Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

yarinin oyunları telefona olmuyor nasıl yapabilirim. benm c510 un katalogda gesture kontrol var diyor ama.

LocoRoco - Sony Ericsson Yari JAVA oyunu
    http://depositfiles.com/files/nt3p9iof0

Yari U100i Orjinal içerik
    Orginal müzik, temalar, resimler & videolar ...
    http://openfile.ru/447553/

Orginal JAVA oyun & uygulamalar
    http://openfile.ru/466670/

sağol dostum yükledim genelini de bzı sensörlü oyunlarda

ıs the game being played in a poorly lite environment ? ıs your camera lens clean ??

diyor acaba ne diyor anlamadığım şey benim telefonda da gesture control var diyor açmıyor nasıl yapacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 19 Aralık 2009; 13:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Evet arkadaşlar K850i için işe yarar bütün patchleri aldım kaynağından linki aşağıda.

Gelelim patch yapımına. Daha önce Setool kullananlar bilir zaten çok farklı değil. A2 uploader ı açıyoruz alttaki MISC Files kısmına yapacağımız patchi seçiyoruz(birden fazla patch yapmak için patchleri birleştirin)
    Sonra sağ taraftaki Write SCRIPT butonuna basıp telefonu kapalı şekilde ''C'' ye basarak bağlıyoruz olay bu.
    A2 uploader yaklaşık 600 saniyelik bir işlemle patchi atmış olacak.

Kolay gelsin hayırlı olsun.

K850i için çıkmış patchler

http://www.4shared.com/file/172246541/d647c30d/K850i_R1FA035_patch_New_.html

malesef patchler başarısız. telefon açılmıyor

• telefonuma main ve fs atmak zorunda kaldım. yapmayın bu patchleri

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader
  • quote:

ya hocaya

telefonuma main ve fs atmak zorunda kaldım. yapmayın bu patchleri

Arkadaşım sonradan yazılanlarıda okusaydın telefonuna main fs atmana gerek olmadığını anlardın!
    Şu an için ben K850i ye sadece ''Gelişmiş Dosya Yöneticisi'' patchini yapabildim eğer yapabilirsen sadece o çalışıyor. Eğer patchi attıktan sonra telefonun ekranı gelmezse orjinal .cxc dosyanı at boot klasörüne telefon düzelir.
  • quote:

quote:

ya hocaya

telefonuma main ve fs atmak zorunda kaldım. yapmayın bu patchleri

Arkadaşım sonradan yazılanlarıda okusaydın telefonuna main fs atmana gerek olmadığını anlardın!
    Şu an için ben K850i ye sadece ''Gelişmiş Dosya Yöneticisi'' patchini yapabildim eğer yapabilirsen sadece o çalışıyor. Eğer patchi attıktan sonra telefonun ekranı gelmezse orjinal .cxc dosyanı at boot klasörüne telefon düzelir.

evet sadece "Gelişmiş Dosya Yöneticisi" patchi yaptım ve cihaz açılmadı, elimde cruiser box ve setool box var, cruiser ile patch yapmayı denedim olmadı, baştan yazılım attım.

• quote:

ya hocaya

evet sadece "Gelişmiş Dosya Yöneticisi" patchi yaptım ve cihaz açılmadı, elimde cruiser box ve setool box var, cruiser ile patch yapmayı denedim olmadı, baştan yazılım attım.

A2 uploader la denedinmi? Denedin ve olmadıysa dediğim gibi A2 uploader cxc nin yedeğini alıyor zaten telefon açılmazsa sadece cxc yi boot klasörüne atman yeterli.
  • quote:

quote:

ya hocaya

A2 uploader la denedinmi? Denedin ve olmadıysa dediğim gibi A2 uploader cxc nin yedeğini alıyor zaten telefon açılmazsa sadece cxc yi boot klasörüne atman yeterli.

a2 uploader'la denemedim, a2 uploader için flash dosyalarını bulana kadar gün biter. cruiser box 'un support sitesinden flashlar çok rahat indirildiği için ordan indirdim. zaten telefon tamiri yapıyorum, boxlar o yüzden var bende.

• quote:

ya hocaya

a2 uploader'la denemedim, a2 uploader için flash dosyalarını bulana kadar gün biter. cruiser box 'un support sitesinden flashlar çok rahat indirildiği için ordan indirdim. zaten telefon tamiri yapıyorum, boxlar o yüzden var bende.

