Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl yapacagım bu iç sesleri aktarmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

nasıl yapacagım bu iç sesleri aktarmayı

Telefon modlama hakkındaki bilgileriniz nelerdir biraz bilgi verirseniz ona göre daha rahat bir şekilde tarif edebilirim size
  • daha önce aldıgım hiç bir sony de modlama ihtiyacı duymamıştım o yüzden kör cahilim diyebilirim.
  • İşte bu kötü

Burdan USB Driver'ı indir ve bilgisayara kur :http://topse.ru/index.php?do=files&op=showfile&lid=3176

Burdan gerekli program JD Flasher'ı indir:http://upwap.ru/1404444

USB yi kurduktan sonra Jd flasher'a sağ tıkla klasöre çıkart.
    Ardından içinde FAR.exe var Mavi iconu var. Ona çift tıkla.
    "ALT-F1" yap "SEPF2" yi seç "Connect" de telefonun bataryasını çıkart teri tak ve "C" ye basılı tutup usb ye bağla telefonu.
    İlk bağlantı biraz usun süreblir bu normal.

Daha sonra sol tarafta telefonun içini göreceksin. Ordan,
    IFS-SETTINGS-ACOUSTIC" içine gel.
    Sağ taraf senin bilgisayarının içidir. ".." ile geri gidebilirsin.
    Ordan Altaaki linkten indirdiğin doyayı bul.
    Rardan çıkart.
    Olduğu gibi içine sürükle.

Aynı şekilde diğer klasörün içindekinide
    "TPA-PRESET-ACOUSTIC" içine yükle kapat programı.

http://upwap.ru/1408104

Heycan yapma oldukça basit bir işlemdir. toplam en fazla ilk yapışta 5 dk sürer.
    Anlamadığın yerde tekrar tekrar oku çünkü karışık bir işlem değil ve programda karışık değil

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 4 Nisan 2011; 17:15:10 >

• deneyelim bakalım tesekkürler yardım için
  • Cepten internet kullanan Arkadaşlar opera mini 5.1 versiyonundan 4sharede giriliyor
  • Orijinalden alıntı: gurkan__252

Çalışan uygulamalarda Ana menü ve Bekleme modu yazdığına göre Book Manager patchi kullanıyorsunuz.
    Bu patch telefona symbianlardaki gibi o an çalışan tüm uygulamaları görmenizi sağlar.
    Amacınız nedir şimdi sizin onu anlayamadım ?
    Bunları çalışan uygulamalardan kaldırmak mı yoksa sıkıntınız kısayol tuşuna bastığınız zaman sürekli olarak çalışan uygulamaların ekrana gelmesi mi ?

Öncelikle ilginize teşkkür ederim. Patch kiç kullanmadım zaten w902 için olan patch.ler varda telefon olmadığı için bir çok kişide denenmiyor.bende kullanadım tabiki. Telefona 2.kez main+fs+custom attığımda ana ekran standby da. kısayolları açtığınızda o ilk baştaki simgeler kısayoll tuşuna basmaksızın sürekli ekranda kaldı. İlk main+fs vs attığımda bu sorun yoktu. Banada garip geldi telefon için ic uygun ic dosyası bilbulamazken birde böyle birşey oldu onu belirtim ekran görüntüsü koymayı isterdim ama Myphoneexplorer tarzı prolarda ekran görüntüsü alamadım. umarım derdimi izah etmişimdir. Fikir ve önerileriniz doğrultusunda düzeltmeyi isterim problemi

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 7 Nisan 2011; 22:46:35 >

• tolyo bende K850i vardı.
    İMEİ klonlanmış 2. el aldım 1 hafta sonra kapandı araştırdım 2600 imeisi atılmış. bende elimde başka tel var kendim imei atayım dedim.
    A2IMEI programıyla denedim olmadı.
    A2UPLOADER ile sizin K850i Sistem dosyalarını indirdim atayım dedim.
    daha önce işlemler yaptım ama tel bi gitti.
    sadece ışıklar ve arka kameranın ıığı yanıyo sistem yok ekran yok. ölece kalıyo.
    sizin konunuza baktım denedim olmadı.
    orjinal sistem atarsam sanırım açalışır ama yok.
    sen bana bi yardımcı olsan tolyo yatıyo tel evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

Çalışan uygulamalarda Ana menü ve Bekleme modu yazdığına göre Book Manager patchi kullanıyorsunuz.
    Bu patch telefona symbianlardaki gibi o an çalışan tüm uygulamaları görmenizi sağlar.
    Amacınız nedir şimdi sizin onu anlayamadım ?
    Bunları çalışan uygulamalardan kaldırmak mı yoksa sıkıntınız kısayol tuşuna bastığınız zaman sürekli olarak çalışan uygulamaların ekrana gelmesi mi ?

