Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolyo

@Ya hocaya Yukarda önerdiğim camdriverların 2. si yani strong 1.3 edited by tolyo v5 i yanlış önerişim v5 değilde v3 ü renk konusunda iyi onu dene eğer deniyeceksen. Zaten onun v6 sını verecek gibiyim yakında bakalım...

Dosya deponuzda v5 ve v3 driverlerini göremedim. V4 ve V2 var.
  • quote:

ya hocaya

v5 i boş ver v3 ü upload ettim buyur.

http://www.4shared.com/file/180821711/55070edc/strong_v13_edited_by_tolyo_v3.html
  • Bu da esatoda Witchking in yeni manuel driver ı.

Cybershot Xperience 8.0 by Witchking

http://www.4shared.com/file/180868662/a054adc/Cybershot_Xperience_80_by_Witc.html
  • quote:

quote:

ya hocaya

http://www.4shared.com/file/180821711/55070edc/strong_v13_edited_by_tolyo_v3.html

driver'i denedim. çok güzel. şu an buna geçtim. ama sanki k850'nin genelinde olan bişey mi anlayamadım, eski k790 cihazım kadar keskin değil fotolar?

• Arkadaşlar bendeki K850 haftada en az 1 kez reset atıyor sinir ediyor beni Yok mu bunun bir çözümü?
  • quote:

ya hocaya

driver'i denedim. çok güzel. şu an buna geçtim. ama sanki k850'nin genelinde olan bişey mi anlayamadım, eski k790 cihazım kadar keskin değil fotolar?

Evet dediğin biraz doğru K790i 3.2 ye göre K850i den başarılı o konuda yanlız K790i ye çıkan camdriverlarında verdiği bişey o. Biraz daha keskin ve net olsun dersen 3. önerdiğimi yani tolyo v2.4 ü kullan.

quote:

NS_85

Arkadaşlar bendeki K850 haftada en az 1 kez reset atıyor sinir ediyor beni Yok mu bunun bir çözümü?

Kardeş bu sorun genelde herkeste var zaten takma fazla şimdilik yapacak bişey yok. Yeni sürüm çıkarsa belki düzelir.

• quote:

quote:

ya hocaya

uzun süreli testim sonucu, defalarca "kamera başka bir uygulama tarafından kullanılıyor" şeklinde hata alıyorum, telefonu bidaha kapatıp açmadan düzelmiyor. brazzuka nın driverina geçtim mecburen.

• quote:

ya hocaya

uzun süreli testim sonucu, defalarca "kamera başka bir uygulama tarafından kullanılıyor" şeklinde hata alıyorum, telefonu bidaha kapatıp açmadan düzelmiyor. brazzuka nın driverina geçtim mecburen.

Bu hata bende pek çıkmıyordu ama çıkınca telefonu resetlemek yerine kullandığın flash temayı değiştirmekte işe yarıyor. Brazuka nın hangi driver ını kullanıyosun anlamadım?
    tolyo v2.4 ü tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ya hocaya

quote:

quote:

ya hocaya

benim r1fa035 yüklüydü, bi kaç ay önce r1fa037 attım.
    r1fa035 te o sorun bende de sık sık oluyodu, r1fa037 ye geçtikten sonra çok nadir oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

quote:

quote:

ya hocaya

r1fa035 te o sorun bende de sık sık oluyodu, r1fa037 ye geçtikten sonra çok nadir oldu.

035 ile 037 nin farkı nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

quote:

quote:

ya hocaya

çok iyi bilmiyorum ama menusunde bi kaç değişiklik farkettim onun dışında ne farkı var bilmiyorum.

• quote:

quote:

ya hocaya

Bu hata bende pek çıkmıyordu ama çıkınca telefonu resetlemek yerine kullandığın flash temayı değiştirmekte işe yarıyor. Brazuka nın hangi driver ını kullanıyosun anlamadım?
    tolyo v2.4 ü tavsiye ederim.

Flash tema kullanmıyorum, kullandığım driver bu, Cybershot™_v5.25_BestPicColor™ by BrAzzUkA´s for k850.
  • @tolyo

Şu camdriver işini çözemedim,

Cybershot™_v5.25_BestPicColor™ driveri inanılmaz hızlı ve tutarlı focus yapıyor ama sizin driverler yavaş ve çoğu zaman focus yapmıyor. Ama sizin driverlar kapalı alanda flash kullanımı çok daha güzel. Bu focus işini çözemedim.
  • quote:

R1FA037 yazılımı daha sorunsuz
    ve FA035 den hiçbir fark yok!

Sadece menü iconları değişik onuda siz menu.ml le halledebilirsiniz
  • tolyo kolay gelsin
    Uzun bir aradan sonra bi bakim dedim ne var ne yok. Buralardasın yine..
  • quote:

ya hocaya

@tolyo

Şu camdriver işini çözemedim,

Cybershot™_v5.25_BestPicColor™ driveri inanılmaz hızlı ve tutarlı focus yapıyor ama sizin driverler yavaş ve çoğu zaman focus yapmıyor. Ama sizin driverlar kapalı alanda flash kullanımı çok daha güzel. Bu focus işini çözemedim.

Dostum söylediklerin bende neden olmuyor anlamadım! Ben son zamanlarda tolyo v2.4 ü kullanıyorum hızıda iyi focus ta yapıyor. Focus dediğimiz netleme demek zaten deklanşöre yarım bastığımızda netleme yapar ve tolyo v2.4 te focus sorunu yaşamadım ben şimdiye kadar. İstersen birde şunu dene:

Cyber-Shot BestPic_color v6.1_By_tolyo

quote:

Basri Mutaf

tolyo kolay gelsin
    Uzun bir aradan sonra bi bakim dedim ne var ne yok. Buralardasın yine..

Eyvallah dostum sağolasın. Bende biraz N82 arası vermiştim ama tekrar döndüm SE ye.
    SE den başkası memnun etmiyor bizi napalım senide bekleriz...

• meraba arkadaşlar; benim w910i tel im var

kilitlenme sorunu yaşıyorum.

komple yazılım atmak istiyorum. forumu bi kaç gündür karıştırıyorum.

herşey çok guzel anlatılmış, nasıl yapıcam hakkında biraz fikrim oluştu..

ama w910 için -main -fs bulamadım; rusca siteye link verilmiş ama ordan ulaşamadım, tabi bi de tr dil eklemek lazım;

sizlerden isteğim w910 için komple yazılım türkçe olarak upload etmiş kimse var mı? varsa link verebilirse çok makbule geçer

herkese iyi çalışmalar şimdiden teşekkür ederim..
  • @eyupp W910 unun yazılımı son sürüm değilse SEUS la yani Sony Ericsson Update Servis programıyla da çok rahat güncelleyebilirsin. sonyericsson.com.tr ye gir ordan destek bölümünden update servis programını indir sonra çalıştır ve telefonu güncelle zaten program seni yönlendirir. Eğer program telefonunuz için yeni sürüm yok derse o zaman A2 uploader la yapman için yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 28 Aralık 2009; 13:30:59 >
  • @tolyo bu kadar hızlı cevap için teşekkür ederim akşama denicem
    sonucunu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.