Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rakı buzu

ya menüyü nası yapcaz tırsıom bocam diye heheh

menu.ml dosyasını ve diğer iconları tpa/preset/system/menu adresine atacaksın. bozulmaz korkma en fazla menüyü çalıştırmaz orjinal menu.ml yi atınca düzelir.
  • arkadaşlar vista driver olan arkadaş varmı ben çalıştıramadım orjinal cd den driveri
  • yeni bir kaç dosya ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sskun

arkadaşlar vista driver olan arkadaş varmı ben çalıştıramadım orjinal cd den driveri

Ben dede vista 64 var. BU vistayla olmuyor bu işler onun için eski makineyi kurdum onda xp yüklü. İşimi eski makineyle hallediyorum. Xp bir makinede işini halletmei öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

rakı buzu

ya menüyü nası yapcaz tırsıom bocam diye heheh

menu.ml dosyasını ve diğer iconları tpa/preset/system/menu adresine atacaksın. bozulmaz korkma en fazla menüyü çalıştırmaz orjinal menu.ml yi atınca düzelir.

orjinal menu.ml dosyası nerden programdan kopyalayamadım ??
  • quote:

rakı buzu

rakı buzu sorunu tam anlamadım ama K850i orj. menu.ml dosyasını depoya ve ilk mesaja orjinal dosyaların arasına koydum.
  • Rakı buzu sanırım eğer ki bu ml dosyasıyla telefonuma yeni menüyü atarda bir terslik olur çalışmaz hale getirirsem orjinalini tekrar nasıl muhafaza ederim demek istemiş :)

Bu arada Tolyo baba ilk sayfadaki program temaları boş bir zamanında düzenleyebilirmisin :)

Yeni bir şey geldiği zaman bulmak zor oluyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

rakı buzu

rakı buzu sorunu tam anlamadım ama K850i orj. menu.ml dosyasını depoya ve ilk mesaja orjinal dosyaların arasına koydum.

• quote:

jimi1984

Rakı buzu sanırım eğer ki bu ml dosyasıyla telefonuma yeni menüyü atarda bir terslik olur çalışmaz hale getirirsem orjinalini tekrar nasıl muhafaza ederim demek istemiş :)

Bu arada Tolyo baba ilk sayfadaki program temaları boş bir zamanında düzenleyebilirmisin :)

Yeni bir şey geldiği zaman bulmak zor oluyor :)

jimi zaten ben ilk mesajı düzenl bi şekilde yapıyorum yani her şey ayrı ayrı duruyo karışık bi durum yok.
    sadece ön izleme koymuyorum o kadar yoksa yeni koyduklarımı her başlığınkini kendi alanına koyuyorum.
    ilk mesajda karmaşık görünüyorsa imzamdan direk depoyada bakabilirsiniz.

• tolya inanırmısın hala bağlanamadım sorun nedır bılmıoyorum telefon pc de tanıtıı normal bağladığım zaman usb ıle muciku dıye cıkıyor alt tarafta da telefon remı avılıyor ekranın sağ tarafında
    ama buna bağlanamadım bende akustık menu atmak ıstıyorum ama a ta mı yo rum:(
  • quote:

se_runtome

tolya inanırmısın hala bağlanamadım sorun nedır bılmıoyorum telefon pc de tanıtıı normal bağladığım zaman usb ıle muciku dıye cıkıyor alt tarafta da telefon remı avılıyor ekranın sağ tarafında

dostum sen telefonu pc ye tanıttıysan mutlaka upşoaderin görmesi lazım!
    ya tanıtamadın telefonu yada upşoader a bağlanmada bi yerde hata yapıyosun! ilk önce telefonu donanım ekleden tekrar tanıtmayı dene sonra ilk mesajdaki anlatımı eksiksiz uygula olması lazım.
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristA -- 18 Kasım 2009; 23:47:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

tolya inanırmısın hala bağlanamadım sorun nedır bılmıoyorum telefon pc de tanıtıı normal bağladığım zaman usb ıle muciku dıye cıkıyor alt tarafta da telefon remı avılıyor ekranın sağ tarafında

runtime sacma bi soru olabilir ama telefonun varsayılan baglantısını değiştirdiysen öle oluyor bende de oldu onu menü secimi yap bi dene istersen. eger öyle bişey deilse bilemicem :) belkide bana şansıma oldu öyle bişey

bu arada @tolyo ilgine saol dostum sayenizde telefon iyice muhteşem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 12 Kasım 2008; 21:14:01 >
  • arkadaşlar bi yardım.ben üstteki acoustiki yüklemek istiyorum fakat telin acoustik dosyasına girdiğimde 10 15 tane dosya var üstteki acoustikte ise 6 tane dosya var.ne yapacam eskileri silip yenilerimi atcam.
  • quote:

ax

arkadaşlar bi yardım.ben üstteki acoustiki yüklemek istiyorum fakat telin acoustik dosyasına girdiğimde 10 15 tane dosya var üstteki acoustikte ise 6 tane dosya var.ne yapacam eskileri silip yenilerimi atcam.

