şu an ben tolyo mix i kullanıyorum ve çok memnunum. Telefonun medya ayarlarında stereo genişletmenin kapalı olması lazım açık olunca yankı yapıyor genelde.

2- Jupita X2 fena değil fakat eksikleri çok ilk çıktığı zamanlar tavsiye ederdim ama şu an için baya bir geride kaldı. Foto paylaşım başlığında deneme akledim belki görmüşsündür ordaki driverlara bak. Şu an için sana orjinal driver gibi otomatik kullanabileceğin tolyo v2.4 ü tavsiye ederim.

3- Patch i ben yaptım heralde benden başka da yapabilen olmadı yani telefonları kabul etmedi. İstersen bir dene korkmana gerek yok olmazsa geri yüklsersin orjinal cxc dosyasını telefon eski haline gelir.

4- Yukarda aslında bu soruna cevap verdim ama K850i ye geçme sebebimi kısaca yazayım.

Daha uzun şarj ömrü- daha kaliteli fotoğraf çekimi- daha kaliteli ses(hem hoparlör hemde kulaklık)-
    daha kaliteli ekran- pratik ve işlevsel kullanım- karizmatik dizayn(N82 kendini hiç göstermeyen bir model)

buna benzer aklıma gelmeyen sebeplerden dolayı.

İstediğin kadar sömürebilirsin siz sömürün diye paylaşıyoruz zaten.

• @kaan_9292 Kardeş dediğim gibi verdiğim programı hiç kullanmadım pek bilmiyorum yani. Biraz araştır istersen nette belki başka bir pro bulursun ama pek sanmıyorum sen en iyisi setool box u olan bi telefoncu bul ona göster oda çözemezse servis yolu göründü demektir.
  • quote:

@kaan_9292 Kardeş dediğim gibi verdiğim programı hiç kullanmadım pek bilmiyorum yani. Biraz araştır istersen nette belki başka bir pro bulursun ama pek sanmıyorum sen en iyisi setool box u olan bi telefoncu bul ona göster oda çözemezse servis yolu göründü demektir.

yinede teşekkürler işin saçmalığı garantiden geliyor telefon sim hatası veriyor
  • quote:

kaan_9292

yinede teşekkürler işin saçmalığı garantiden geliyor telefon sim hatası veriyor

Ne demek kardeş keşke yardımcı olabilseydim. Gerçekten saçmalık bir sorunu hallederken başka bir sorunla geri gelmiş.
  • W910i_Vista_Water

bu temayı yukledim ama

ekranın ortasındaki büyük digital saat çıkmıyo

geri kalan herşey aynen oldu. font - layout - menu icons ları klasorlere attım

neden olabilir ?? fikri olan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupp -- 29 Aralık 2009; 21:23:51 >
  • @eyupp Yüklediğin pakette tema, layout,menü ve font var görünüyor tabi hepsini yüklediysen.
    O ana ekranda görünen saat tahminim flash resim yani bu pakette yok paketi nete yükleyen kişi o saati koymamış senin anlayacağın ama bu tarz saat istiyorsan depoda flash resimlerin içinde var.
  • @Tolyo

yaptım sonunda 2+5 aynı anda basmak gerekiyormuş

30 sn sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 29 Aralık 2009; 23:40:12 >
  • patch yüklemeye çalıştım ekran gelmedi

@Tolyo

a2 upl. hangi sürümüyle yüklemiştin patchi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 30 Aralık 2009; 0:23:25 >
  • Şimdiye kadar hemen hemen bütün acoustic leri denedim.Denediklerimin arasından en iyilerini seçip mix yaptım.

Hossam 2010 bass loud harika.İmzamda kullandığım kulakiçi modelle harika performans alıyorum.I-phone ve Ipod touch kullanan arkadaşım çok beğendi ve mp3 leri benim telefondan dinliyor.Gerçekten harika denemenizi tavsiye ediyorum yanlız normal kulakalıkla ses iyi olur mu bilemem ama benim kulaklıkla acoustic acayip uyum sağladı.Özellikle Bass seven arkadaşların kaçırmaması gereken bir acoustic...

İşte link buyrun:http://www.4shared.com/file/184264864/f6fa7a2e/trojan_en_iyi_mix.html

Camdriver olarak da tolyo 2.4 şimdilik yeterli gibi fakat bu driverda da gece loş bi ortamda flashsız makro yapamıyorsunuz sebebi gece manzara modunda AF olmaması.Gece manzara modunu plaj/kar a alsa daha iyi olacak.(sebebi plaj/kar modununda makro çekilebilmesi için)...

@kaan_9292 telefonun yazılım modelini tam olarak ayrıntılı biçimde yazabilir misin merak ettim neden o sorun olmuş aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 30 Aralık 2009; 0:59:23 >

• quote:

1- Şu an ben tolyo mix i kullanıyorum ve çok memnunum. Telefonun medya ayarlarında stereo genişletmenin kapalı olması lazım açık olunca yankı yapıyor genelde.