A2 uploader için flash dosyasına filan gerek yok kardeş flash dosyası derken main-fs-custom u kastediyorsan zaten bunlar benim depoda var indirebilirsin. Sadece bu dosyaları A2 uploader la atman gerekir yazılım atmak için. Ki zaten patch olayında da dediğim gibi A2 uploader cxc yi yedekliyor zaten telefon açılmazsa cxc yi geri atarsın olur biter yazılım atmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 19 Aralık 2009; 20:51:28 >
  • quote:

quote:

ya hocaya

A2 uploader için flash dosyasına filan gerek yok kardeş flash dosyası derken main-fs-custom u kastediyorsan zaten bunlar benim depoda var indirebilirsin. Sadece bu dosyaları A2 uploader la atman gerekir yazılım atmak için. Ki zaten patch olayında da dediğim gibi A2 uploader cxc yi yedekliyor zaten telefon açılmazsa cxc yi geri atarsın olur biter yazılım atmana gerek yok.

Sağolasın, neyse bi daha ki sefere cxc dosyasını atarım. bu patch olayları brown olan cihazlara oluyormuş galiba?

• quote:

ya hocaya

Sağolasın, neyse bi daha ki sefere cxc dosyasını atarım. bu patch olayları brown olan cihazlara oluyormuş galiba?

Evet yabancı sitelerde söylenene göre Brown yapılması gerekiyormuş. Yanlız Brown olunca yazılım atma işi sıkıntıya girebilir bence hiç gerek yok ilerleyen günlerde ve haftalarda RED telefonlara da atılır patchler.
  • quote:

quote:

ya hocaya

Evet yabancı sitelerde söylenene göre Brown yapılması gerekiyormuş. Yanlız Brown olunca yazılım atma işi sıkıntıya girebilir bence hiç gerek yok ilerleyen günlerde ve haftalarda RED telefonlara da atılır patchler.

yabancı sitelerde d-unlocker ile kredi yükleyerek brown a çevirilebiliyor. cruiser box'ta ben ücret ödemeden brown'a çevirebiliyorum ama denemeğe değer mi?
  • quote:

ya hocaya

yabancı sitelerde d-unlocker ile kredi yükleyerek brown a çevirilebiliyor. cruiser box'ta ben ücret ödemeden brown'a çevirebiliyorum ama denemeğe değer mi?

Dostum çevrilmez diye bişey yok ama dediğin gibi paralı olmuş oluyor şimdiki gibi rahat rahat yazılım atamazsın. Haa bana FA035 e çıkan patchler yeter başka sürüme geçmeme gerek yok dersen olur ama sonradan yeni sürüm çıkarsa güncellemek biraz uğraştırır ve parayla olur demek istedim yani.
    Senin bileceğin iş artık.
  • quote:

quote:

ya hocaya

Dostum çevrilmez diye bişey yok ama dediğin gibi paralı olmuş oluyor şimdiki gibi rahat rahat yazılım atamazsın. Haa bana FA035 e çıkan patchler yeter başka sürüme geçmeme gerek yok dersen olur ama sonradan yeni sürüm çıkarsa güncellemek biraz uğraştırır ve parayla olur demek istedim yani.
    Senin bileceğin iş artık.

bende zaten box var yazılıma zaten para vermiyorum ki. elimdeki cihazla sony ericsson'lara 9 takla attırıyorum. imei değişimi dahil. sonra tekrar main ve fs atmak için red e çevirilebilir. cihazı blue'a bile çevirebiliyorum ama uğraşmaya değecek mi?

cihaz aşağıda. sıcak sıcak çektim fotosunu, içinde smart kart ve özel devreler var. telefon direkt cihaza bağlanıyor kendine ait özel programı cihaza istediğimi yaptırıyor, a2ler haric imei değişimi, cid değişimi, gdfs repair falan.

• Hocam bu box ın fiyatı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog77

Hocam bu box ın fiyatı ne?

150-200$ civarı

buda destek sitesinden bir görüntü. bütün flashlar mainler fs ler el altında, özel olarak custom atmaya gerek yok,

custom dosyalarını kendi yaratıp atıyor, erom, gdfs repair, lock, unlock, imei değişimi, direkt dosya sistemine erişim falan özellikleri var.

• quote:

ya hocaya

bende zaten box var yazılıma zaten para vermiyorum ki. elimdeki cihazla sony ericsson'lara 9 takla attırıyorum. imei değişimi dahil. sonra tekrar main ve fs atmak için red e çevirilebilir. cihazı blue'a bile çevirebiliyorum ama uğraşmaya değecek mi?

cihaz aşağıda. sıcak sıcak çektim fotosunu, içinde smart kart ve özel devreler var. telefon direkt cihaza bağlanıyor kendine ait özel programı cihaza istediğimi yaptırıyor, a2ler haric imei değişimi, cid değişimi, gdfs repair falan.