Öncelikle ilginize teşkkür ederim. Patch kiç kullanmadım zaten w902 için olan patch.ler varda telefon olmadığı için bir çok kişide denenmiyor.bende kullanadım tabiki. Telefona 2.kez main+fs+custom attığımda ana ekran standby da. kısayolları açtığınızda o ilk baştaki simgeler kısayoll tuşuna basmaksızın sürekli ekranda kaldı. İlk main+fs vs attığımda bu sorun yoktu. Banada garip geldi telefon için ic uygun ic dosyası bilbulamazken birde böyle birşey oldu onu belirtim ekran görüntüsü koymayı isterdim ama Myphoneexplorer tarzı prolarda ekran görüntüsü alamadım. umarım derdimi izah etmişimdir. Fikir ve önerileriniz doğrultusunda düzeltmeyi isterim problemi

İyi günler

Sorununuzu tam olarak anlamış değilim malesef.
    MyPhone Expoler'da üst kısımda "Araçlar" ın içerisinde "Telefon tuş takımı" var ona tıklayın ufak bi ekran gelcek. üst taraftaki dikdörtken çeklinde bi icon var o ekran görüntüsü almak için.
    Ordan görüntüyü alıp eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

• selam.. usta geçenlerde bi video izledim c902'ye flash yada mod atılmıs bu mod sayesinde cihaza arama gelirken üzerindeki tüm ışıklar (ekran dokunmatik,arka kapak vs. dahil) club tarzında yanıp sonuyo.. Ancak ben bu actıgınız konuda bu veya buna benzer bi flas,mod. göremedim. Varsa yardımcı olabilirmisin? [sm=bigstar.gif] Kolay gelsin
  • not: ARKADAŞLAR BENİM BURAYA KOYMADIĞIM ŞEYLER OLABİLİR SE_GURU ARKADAŞIMIZIN PAYLAŞIM ALANINDAN FAYDALANMAYI UNUTMAYIN! ZİRA BAZI DOSYALAR ONDAN ALINTIDIR!

A2 UPLOADER

A2uploader RWF-4(Vista destekli!)

http://www.4shared.com/file/134327359/de307c6c/a2Uploader_20092009_RWF4_rar.html

RAR Acılmıyo yada ben beceremedim

• pilgisayarında winrar kurulu değil belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi How Ghastly -- 5 Mayıs 2011; 9:13:34 >
  • A2 uploader sadece telefonunun sistemine erişebilmeni sğalayan gerekli bilgisayar programıdır!
    Eğer ışık efektlerini değiştmek istiyorsan internette "lighteffect for C902" diye aratırsan iyi sonuçlar çıkabilir.
    Se-nse.net e bak özellikle telefonun sistemi DB3150 dir bu sistemdeki konu başlıklarına bakmalısın.
  • Arkadaşlar benim c902 telefonum var son zamanlarda şarjı 9 saat dahi zor gidiyordu sonra yeni batarya aldım sorunu hallederim diye ama oda aynen işe yaramadı(Bunların hepsi parlaklığın %50, sessizde kullanıp ve şarkı dinlememe rağmen).Lütfen bu konuda bana acil yardımc olun programlı bişeyse anlatacağınız detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: se-kadir

pilgisayarında winrar kurulu değil belkide.

Yok Aga sende ne yatın o kadar kör cahil değilim
  • quote:

A2 uploader sadece telefonunun sistemine erişebilmeni sğalayan gerekli bilgisayar programıdır!
    Eğer ışık efektlerini değiştmek istiyorsan internette "lighteffect for C902" diye aratırsan iyi sonuçlar çıkabilir.
    Se-nse.net e bak özellikle telefonun sistemi DB3150 dir bu sistemdeki konu başlıklarına bakmalısın.

Eyvallah sağol açıklama için
    quote:

A2 uploader sadece telefonunun sistemine erişebilmeni sğalayan gerekli bilgisayar programıdır!

• ARKADAŞLAR BENİM C902 İÇİN TUŞ KİLİDİ KODU YAPACAKTIM AŞAĞIDAKİ LİNKLER VARDI.ŞİMDİ VERİLEN SİTE KAPATILMIŞ GALİBA.
    LÜTFEN BUNLARIN BULUNDUĞU BAŞKA İNDİRME LİNKİ VERİN GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACIM VAR,YARDIMCI OLUN

1- Telefona brown a çevir
    2- ELF pack yükle

Gerekli linkler:

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-yazilim-bolumu/25784-omnius-se-v0-07-unlock-cid-dusurme-yukseltme-gdfs-yedekleme-renk-degistirme.html

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-elf-bolumu/25846-a2-elfpack-kurulumu-guncellendi-10-temmuz-2010-a.html

http://www.mobil-forum.com/turkce-elfler/26912-all-lock-v3-1-fix2-turkce-db3210-destegi-sifreleme-elfi.html

• K850i için çok fazla camdriver var...Kullanan arkadaşlar yada test edenler acaba en kullanışlı camdriver ı paylaşabilirmisiniz.Teşekkürler...
  • Paylaşımlar süper . Hatta tüm istediklerim burda , bide 4shared' olmasa iyiydi :) Çüünkü bilgisayarım açmıyor bu siteyi
  • arkadaşlar bu t700 için en son yazzılım hangisi bide en iyi acustik hangisi yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.