arkadaşım sen atacağın acoustic dosyalarını masa üstüne al sonra ilk mesajdaki anlatımdaki gibi sürükle bırak. yani bişey silmene gerek yok zaten onları atınca eskileri silinir.
  • quote:

Arkadaşlar en yüksek kulaklık sesli acustiği buldum....Çok yüksek valla en az 3 kat daha ses,patlıyacak gibi

yalnız sadece kulaklık.
    Birisi editlerse hem kulaklıkla hem haporlor de iyi olur.

http://rapid-share.com/files/162592581/en_yueksek_kulakl__305_k_acustic.rar.html

Garip olacak bu dosyaları buldum ve paylaştım ama????

-Ben orjinal yada başka acusticin üstüne bu 6 dosyayı atınca normal ses çıkıyo.
    Ama sadece bu 6 dosyayı atınca acayip yüksek çıkıyor.
    yani karıştırarak atınca kulaklık sesi düşüyor.Acaba telden mi kaynaklanıyor(k660)

Bi editleyen var mı???Lütfen!!

• quote:

se(dd)at

Garip olacak bu dosyaları buldum ve paylaştım ama????

-Ben orjinal yada başka acusticin üstüne bu 6 dosyayı atınca normal ses çıkıyo.
    Ama sadece bu 6 dosyayı atınca acayip yüksek çıkıyor.
    yani karıştırarak atınca kulaklık sesi düşüyor.Acaba telden mi kaynaklanıyor(k660)

Bi editleyen var mı???Lütfen!!

sedat sadece kulaklık sesini değiştirmek istiyosan PHF_2_play.wbxml yazan dosyayı at.
  • olmadı tolyo

orjinal acustic in içindeki sadece PHF_2_play.wbxml silip benim yüksek acusticinkini atıp denedim sonuç az ses
    ama tüm dosyaları silip sadece PHF_2_play.wbxml kopyalayınca kulaklık bıngır bıngır çalıyor

sen hangi acustiği kullanıyorsun peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Kasım 2008; 1:11:21 >
  • bişeyleri niye siliyosunuz ki telefonun icini göstere acılan pencerede bayagı dosya var akustik klasöründe, sizin rarla actıgınız akustik dosyalarını sürükleyerek bırakıyosunuz telefonun icini gösteren pencereye bu kadar , program zaten otomatik olarak yeni attıgınızla degiştiriyor eskisini. ben attım ses acayip fazla 2 nokta acabiliyorum sesi kulaklıkta hpm-70 aman aman bişeyde deil
  • quote:

se(dd)at

olmadı tolyo

orjinal acustic in içindeki sadece PHF_2_play.wbxml silip benim yüksek acusticinkini atıp denedim sonuç az ses
    ama tüm dosyaları silip sadece PHF_2_play.wbxml kopyalayınca kulaklık bıngır bıngır çalıyor

sen hangi acustiği kullanıyorsun peki?

sedat bu işte bi acayiplik var! ya sen yapamıyosun yada acousticte bi acayiplik var.
    hangi acoustic olursa olsun PHF_2_play yazanı değiştirdiğinde kulaklık sesi değişir.
    ayrıca rakı buzunun da dediği gibi acousticleri atarken senin bişeyi silmene gerek yok zaten yenisini sürükleyince eskisinin yerine koymuş oluyo.
    ben ilk mesajdaki kulaklık ve hoparlörde en iyisi yazanı kullanıyorum kendi seçmelerim yani. ordada sadece 2 dosya var zaten bisi PHF_2_play biride farfield_play.
    eğer benim kullandığım acoustic i kullanacaksan ekolayzır ayarlarını şöyle yap:

1. çubuk ful
    2. çubuk 4 eksik
    3. çubuk sadece alttan itibaren 5 tane
    4. çubuk 4 eksik
    5. çubuk ful

bu ayarlarda çok iyi ses veriyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 13 Kasım 2008; 14:40:32 >

• evet arkadaşlardeneyeniniz vardır en iyi ses ve cam driver hangisi k850i için ses driverlerini denedim ama hoşuma gittmedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.