Elinde böyle bir cihaz varsa bence değer çünkü telefonu patchli kullanmak çok farklı oluyor şu an ben sadece Gelişmiş Dosya Yöneticisi patchini kullanıyorum ve telefonun menüsünden istediğim yazılım dosyasını değiştirebiliyorum. Bence Brown yapmayı denemelisin.

• quote:

quote:

ya hocaya

Elinde böyle bir cihaz varsa bence değer çünkü telefonu patchli kullanmak çok farklı oluyor şu an ben sadece Gelişmiş Dosya Yöneticisi patchini kullanıyorum ve telefonun menüsünden istediğim yazılım dosyasını değiştirebiliyorum. Bence Brown yapmayı denemelisin.

Sizin cihaz brown mu?

• quote:

ya hocaya

Sizin cihaz brown mu?

Hayır Red.
  • @ya hocaya
    Ben brown a çevirmeye çalışıyorum.(en çok Orange yazılımı için)
    Elimde imkan olsa bozulsun isterse ama CERD: BROWN yazsın yeterki Elimde senin gibi imkan olsa hemen çevirip patchların keyfine bakardım
  • Merhaba TOLYO abim nasilsin? Uzun zaman oldu ama iste yine karsilastik :)

Su kaan_9292 olmasaydi bulamayacaktim seni :)

Neyse.. Patch olayini C ASIA da yamali cxc ile denedim olmadi. yamasiz orjinal cxc ile denedim olmadi.
    Orange da denedim olmadi...

Gelmisken bos cikmayayim kendi emegim K850i icin guzel bir paylasim yapayim.

K850i"ye Evrim Geçirtelim

Bekleme ekranindaki ikonlari kullanabilmek icin ilk once asagidaki linkten K850_R1FA035_FS_ORANGE-SIGN_RED52 ve K850_R1FA035_MAIN_ORANGE_SO_RED52 isimli iki dosyayi indiriyoruz.

http://topse.ru/forum/local_links.php?catid=751

Turkcelestirmek icin Coustom Dosyasi verdigim linktedir.

Yazilimi telefonumuza basiyoruz.

telefonumuzu acalim.. PLEASE WAIT yazisi ekranda 2-3 dakika kalabilir korkmayin...

Sonra K850i_Maga_Paket_Ceset.zip dosyasini telefonumuza gonderelim...

Dosya icindeki wallpapers klasorunu oldugu gibi Resimlerim klasorune atiniz USB ile... Flash wallpaper in arka planini degistirmek icin vistula klasorundeki bir resmin ismini wallpaper yapin ve flashi tekrar duvar kagidi olarak atayin.

Bekleme ekranindaki simgeler ile birlikte flash ida kullanirsaniz bozuk bir goruntu olusabilir

Bekleme ekranindaki ikonlari kapatmak icin:

Ayarlar > Ana Ekran > Sony Ericsson seciniz..

Acmak icin:

Ayarlar > Ana Ekran > Orange seciniz..

Simdi diyelimki bu menuyu degilde baska menu kullanacaksiniz. diger menu.ml dosyalarinda bekleme ekranindaki simgeleri kapatip acmaniza olanak saglayacak editleme olmadigi icin...

Telefona atacaginiz menu.ml dosyasini pc de not defteri ile aciniz.

Su kodu bulunuz:

<element id="UI_ActivityMenu_Settings_Id">
    <label type="name" textid="MENU_HOME_SCREEN_TXT" />
    <label type="helptext" textid="MENU_HOME_SCREEN_HLP" />
    <link type="internal" />
    </element>

Hemen Altina Su Kodu Ekleyin:

<element id="UI_HomeScreen_Settings_Id">
    <label textid="OHS_SETTINGS_HOMESCREEN_TXT" type="name" />
    <label textid="OHS_SETTINGS_HOMESCREEN_HLP" type="helptext" />
    <link type="internal" />
    </element>

kodu dogru yere koydugunuzdan eminseniz kaydedip tele gonderiniz. yanlis yere koyduysaniz ayarlar dan bekleme ekranindaki simgeleri acip kapatamazsiniz...

Download

http://sharebase.to/files/q0mQD2tsI0.html

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.