Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryayı çıkartmadan bağlanmanın sırrını paylaşayım bari :)
    Telefonu kapatıyorum.. C ye basılı tutuyorum... C ye basılı tutarken ara kabloyu takıyorum ve C yi hiç bırakmıyorum :)

Geç açılma olayını aydınlattığın için teşekkür ederim Pohuman : )
    quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

@jimi1984 bende tam tersi oluyor. Bataryayı çıkarıp takmadan telefonu bağlayınca program görmüyor. Kabloyu çıkardıktan sonra tekrar bataryayı çıkarmaya gerek kalmıyor... Şu da var; siz kabloyu çıkardıktan 5-10 sn sonra telefonu açmayı deneyin açılacaktır... Sony Ericsson'un yeni telefonları öyle. Kapatıp hemen açamıyoruz...
  • arkadaşlar bende de dediklerinizin hiçbiri olmuyo yani ne takarken ne sökerken bataryayı çıkarıp takmıyorum sorunsuz bir şekilde açılıyo telefon!
  • ben pili takıp cıkarıyorum yaw patlamasın elimizde telefonlar 2 tane driver atıcaz diye
  • quote:

rakı buzu

ben pili takıp cıkarıyorum yaw patlamasın elimizde telefonlar 2 tane driver atıcaz diye

korkma arkadaşım bişey olmaz bu sadece uploader. bide pili çıkarıp takmadan yapmayı deneyin bakalım olacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 6 Kasım 2008; 12:15:17 >
  • Arkadaşlar R1FA035 sürümü sorunlu bence, çünkü arasıra resetliyo (hatta hergün resetliyo bi kere) telefon...3-4 hafta 31 li sürüm wardı telimde, bi kere böyle bi sorunla karşılaşmamıştım, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristA -- 6 Kasım 2008; 18:59:44 >
  • Abi reset iyidir
    Rahatlatır telefonu...
    Ama görüşme sırasında olursa o kötü olur...
    Valla ben özellikli olan tüm kullandığım telefonlarımda (N95 8gb , Samsung Omina ve K850i ) Günde bir kere reset atardım... Kendine gelsin diye... Yoksa gün içinde saçmalamaya başlar veya ağırlaşırdı...

Gerçi K850 de ihtiyaç duymadım geceleri kapalı kullandığım için : )

Bakalım vardır bir hikmeti...Tekrar Update etsen belki düzelir...
    Belki Update sırasında küçük bir hata oldu...
    quote:

Orjinalden alıntı: AristA

Arkadaşlar R1FA035 sürümü sorunlu bence, çünkü arasıra resetliyo (hatta hergün resetliyo bi kere) telefon...3-4 hafta 31 li sürüm wardı telimde, bi kere böyle bi sorunla karşılaşmamıştım, bilginize...

• Walla telefonda görüşme yaparken hiç resetlemedi orası enteresan doğrusu ama media playerde ve arasıra menülerde gezerken resetleme yapıyo, bazanda kamerada...Tekrar tekrar güncelledim sorun aynı...Dediğin gibi update esnasında bi sorun oluyor olabilir...Acaba benim gibi bu RESETLEME sorunuyla karşılaşan war mı R1FA035 li sürümde??????
  • Bende de bazen resetleme oluyor. Media'da bir şeyler var. Bazende telefona bakıyorumki kapanmış...
  • Neyse arkadaşlar söylediğiniz iyi oldu ben bari Update yapmiyim : )

Servise yollayın bir önceki sürümü yükletin...

Problemden yakının...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 6 Kasım 2008; 23:18:34 >
  • Strong v1.0 camdriverinin açıklması hangi forumda acaba? Esato'da göremedim...
  • Hocam ben bu Cam Driver ı pek tutmadım...
    Sanki son update teki kendi driverı foto kalitesi daha iyiydi gibi...
    Yada bana öyle geliyor... Adam gibi ışıkda adam gibi foto çekerek deneyemedim hiç : (

Ama Flash da bariz bir güç artışı var fakat bazen çok parlak çıkıyor ... Sanki daha iyiydi gibi... Şimdi Bunu kullanıyorum ama hafta sonu gezerken biraz çekim yaparım : )

quote:

Strong v1.0 camdriverinin açıklması hangi forumda acaba? Esato'da göremedim...
  • quote:

pohuman

Pohuman açıklaması yok zaten kullanımı orj. camdriver gibi.

bahsettiğiniz resetleme sorunu bende de vardı önceden ama son zamanlarda hiç olmadı. belki son sürümde problem olabilir sonraki sürüm beklemek lazım.

quote:

jimi1984

Hocam ben bu Cam Driver ı pek tutmadım...
    Sanki son update teki kendi driverı foto kalitesi daha iyiydi gibi...
    Yada bana öyle geliyor... Adam gibi ışıkda adam gibi foto çekerek deneyemedim hiç : (

Ama Flash da bariz bir güç artışı var fakat bazen çok parlak çıkıyor ... Sanki daha iyiydi gibi... Şimdi Bunu kullanıyorum ama hafta sonu gezerken biraz çekim yaparım : )

yok jimi strong v1.0 orj. driverdan daha iyi ben A2 uploader çıkmadan önce deneme yapma imkanı bulmuştum hem gündüz hem gece strng biraz daha iyi.

