Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

kablo gerekli hocam flas temelari atman icin
    ama normal tema yukleyecegim dersen bluetoothla tele gonderebilirsin
    flash temalarda kablo sart

söyle diyim hocam o zaman ilk sayfada söyle bir baslık altında temalar var ''6flashwalls_by_krasnosilka'' bunlar usb olmadan atilmaz mi ?

YALNIZ O BAHSETTİKLERİNİZ FLASH duvar kagıtları onları bluetootla telefona atıp duvar kagıdı olarak kullanabilirsiniz

tema degil yani hocam bende tema zannettiydim ordaki seytan ve melek eger gercek sarj ve cekım seviyesini gösterseydi 10 numara olurdu

peki hocam

ayriyetten cihaza dosya yolladigimda direk hafizasina kaydediyor ben hafiza kartina kaydetmesini istiyorum o nasıl ayarlanıyor ?

• bluetootla dosya gelirken telefon hafızasımı hafıza kartımı diye soruyor zaten sana telefon
  • quote:

bluetootla dosya gelirken telefon hafızasımı hafıza kartımı diye soruyor zaten sana telefon

duzgun takamamişim hocam ondanmiş . simdi o resimleri atiyorum ama alttan ve üstten temalar kesiyor görüntüyü onlari kaldırma gibi bişeyimiz var mi
  • duvar kagıdı yapınca kesiliyosa alttan ve üstten temayı degiştir temadan kaynaklanıyo
  • quote:

duvar kagıdı yapınca kesiliyosa alttan ve üstten temayı degiştir temadan kaynaklanıyo

tamam hemen deniyorum hocam

• bunu ekran kagidi yaptim arkadaslar ekrandaki sag alttaki saat ve tarihi ayriyetten avea yazisini nasıl kaldırcam ekrandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 31 Aralık 2010; 20:09:53 >
  • k850 için süper bi akustik kulaklık sesi yüksek basslı dış hoparlör net temiz

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/twcopj75/sezerxx_acoustic_K850i.rar.html
  • Arkadaşlar bende K660i var,yurtdışından geldi.telefon kayıt dışı şuan.açtırmaya kalktım telefoncular acamadı a2 var bunda açılmıyor diyorlar.Bu A2 işletim sistemi mi oluyor ? yoksa başka bişeymi ?
  • ya arkadaşlar w995 kullananlar hangi akustik driverlari kullanıyolar bi söylerlerse çok makbule geçerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersezer
    k850 için süper bi akustik kulaklık sesi yüksek basslı dış hoparlör net temiz

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/twcopj75/sezerxx_acoustic_K850i.rar.html

Denedim ama hoparlörde en yüksek seste bozulma oluyor.
  • hepsi işime yaricak tek tek yarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 3 Ocak 2011; 22:46:32 >
  • desene yarın cok iş var anlaşılan
  • quote:

desene yarın cok iş var anlaşılan

evet hocam asiri cok iş var bakalım dükkanda iş olmaz insallahda sirf telefon ile ilgilenirim
  • W890 display driver lazım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • banada omnius satin alcak biri lazım paypalla parasi neyse vericem :D
  • [a2_shutdown] can't send NET packet

ne demek ?
  • s.a arkadaslar bnm k850i telefonum var ama ingiliz malı arkasında vodafone yazıyor dili ingilizce ... buradaki dil paketi yüklersem herhangi bir sorun falan veriri mi ya da günecellersem yada patch falan yüklersem herhangi bir sorun yaşarmıyım.. cvb yazarsanız sevinirim...
  • s.a arkadaslar bnm k850i telefonum var ama ingiliz malı arkasında vodafone yazıyor dili ingilizce ... bu dil paketi yüklersem herhangi bir sorun falan veriri mi ya da günecellersem yada patch falan yüklersem herhangi bir sorun yaşarmıyım.. cvb yazarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bejne30
    s.a arkadaslar bnm k850i telefonum var ama ingiliz malı arkasında vodafone yazıyor dili ingilizce ... buradaki dil paketi yüklersem herhangi bir sorun falan veriri mi ya da günecellersem yada patch falan yüklersem herhangi bir sorun yaşarmıyım.. cvb yazarsanız sevinirim...

Ilk önce dil dosyasını yükle düzelmezse yeniden yazılım yükle düzelir imeil numarası kayıtlı ise sorun olmaz.
  • t700 telefon için telefon kilitleme patchi var mıdır menü ya da mesajları kilitlemek için güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.