Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende c902 var abimdede g705 var her ikisi içinde şifreleme yapılabilirmi?
    mesajlar bölümüne felan veya direk tuş klidini açmak istediğimde şifre sorsun istiyorum öğle bir şey yapma şansım varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abkasi

arkadaşlar bende c902 var abimdede g705 var her ikisi içinde şifreleme yapılabilirmi?
    mesajlar bölümüne felan veya direk tuş klidini açmak istediğimde şifre sorsun istiyorum öğle bir şey yapma şansım varmı arkadaşlar?

mesajlara-Dosya yöneticisi vs. ye sadece patch ile şifre koyulabilir bunun dışında hayır..
    tabi C902-G705 için çıkmışmıdır bilmem araştırman lazım

http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewforum.php?forum=26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 25 Kasım 2009; 0:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abkasi

arkadaşlar bende c902 var abimdede g705 var her ikisi içinde şifreleme yapılabilirmi?

Flash temayla da şifre yapabilirsin..Bazı flash temalar şifreli oluyor yüklüyorsun mesajlar,camera,dosya yöneticisi,gallery vb yerler şifreli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojan01
    Flash temayla da şifre yapabilirsin..Bazı flash temalar şifreli oluyor yüklüyorsun mesajlar,camera,dosya yöneticisi,gallery vb yerler şifreli oluyor

Flaş tema ile yapılan şifreleme hiçbir işe yaramıyor daha da zorluk

Aktivite tuşunda "Yeni kısayol" yapınca ben mesajların içine bile girebilirim "sözde" şifreli flash temada
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Flaş tema ile yapılan şifreleme hiçbir işe yaramıyor daha da zorluk

Aktivite tuşunda "Yeni kısayol" yapınca ben mesajların içine bile girebilirim "sözde" şifreli flash temada

ama yine de işe yarar gibi..Çünkü bazıları kurcalamak istiyor zaten kurcalamak isteyen SE yi pek kullanmasını bilmeyendir (genelde).Yeni kısayolu nerden bilecek ki

• telefonun orjinal müziklerini silmek istiyorum nereden silebilirim a2 uploderdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

telefonun orjinal müziklerini silmek istiyorum nereden silebilirim a2 uploderdan ?

TPA/USER/MUSIC

Sağ mouse tuşu

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

yapıp DELETE ile sil

• quote:

quote:

telefonun orjinal müziklerini silmek istiyorum nereden silebilirim a2 uploderdan ?

TPA/USER/MUSIC

Sağ mouse tuşu

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

yapıp DELETE ile sil

teşekkürler

• Music_Gui_PlayQueue.xml orjinal layout lazım bulabilirmisiniz k850i için
  • quote:

Music_Gui_PlayQueue.xml orjinal layout lazım bulabilirmisiniz k850i için

tabikide

http://topse.ru/files/file2293.html
    Kullanıcı adı:sedces
    Şifre:aaaaaa

• quote:

quote:

Music_Gui_PlayQueue.xml orjinal layout lazım bulabilirmisiniz k850i için

tabikide

http://topse.ru/files/file2293.html
    Kullanıcı adı:sedces
    Şifre:aaaaaa

teşekkürler topse ezberledinmi ne yaptın sen

• Arkadaşlar T700 için şöyle bir problemim var acil yardım:

telefonun mikrofonu aşırı hassas, karşı tarafa ortam sesleri abartılı şekilde fazla gidiyor, kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor, rahatsız oluyorlar. Kulaklık sesini 8. kademeden 1 -2 ye getirince düzeliyor ama bu seferde ben karşı tarafın sesini çok az duyuyorum. Ne yapmam lazım sizce??
  • @Abingüllü sana cevap veren olmamış istersen acoustic değiştirmeyi dene.