• Phileo Sophia 3.7 orjinal camdriver istemiştin aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin.

http://www.4shared.com/file/70052287/6cef0752/camdriver0_37.html
  • quote:

@pohuman sadece aşağıdaki açıklama var başka açıklama yok.

quote:

Orjinalden alıntı: strong

k850 official modded camera driver by Strong v1.0
    ======================================================================================================
    Copy the camdriver0.dat to: IFS\settings\camera

If you want to adjust the saturation, contrast, sharpness, normal shot speed, night shot speed, exposure, open the camdriver0.dat with notepad
    and you will see the CUSTOMIZATION ZONE BY USER and put your desired values.

CHANGES and FIXES from original v3.7 camdriver:

Add customization values for saturation, contrast, sharpness, normal shot speed, night shot speed, exposure.
    Add special code at white balance auto from Raiderski's(supermode) camdriver for k800.
    Increase the buffer size for 2592x1944 to 2500 KB
    Increase init quality to 100% at fine and 90% at normal mode for 5.0 mpx
    Increase init quality to 100% at fine and 90% at normal mode for 3.0 mpx
    Increase jpeg host quality to 90%
    Fix the problem when change from Document scene to normal camera wont get normal values.

Tips:
    Always use manual White Balance function for better results:
    It is important to choose the correct white balance settings otherwise there may be a colour shift in the image. For example, suppose the camera is set to use a colour temperature of sunlight to take an image of an object illuminated by indoors. The camera will expect lots of blue light and less red and will therefore mute blue and boost red accordingly. However, in an environment illuminated with incandescent lights, colour temperature is low with more red than blue. As a result the image will come out reddish or yellowish and the colours will be incorrect.

Setting the camera to the correct white balance is very important and time should be taken to make sure that the chosen setting gives an accurate colour representation. Some of the more advanced digital cameras have manual settings for measuring the colour temperature of an environment's lighting and allow you to define your own white balance reference.

Before taking a critical shot, you can focus/zoom at an area in the scene which is white or neutral grey and allow the camera to calibrate it's settings from that. The camera will then use this reference when taking the shot. Auto white balance is fine most of the time but for those occasions when you are not happy with the colour cast of your picture, choose one of the presets.

Good Luck to All.

• quote:

SE_GuRu

Phileo Sophia 3.7 orjinal camdriver istemiştin aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin.

SE_guru bu iyi oldu farkı görmek için güzel paylaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

SE_GuRu

Phileo Sophia 3.7 orjinal camdriver istemiştin aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin.

SE_guru bu iyi oldu farkı görmek için güzel paylaşım.

eyvallah kardeş

• @SE_GuRu orjinal camdriver 3.7 ve açıklama için teşekkür ederim...
    Yakında Strong v1.0 ile Orjinal Camdriver 3.7'yi de karşılaştırcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 7 Kasım 2008; 0:51:13 >
  • quote:

@SE_GuRu orjinal camdriver 3.7 ve açıklama için teşekkür ederim...
    Yakında Strong v1.0 ile Orjinal Camdriver 3.7'yi de karşılaştırcam...

Evet iyi olur bence @strong kesin dövecek ama, renkler kesinlikle orjinalden daha iyi :)
  • Evet renkler iyi ama sanki resmi tam ekran yaptığın zaman bozulma daha şiddetli gibi...
    Beni de o bozdu :)

Paylaşmak istediğim konu ;

"Bu arada arkadaşlar akşam eve gidince paylaşmak istiyorum Samsung Omina ile çektiğim bir iki resim vardı geçen satmadan önce bir tane makro var ki kalitesi ultra düzeyde...Ki Omina Windows tabanlı bir PDA : )
    Tek kötü problemi elini kolunu hiç ama hiç oynatmaman gerekiyor : )"

Ben K850'nin havada karada daha iyi olacağını düşünüyordum hele ki cam driver modifikasyonu ile :(

Gerçi yarın bol bol güzel ışıkta benzer fotoları K850 ile de çekeceğim. Daha güzel ışıkda hiç foto çekme imkanım olmadı...
  • quote:

jimi1984

Evet renkler iyi ama sanki resmi tam ekran yaptığın zaman bozulma daha şiddetli gibi...
    Beni de o bozdu :)

Paylaşmak istediğim konu ;

"Bu arada arkadaşlar akşam eve gidince paylaşmak istiyorum Samsung Omina ile çektiğim bir iki resim vardı geçen satmadan önce bir tane makro var ki kalitesi ultra düzeyde...Ki Omina Windows tabanlı bir PDA : )
    Tek kötü problemi elini kolunu hiç ama hiç oynatmaman gerekiyor : )"

Ben K850'nin havada karada daha iyi olacağını düşünüyordum hele ki cam driver modifikasyonu ile :(

Gerçi yarın bol bol güzel ışıkta benzer fotoları K850 ile de çekeceğim. Daha güzel ışıkda hiç foto çekme imkanım olmadı...

jimi omnia fotolarını bekliyoruz. bakalım K850i kadar kalitelimi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.