Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@trojan01

Şu an patchli ve orjinal cxc yi upload ediyorum yüklenince linkleri vericem.

trojan belki dediğin gibidir bende anlamadım benim telefona sorunsuz bir şekilde atıyor Gelişmiş Dosya Yön. Patchini ama sizinkinde sorun çıkarıyor. esato da da var bir kaç kişi yapabilen ama orda da yapamayanlar çok.
    Benim patchli cxc yi atsanda çalışmaz çünkü msn de denedik biz onuda çalışmadı. Ama senin orjinal cxc yi neden çalıştırmıyor onu hiç anlamadım! normalde orjinali atınca normale dönmesi lazım.
    Neyse yine çalıştırmazsa telefona Main atarsın.
  • Teşekkürler tolyo tamam benim a2 bir önceki sürümmüş sorun çözüldü..

senin patchli cxc yi attım fakat sonuç aynı enteresan bi durum sakın seninki önceden Brown yapılmış olmasın

Demekki a2 tutturabildiğine atıyor patchi

şaka maka ama öyle
  • Tolyo saol pasam ama senin xcx bende olmadi :(
  • Söyledim zaten denedik olmadı diye. Olacak olsa zaten A2 uploaderla atınca oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

NAVAR ın yeni otomatik camdriver ı buyrun.

http://www.4shared.com/file/178903646/468c1188/NAVAR_k850_with_love_v50_FINAL.html

güzel mi? tam otomatik mi?
  • quote:

ya hocaya

Navarın dediğine göre otomatikmiş yanlız ben daha denemedim esatoda koyduğu fotoğraf fena değildi...
  • quote:

quote:

ya hocaya

Navarın dediğine göre otomatikmiş yanlız ben daha denemedim esatoda koyduğu fotoğraf fena değildi...

Otomatik olarak önerebileceğiniz başka bir cam driver var mı?
  • quote:

NAVAR ın yeni otomatik camdriver ı buyrun.

http://www.4shared.com/file/178903646/468c1188/NAVAR_k850_with_love_v50_FINAL.html

driver malesef otomatik değil
  • Arkadaslar ben W890i yi A2Aerix ve D Ultimate Unlocker ile BROWN a cevirmeye calisirken yaktim. Su an A2 Uploader W890i yi tanimiyor. Yazilimda atamiyorum. Kurtarma sansim varmi ? bir bilgisi olan varmi?

Tolyo vermis oldugun Camdriver ile cekmis oldugum resmi paylasiyorum ornek olmasi icin...

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

buda baska bir camdriver. K850i_v1.3_CamDriver_by_Strong

Klasor icinde 2 adet camdriver var ikisi ilede ayni acidan ayni yeri cekmeye gayret gosterdim buyrun:

K850i kamera Driver

Değişiklikleri:
    352x288 çözümünde video kayıt eklendi.
    Gelişmiş beyaz dengesi
    Geliştirilmiş odaklama

ilk Cam Driver:

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

Forced Flash :

Download:
    http://sharebase.to/1,OSuTXNeFKb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceset_GR -- 23 Aralık 2009; 2:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceset_GR

Arkadaslar ben W890i yi A2Aerix ve D Ultimate Unlocker ile BROWN a cevirmeye calisirken yaktim. Su an A2 Uploader W890i yi tanimiyor. Yazilimda atamiyorum. Kurtarma sansim varmi ? bir bilgisi olan varmi?

Büyükl geçmiş olsun ben K660i de 20-30 kere denedim o programlarla ama benimkisinde birşey olmadı
    sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 23 Aralık 2009; 7:33:23 >
  • quote:

ya hocaya

Kardeş otomatik olması lazım sen otomatik derken neyi kastediyorsun? Otomatik dediğimiz orjinal camdriver gibi modlara alıp kullanmaktır.
    Başka camdriver olarakta bir kaç tane tavsiye edebilirim.

-Cyber-Shot BestPic_color v6.1_By_tolyo
    -strong v1.3 edited by tolyo v5
    -tolyo_2.4_camdriver_K850i

Bunlar imzamdaki depoda var alabilirsin.

quote:

Ceset_GR

Arkadaslar ben W890i yi A2Aerix ve D Ultimate Unlocker ile BROWN a cevirmeye calisirken yaktim. Su an A2 Uploader W890i yi tanimiyor. Yazilimda atamiyorum. Kurtarma sansim varmi ? bir bilgisi olan varmi?

Kardeş o işlere hiç bulaşmasaydım iyiydi A2 uploader telefnu görmüyorsa setool box u olan bir telefoncuya yazılım attırmayı dene. Yinede olmazsa servis yolu göründü demektir.

Eklediğin fotolardan ilki benim verdiğim driver galiba yanlız diğerlerine göre biraz yakından çekmişsin.

• hakikaten oyle olmus tolyo hic farketmemistim. Sahsen ben hala senin cook onceleri editlemis oldugun .. strong edited by tolyo .. isimli camdriver i kullaniyorum. su ana kadar denediklerimin arasinda en iyisi. birde xperia diye bi camdriver var
  • quote:

quote:

Ceset_GR

Kardeş o işlere hiç bulaşmasaydım iyiydi A2 uploader telefnu görmüyorsa setool box u olan bir telefoncuya yazılım attırmayı dene. Yinede olmazsa servis yolu göründü demektir.

a2 telefonu görmüyorsa, setool box ve cruiser box a2 cihazları görmez.
    sebebi, a2 cihazlarda boxlara dcu-60 usb kablosuyla bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ya hocaya -- 23 Aralık 2009; 20:59:50 >
  • quote:

quote:

ya hocaya

Kardeş otomatik olması lazım sen otomatik derken neyi kastediyorsun? Otomatik dediğimiz orjinal camdriver gibi modlara alıp kullanmaktır.
    Başka camdriver olarakta bir kaç tane tavsiye edebilirim.

-Cyber-Shot BestPic_color v6.1_By_tolyo
    -strong v1.3 edited by tolyo v5
    -tolyo_2.4_camdriver_K850i

Bunlar imzamdaki depoda var alabilirsin.

bunlardan en başarılısı hangisidir? bazı camdriver'larda flash otoda olsa bile sürekli açık. ben böyle bir şey doğal olarak istemiyorum, flash'ın patlayıp patlamayacağını otomatik olarak telefon karar versin.

• quote:

ya hocaya

bunlardan en başarılısı hangisidir? bazı camdriver'larda flash otoda olsa bile sürekli açık. ben böyle bir şey doğal olarak istemiyorum, flash'ın patlayıp patlamayacağını otomatik olarak telefon karar versin.

Dostum zaten fazla bir seçenek sunmadım sana 3 tane driver önerdim bence üçünüde dene hangisi daha çok hoşuna giderse kullan. Üçüde başarılıdır. Şu kaadr söyliyeyim Strong un editi yani 2. sırada önerdiğim renk konusunda biraz daha iyidir diğerlerinden.
  • quote:

Ceset_GR

hakikaten oyle olmus tolyo hic farketmemistim. Sahsen ben hala senin cook onceleri editlemis oldugun .. strong edited by tolyo .. isimli camdriver i kullaniyorum. su ana kadar denediklerimin arasinda en iyisi. birde xperia diye bi camdriver var

Eyvallah kardeşim yukarda önerdiğim driverları da kullanabilirsin onlarda başarılıdır.
  • @Ya hocaya Yukarda önerdiğim camdriverların 2. si yani strong 1.3 edited by tolyo v5 i yanlış önerişim v5 değilde v3 ü renk konusunda iyi onu dene eğer deniyeceksen. Zaten onun v6 sını verecek gibiyim yakında bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.