Arkadaşlar tekrar K850i alarak aranıza katıldım.
    Gelir gelmez size müjdemi vereyim K850i ye artık patch yapabileceksiniz üstelik eski gömme usulüyle!
    Şu anda patchleri toparlıyorum çok yakında yapılışını ve patchleri paylaşacağım...
  • quote:

Arkadaşlar tekrar K850i alarak aranıza katıldım.
    Gelir gelmez size müjdemi vereyim K850i ye artık patch yapabileceksiniz üstelik eski gömme usulüyle!
    Şu anda patchleri toparlıyorum çok yakında yapılışını ve patchleri paylaşacağım...

@Tolyo işte ßu güzel ßi haßer ;)
  • Tolyo hayırlı olsun kardeşim tekrardan :) işte SE özlemi bu olsa gerek

eski gömme usulü ne ? jjpatcher mı?

A2uploader dan cxc patcher yada FAR Manager la yapıyorum ama telefonum RED, BROWN olması gerekiyormuş.BROWN yapabilmek içinde para istiyorlar.
  • quote:

se(dd)at

Tolyo hayırlı olsun kardeşim tekrardan :) işte SE özlemi bu olsa gerek

eski gömme usulü ne ? jjpatcher mı?

A2uploader dan cxc patcher yada FAR Manager la yapıyorum ama telefonum RED, BROWN olması gerekiyormuş.BROWN yapabilmek içinde para istiyorlar.

Eyvallah kardeşim sağol SE özlemi gerçektende.

Gömme usulü dediğim bildiğin gibi db2020 cihazların main ine gömüyorduk ya şimdide dediğin gibi .cxc ye gömüyoruz yanlız telefonun BROWN olmasına gerek yok ben denedim son çıkan A2 uploader yapıyor RED cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Eyvallah kardeşim sağol SE özlemi gerçektende.

Gömme usulü dediğim bildiğin gibi db2020 cihazların main ine gömüyorduk ya şimdide dediğin gibi .cxc ye gömüyoruz yanlız telefonun BROWN olmasına gerek yok ben denedim son çıkan A2 uploader yapıyor RED cihaza.

detaylı yazmanı istiyorum o zaman
  • Evet arkadaşlar K850i için işe yarar bütün patchleri aldım kaynağından linki aşağıda.

Gelelim patch yapımına. Daha önce Setool kullananlar bilir zaten çok farklı değil. A2 uploader ı açıyoruz alttaki MISC Files kısmına yapacağımız patchi seçiyoruz(birden fazla patch yapmak için patchleri birleştirin)
    Sonra sağ taraftaki Write SCRIPT butonuna basıp telefonu kapalı şekilde ''C'' ye basarak bağlıyoruz olay bu.
    A2 uploader yaklaşık 600 saniyelik bir işlemle patchi atmış olacak.

Kolay gelsin hayırlı olsun.

K850i için çıkmış patchler

http://www.4shared.com/file/172246541/d647c30d/K850i_R1FA035_patch_New_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 13 Aralık 2009; 23:39:25 >

• tolyo ben bu olayı K660 da denedim yaptıktan sonra telefon açılmamıştı Tekrardan MAIN atmak gerekti

patchlarda ;pAtChFiLe=/boot/phone_app.cxc eklemek gerekiyor değil mi? Bunu ekleyerek yaptım ama tel tanımamıştı.Bende jjpatcherla yapıyorum hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Aralık 2009; 23:46:23 >
  • quote:

se(dd)at

tolyo ben bu olayı K660 da denedim yaptıktan sonra telefon açılmamıştı Tekrardan MAIN atmak gerekti

patchlarda ;pAtChFiLe=/boot/phone_app.cxc eklemek gerekiyor değil mi? Bunu ekleyerek yaptım ama tel tanımamıştı.Bende jjpatcherla yapıyorum hala

Dostum pAtChFiLe=/boot/phone_app.cxc bu gereklimi bilmiyorum ama ben denemek için gelişmiş dosya yöneticisi patch ini attım ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.