Dediğin gibi stereo genişletmeyi kapatınca durum düzeldi. Yanlız ben senin mesajı okumadan önce k800 den kalma java uygulamalarımı kurmuştum bi deneyim dedim. kd playeri açtım. İlk önce verilerin okunmasına ve yazılmasına izin veriyormusunuz diye sordu bir daha da sormadı. Normalde diğer telefonlara halmer sertifikası yüklemek gerekirdi. k850 bunu istemedi. Gerçekten bu durum beni çok şaşırttı. Sonra kd player bu telefonda çok seri çalışıyor. Telefonun kendi walkmani kasarken( özellikle şarkılar arasında seri geçiş mümkün olmuyor ve şarkı listesinde aşağı yukarı hareket hızı yavaş), kd player çok seri şarkı listesinde bile otobanda araç kulllanırmış gibi hissettiriyor insana . Stereo genişletmeyi kapatmaya gerek olmadan çok iyi ses veriyor(sanırım stereo özelliği yok). Kd playerda ekolayzırı bas sese aldım ve sonuç çok hoşuma gitti. Seri olması ve kullanımı da bana walkmandan daha iyi geldi(1 tuşu :şarkı listesi, * tuşu:uygulamayı küçült vs.) Kısayolların başına kd playeri aldım açması kolay olsun diye. basıyorum * tuşuna mesajımı da rahat rahat atıyorum müzik dinlerken. Tolyo mix acoustic konusunda beni tatmin etti diyebilirim.

cam için deneme amaçlı 7-5-52Jupita_X2(7.1_MegaPixels)_Rev.3_K850i yı yüklemiştim. Bir kaç gün böyle kulllanayım sonra senin tavsiyeni de deniycem. (Bu driver Brazuka_v2.7_BestPicColorT_for_k850'den daha iyi sonuçlar verdi)

Tavsiyelerin ve verdiğin bilgiler için sağol...

• Cybershot Xperience 8.0 by Witchking

Bir kaç gündür bu driver ile çeşitli modlarda fotoğraflar çektim.

İlk farkettiğim Bütün modları otomatik olarak kullanıldığında elle yapılan ayarlarla hiç bir farkının olmadığı. Bu hoşuma gitti çünkü ben çekim yaparken ayar yapmak istemiyorum. Bu driver bütün modlarda otomatik kullanılabiliyor..

Bu yüzden bu driver'i herkese tavsiye ediyorum..
  • quote:

kaan_9292

@Tolyo

yaptım sonunda 2+5 aynı anda basmak gerekiyormuş

30 sn sürdü

Tamamdır kardeşim sevindim demekki pro işe yarıyor geçmiş olsun.

quote:

kaan_9292

patch yüklemeye çalıştım ekran gelmedi

@Tolyo

a2 upl. hangi sürümüyle yüklemiştin patchi

Ben son çıkanla daha doğrusu hem 20.09.09 olanla hemde 22.09.09 olanla yaptım ikiside oldu.

@trojan01 Verdiğin acoustic i deniyecem bakalım nasılmış. tolyo v2.4 te plaj/kar modunda shutter speed ayarının olması lazım yokmu yoksa senin kullandığında?

@No_Deal Sorunu hallettiğine sevindim yanlız benim bildiğim kadarıyla KD PLayer telefonun normal medya player da kullandığı acousticleri kullanmıyor. Yani KD Playerda müzik dinlerken normal medya playerdaki kadar ses e müdahale etme imkanı vermiyor diye hatırlıyorum.
    Camdriver olarakta dediğim gibi sen hangisini seversen onu kullan ama benim tavsiyem tolyo v2.4.

@mümkünsüz Abi sen sanırım manuel ayarları tam yapamamışsın normalde renklerde fark oluyor.

• İki yıldır bunu kullanıyorum niye yapamacakmışım. Ayrıca sevmiyorum ben manuel ayar yapmasını sevseydim evde zenith 100 var onun yaptığı çekimi hangi digital makine yapabilir
  • quote:

müMKÜNsüz

İki yıldır bunu kullanıyorum niye yapamacakmışım. Ayrıca sevmiyorum ben manuel ayar yapmasını sevseydim evde zenith 100 var onun yaptığı çekimi hangi digital makine yapabilir

Abi sen manuel ayardan telefonun kendi ayarlarını kastediyorsun anlaşılan o değil bu başka manuel ayar.
    Sen Witchking i oto modda kullanırsın o zaman abi çünkü bu manuel ayarlar çok daha karışık onlara hiç gelmezsin yani. Ayrıca fotoğraf makinasını yanında her an taşıyamazsın abi ama K850i hep yanında!

• Evet hem kocamn hem eskidi film vs. Hem de telefon daha pratik..
  • quote:

@trojan01 Verdiğin acoustic i deniyecem bakalım nasılmış. tolyo v2.4 te plaj/kar modunda shutter speed ayarının olması lazım yokmu yoksa senin kullandığında?

ben de yok ne yazıkki.msnden gönderdiğin driverda yok yani...

normalde gece plaj/kar modunu açınca sensör yavaşlamıyor normal mod gibi gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.